Kanalın Adsensesini taşıyınca yeni Adsense hesabındaki "Youtube Host" kayboldu

• Kullanıcı zorto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

zorto

Kayıtlı Üye
Selamlar herkese,
Kanalın Adsensesini başka Adsenseye taşıyınca yeni Adsense hesabındaki Ayarlar->Hesap Bilgisi kısmındaki "Youtube Host" kayboldu, komple raporlar falan gitti, raporlar 0 gösteriyor.
Böyle bir şey başına gelen var mı, bu soruna bir çözüm bilen var mı?

benimde raporlar 0 gösteriyordu taşıyınca

benimde raporlar 0 gösteriyordu taşıyınca

En son ne zaman kanal taşıdınız peki?

Şöyle ki, kanalı taşımadan önce yeni Adsensede Ayarlar->Hesap Bilgisi kısmında "Youtube Host" vardı ve raporları göstermek ile ilgili hiç bir sıkıntısı yoktu. Taşıma işleminden sonra o kısım kayboldu ve eski raporları da göstermiyor artık.

Kanalın eski Adsenseye bakıyorum orda Ayarlar->Hesap Bilgisi kısmında "Youtube Host" var ve eski raporlara erişebiliyorum.

Şöyle ki, kanalı taşımadan önce yeni Adsensede Ayarlar->Hesap Bilgisi kısmında "Youtube Host" vardı ve raporları göstermek ile ilgili hiç bir sıkıntısı yoktu. Taşıma işleminden sonra o kısım kayboldu ve eski raporları da göstermiyor artık.

Kanalın eski Adsenseye bakıyorum orda Ayarlar->Hesap Bilgisi kısmında "Youtube Host" var ve eski raporlara erişebiliyorum.

3-4 ay önceydi

hocam sorunsuz bir şekilde kanal taşımayı biliyor musun? yani ilk defa mı taşıyorsun yoksa sürekli yaptığın bir şey mi? benim de kanal taşımam gerekiyor ama son zamanlarda kanal taşıyınca kanal kapanıyordu, bu sorunu yaşamak istemiyoırum, eğer tecrüben varsa özelden yazar mısın bana konuşalım

hocam sorunsuz bir şekilde kanal taşımayı biliyor musun? yani ilk defa mı taşıyorsun yoksa sürekli yaptığın bir şey mi? benim de kanal taşımam gerekiyor ama son zamanlarda kanal taşıyınca kanal kapanıyordu, bu sorunu yaşamak istemiyoırum, eğer tecrüben varsa özelden yazar mısın bana konuşalım

En son 2 yıl önce kanal taşıma işlemi yapmışımdır sanırım. Uzun zamandır ilk defa yaptım. Sorunsuz bir şekilde kanal taşımayı bilmiyorum açıkçası. Normal bir şekilde yaptım kanal taşıma işlemini. Kanal kapanması veya para kazanma kapanması gibi bir şey olmadı. Sadece yeni Adsensede Youtube Host özelliği kalktı, çok garip...

Taşıyınc öyle oluyor sanırım artık analitikten takip edebilirsin

Taşıyınc öyle oluyor sanırım artık analitikten takip edebilirsin

Teşekkürler hocam, dediğiniz gibi sanırım, artık analitikten takip edebileceğim ancak.

Bu durumu yaşayan başka birisi var mı forumda?

Ben de tasidim raporlar yok. Youtube gelirler kismindan bakiyorum artik. Kesinlesme gunu adsenseye yansiyacak. Oyle duydum forumdan biri yazmisti.

zorto hocam sorun düzeldi mi aynı sorunu yaşıyorum.

[MENTION=49085]zorto[/MENTION]

hocam orada mısınız tecrübelerinizi paylaşır mısınız

@zorto

hocam orada mısınız tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Selamlar,
Raporlara hiç bir şekilde erişemiyorum artık fakat kesinleşme konusunda sıkıntı olmadı. Kanaldaki para normal şekilde kesinleşti ve adsense'ye yansıdı. Kanal analitikten takip etmek durumundayız artık.

Selamlar,
Raporlara hiç bir şekilde erişemiyorum artık fakat kesinleşme konusunda sıkıntı olmadı. Kanaldaki para normal şekilde kesinleşti ve adsense'ye yansıdı. Kanal analitikten takip etmek durumundayız artık.

Teşekkürler hocam, hayırlı kazançlar. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri