kanalin biri videolarimi caliyor

• Kullanıcı Efsane1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efsane1905

Kayıtlı Üye
arkadaslar videolari bizzat kendim editliyorum ses olsun goruntu olsun kanalin biri videolarimi benden indirip kendi kanalina ekliyor ne yapabilirim kanalini ifsa edecem facebook da youtube ile sayfalarda felan adama pm atiyom cevap vermiyor nalet olsun saatlerce editleme yap sonra gelsin biri hazir videoya konsun

Yapacak bisey yok, benim kanallarida kopyaliyorlar aciklamalardan kucuk resmine, kanal aciklamasindan kanal resmine kadar herseyini.

sen sadece editliyorsun ve yayınlıyorsun ama bu kadar kızgınsın...ya o videoyu baştan sona çekenler sana ne kadar kızgın hiç düşündünmü ???

hemen boş durma telif at flag at hocam hemen.Sen özgün videocusun.sonuçta editledin seni onu !! Gerçek bir Youtubersin.Nasıl yaparlar sana bunu aman tanrııımmm.ADres versinler qanqa söyle.

Kardeşim spamcısın sus ve saçma sapan konu açma.

hemen boş durma telif at flag at hocam hemen.Sen özgün videocusun.sonuçta editledin seni onu !! Gerçek bir Youtubersin.Nasıl yaparlar sana bunu aman tanrııımmm.ADres versinler qanqa söyle.

Kardeşim spamcısın sus ve saçma sapan konu açma.

spamci degilim kac senedir bu isteyim bi kere bile spam yapmadim her daim guncel videolaritv den kaydedip yukluyorum spam farkli degilmi sence

spamci degilim kac senedir bu isteyim bi kere bile spam yapmadim her daim guncel videolaritv den kaydedip yukluyorum spam farkli degilmi sence
Kardeşim Kardeşim :) Kendin üretmedin dimi.Oradan çek koy buda spamdır :) sana ait değilse o videoyu sen kendinden birşey katarak oluşturmadıysan snen değildir.Hee kendin oyun videosu çeekrsin yeni video üretirsin eyvallah.Contect id mi ne alıp telif atabilirsin seninse :)

sizin gibi youtube olan videolari tekrar tekrar yuklemiyom bot ile bi daliyorsunuz 1 saat te 100 video atiyorsunuz bu spam dir

tv den kaydedip editleyip yüklemen seni özgün yapmaz kardeşim. Eğer sen özgün olduğunu iddia ediyorsan youtubeye kendini kanıtlayıp telif hakkını atarsın gerisini çeken düşünür.

sizin gibi youtube olan videolari tekrar tekrar yuklemiyom bot ile bi daliyorsunuz 1 saat te 100 video atiyorsunuz bu spam dir
tamam biz spamcıyız.Dua et senin kanalını bulmam aynısından 10 tane yapmazsam adam değilim.Sizin giibi derken lafını tartta konuş.

hırsızlığın doçentliği profesörlüğü yok kardeşim
bu açıdan bakacaksan sen de hırsızsın ben de ..
ki öyleyiz ama yine de yapıyoruz , orasına girmeyelim.

biz buna vicdan rahatlatmak veya kendini kandırmak deriz kardeşim. seninkide spam ,senden video çalanınkide spam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri