elimdeki kanalım azçok bişeyler getiriyor. harçlığım çıkıyor yani. Bu kanalımın hiç kapanmaması için ne yapmam lazım.İlerde eninde sonunda kapanırmı dürüst olsamda yoksa çocuklarıma kadar devam edermi kapanmazmı yani.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sanki Youtube sırayla kanalları kapatıyormuş da size henüz sıra gelmemiş gibi konuşmuşsunuz.elimdeki kanalım azçok bişeyler getiriyor. harçlığım çıkıyor yani. Bu kanalımın hiç kapanmaması için ne yapmam lazım.İlerde eninde sonunda kapanırmı dürüst olsamda yoksa çocuklarıma kadar devam edermi kapanmazmı yani.
Kanalla ılgili detay olmadığı için bir şey diyemeyiz ama yüzün gözüküyorsa kanalın ömürlük olur.
Multi hesapların varsa adsenseye bağladisan sağlam dediğin kanalda kapanır.
öyle bir kaide yok kardeşim ben face + sesli araba oyunları oynadıgım kanal kapandı
Video kucuk resimlerinin neredeyse yarisi senin degil. Video icerisinden senin gorundugun bir ss alip thumbnail maker tarzi uygulamalarla azicik edit yap.
Battle royal oyunu videon var. Forumda bazilari oyun videolarina ozgun dese de, hicbir tam ekran veya facecam kullanilarak oynanan oyun videolari ozgun degildir bilesin.![]()
geri açtıramadınmı hocam?
videolarımı kesinlikle kendim yapıyorum. hiç bir çalıntı müzik veya video yok. tamamen kendi uğraşlarım ile sağlık bilgilendirme videosu yapıyorum. Oğlumun 4 yaşındayken videosunda alibabanın çiftliği müziği eşliğinde oynayordu hemen telif yemiştim geçmişte. o günden beridir dikkatliyim .Fakat şunu öğrendim. youtube bizim yukarı çıkmamızı kasıyor. Türk olduğumuzdan mıdır bilmem . KANALIM BU : https://www.youtube.com/channel/UClSgHBrVKhZwSBLGTchYdSQ?view_as=subscriber
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.