Kanalin butun linklerini gorme

ultraslan3556

Kayıtlı Üye
mesela bir tane kanalin butun linklerini text belgesi halinde goremez miyiz?
bunlarin hemen karsiliginda kac defa izlendigi de yazsa muthis olur.

hocam sen o ozellikleri gir, hemen siparis veririm :)

Kanal detay bilgilerinde bu bilgiler zaten mevcut hocam. Ekranda listelenecek kolonları seçerek istediğiniz şekilde görüntüleyebilir ve dışarı aktarabilirsiniz. Aşağıya örnek bir resim ekliyorum. İstediğiniz bu şekilde bir listeleme mi?

Kanal detay bilgilerinde bu bilgiler zaten mevcut hocam. Ekranda listelenecek kolonları seçerek istediğiniz şekilde görüntüleyebilir ve dışarı aktarabilirsiniz. Aşağıya örnek bir resim ekliyorum. İstediğiniz bu şekilde bir listeleme mi?

evet hocam buna benzer bisey istedigim, deneme alabilme imkanimiz var mi 1 gunluk?

Demosu mevcut kullanıyorum demo bitince alacağım bende . Gayet hoş güzel

evet hocam buna benzer bisey istedigim, deneme alabilme imkanimiz var mi 1 gunluk?

Elbette hocam. www.kanaltakip.com/KanalTakip.zip adresinden indirip 15 gün boyunca kullanabilirsiniz. Demo versiyonda sadece SMS desteği yok. Onun haricinde herhangi bir limit bulunmuyor.

---------- Spam Engelliyici 09:16 ---------- Önceki Mesaj 09:15 ----------

Demosu mevcut kullanıyorum demo bitince alacağım bende . Gayet hoş güzel

Yorum için teşekkürler hocam.

Elbette hocam. www.kanaltakip.com/KanalTakip.zip adresinden indirip 15 gün boyunca kullanabilirsiniz. Demo versiyonda sadece SMS desteği yok. Onun haricinde herhangi bir limit bulunmuyor.

---------- Spam Engelliyici 09:16 ---------- Önceki Mesaj 09:15 ----------

Yorum için teşekkürler hocam.

hocam bi de etiketleri gorme imkanimiz var mi? eger yoksa gelecek guncellemeye ekleyebilir misin?

şimdi demo indirdim video arama yapmaya çalışıyorum arama yapmıyor ara tuşu da yok sorun nedir

Video arama kısmı YouTube üzerinden arama yapmıyor hocam. Programa eklediğiniz kanallardaki videolarda arama yapıyor. Bu şekilde arama yapmak isteyen kullanıcılar için eklendi.

şimdi demo indirdim video arama yapmaya çalışıyorum arama yapmıyor ara tuşu da yok sorun nedir
ben youtube de arama yapıyor sanıyordum ama galiba eklediğimiz kanalda arama yapıyor. Peki bu programdan herhangi bir geribildirim alıyor musunuz girilen mail adresleri tlf noları kanal adları gizlilik durumu nasıl bir başkası bu verilere ulaşabilir mi

ben youtube de arama yapıyor sanıyordum ama galiba eklediğimiz kanalda arama yapıyor. Peki bu programdan herhangi bir geribildirim alıyor musunuz girilen mail adresleri tlf noları kanal adları gizlilik durumu nasıl bir başkası bu verilere ulaşabilir mi

Kullanıcı eğer girmiş ise bana sadece mail adresi ve telefon numarası geliyor. Bunlar da mail ve sms gönderimi yapabilmem için gerekli bilgiler. Bunların haricinde kullanıcı ile aramda bir veri trafiği bulunmuyor. Geri kalan bütün işlemler kullanıcının bilgisayarında yapılıyor. Kullanılan veri tabanı da lokal çalışan bir sistem. Yani bilgisayarda bir port açıp dışarıdan dataya ulaşma şansı da yok.

---------- Spam Engelliyici 10:34 ---------- Önceki Mesaj 10:15 ----------

hocam bi de etiketleri gorme imkanimiz var mi? eger yoksa gelecek guncellemeye ekleyebilir misin?

Öncelikle şunu aktarayım, program kanal ve video sayfasına gitmeden YouTube API ile çalışıyor. Bu sayede kullanıcı ne kadar kanal eklerse eklesin toplu kapanma gibi bir ihtimal ortadan kalkmış oluyor. Videoya özel ekstra bilgiler için kullanıcının API Key ve Token gibi bilgileri girmesi gerekiyor. Bunları girmiş olsa bile sadece kendi sahip olduğu kanala ait bilgilere ulaşabilir.

Sizin istediğiniz herhangi bir videonun etiket bilgileri ise bunu html parse yöntemi ile elde etme imkanı var. Bu şekilde programa eklenebilir. İncelenecekler listeme ekliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri