Kanalımın Para Kazanması Kapatıldı

• Kullanıcı NoEroin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

NoEroin

Kayıtlı Üye
Kanalda 1 topluluk vede 1 telif hakkı uyarısı vardı .
4 aylık kanal .
3 aydır kazanıyordum , bu ay iyi bir istatistik yakalamıştım .

Buda bu ayki kanal istatistiği .

Videolar benim değil .
Bu kanalı zaten kopyalıyacağım o sorun değilde .
4 aydır üzerinde durduğum ayda 60$ felan bırakacak kanal heba oldu .

Burdaki abonelerime nasıl toplu mesaj atarım?
bu kanalı komple silicem . bir işe yaramaz artık .
taşındık gibilerinden bir yazı atayım abonelerime .
şu kanaldayız daha çok video var gelin gibi birşeyler atmak istiyorum.

Hocam tam bilmiyorum ama en olmadı para kazanması aktif olmayan bir video yayınlayın yeni kanalınızı tanıtan, içinde abonelerinizin ilgisini çekecek materyallerin bulunduğu. Linki de description bölümüne yapıştırın bir de video içi link verin, aboneleriniz yeni kanala taşınacaktır yavaş yavaş, en olmadı 3-4 günde 1 kere paylaşırsınız videoyu tekrar.

Bence Tek kanal risk işi hocam benimde tek kanalım vardı 300-400 video vardı içinde 2 uyarı aldım 3. uyarıyı almadan tüm videolarımı sildim yeni kanallar açtım.

Farklı farklı kanallar açıp eski formuna en kısa zamanda kavuşursun

Hocam tam bilmiyorum ama en olmadı para kazanması aktif olmayan bir video yayınlayın yeni kanalınızı tanıtan, içinde abonelerinizin ilgisini çekecek materyallerin bulunduğu. Linki de description bölümüne yapıştırın bir de video içi link verin, aboneleriniz yeni kanala taşınacaktır yavaş yavaş, en olmadı 3-4 günde 1 kere paylaşırsınız videoyu tekrar.

direk bir mesajla tüm abonelere atamaz mıyım yeni kanal şudur gibisinden.

Bence Tek kanal risk işi hocam benimde tek kanalım vardı 300-400 video vardı içinde 2 uyarı aldım 3. uyarıyı almadan tüm videolarımı sildim yeni kanallar açtım.

Farklı farklı kanallar açıp eski formuna en kısa zamanda kavuşursun

Birçok kanal var , ama bu özeldi işte hani dieğleri patlasada sorun olmaz ama bu kanal gidince işte çok kötü oldu .
O kadar emek çöpe gitti .

valla aynısı banada oldu :) sabredip tekrar izlenme kasarsın merak etme 2 uyarı aldıgım kanal da 1 gece önce paylaştıgım video sabaha 5000 kişi tarafından seyredildi 300 tıkla vardı ama 2 uyarı aldıgı için o kanalı bıraktım yapacak bişey yok yani :)

konuyu gece açtığım için , bazı arkadaşlar görmemiş olabilir .
Ben sorumu tekrarlarmak istiyorum .
Bilen birileri yazabilirmi.

Kanaldaki aboneleri yeni açtığım kanaldan nasıl haberdar edebilirim ?
Toplu mesaj felan atabilir miyim böyle bir seçenek varmı kanalda ?

videolarınızın içine yenı açtıgın kanalın lınkını ekleyerek ızlenmelerı oraya çekebılırsınız

bu para kaznamasi devre disi kalmis kanalin 6 aydan sonra suçlarını google amca affediyormu?

benim de guzelim bir kanalimda para kazanma sekmesi gitti (

dostum aynı sıkıntı bendede var bi videoma like çekmiştim bi siteden ondan oldu herhalde ne zaman açılacak bilmiyorum hiçbir ihtarda yememiştim

dostum aynı sıkıntı bendede var bi videoma like çekmiştim bi siteden ondan oldu herhalde ne zaman açılacak bilmiyorum hiçbir ihtarda yememiştim

Youtube'un hiçbir konuda Standardı olmadığı gibi, bu konuda da bir standardı yok.
İstediği kanalı kapatıp istediğinde para kazanmayı devre dışı bırakabiliyor.
%99.999999999999999999 gibi bir oranlada para kazanması kapatılan kanalın para kazanmasını tekrar açmıyor.

Sana tavsiyem o kanalı kopyala sıfır bir kanal aç aynı videolar ile.
Ben öyle yaptım.
Diğer kanalı çoktan sildim.
Üstünede bir bardak soğuk su içtim.
:D

Youtube'un hiçbir konuda Standardı olmadığı gibi, bu konuda da bir standardı yok.
İstediği kanalı kapatıp istediğinde para kazanmayı devre dışı bırakabiliyor.
%99.999999999999999999 gibi bir oranlada para kazanması kapatılan kanalın para kazanmasını tekrar açmıyor.

Sana tavsiyem o kanalı kopyala sıfır bir kanal aç aynı videolar ile.
Ben öyle yaptım.
Diğer kanalı çoktan sildim.
Üstünede bir bardak soğuk su içtim.
:D

doğru söylüyorsun hocam beklemekten iyidir :D

bu işlerde yeniyim ama benim düşüncem bi kanal belli miktar gelir getirmeye başladıysa sürekli ona yüklenip tehlikeye atmamak gerekir diye düşünüyorum.. başka kanal açıp ona yüklemek ama önceki kanalında güncelliğini koruması adına sıkıntı yaratmıcak 1-2 video atarak devam etmek daha iyi gibi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri