Kanalın para kazanmasını kendimiz kapatsak nolur

• Kullanıcı Paramedic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Paramedic

Kayıtlı Üye
beyler şimdi bir kanalıma mail geldi kanalı silmezseniz kanlaın para kazanması kapanacak gibi birsey diyor kanalı silemiyoruz accountda hesabı sil butou yok onun yerine kanalın para kazanmasını biz kendmiz kapatsak hem içerdkei parayı alabilirmiyiz hemde bu bütün kanalların para kazanmasından kurtarabilirmiyiz birde bu mail geldikten ne kadar sonra para kazanmalar gider?

Ayın 12 sinde kesinleşsin paran daha sonra gmaili kökten sil.

Ayın 12 sinde kesinleşsin paran daha sonra gmaili kökten sil.

hocam maili silemiyoruz arkadastan satın almıstım hesabı oda ana maili unutmus bulamadık bir türlü mesaj gelmiş kanalı silin diye ama sonradan olusturulan google.plus.com var elimizde ordanda silinmiyor

hocam maili silemiyoruz arkadastan satın almıstım hesabı oda ana maili unutmus bulamadık bir türlü mesaj gelmiş kanalı silin diye ama sonradan olusturulan google.plus.com var elimizde ordanda silinmiyor

12sinden sonra adsense bağlantısını kes o zaman :D

benim para kazanmalar kapandı tekrar acmadan tum kanalları sildim kazandıgım paralar gitti o zaman :S vah benim dertli başım

mailden ne kadar sonra gidiyor para kazanmalar
varmı bir süresi

Bilemiyorum rastlamadım daha önce çok bişey kazanmadıysan kanaldan şimdiden çıkar adsenseden riske girmeye gerek yok.

---------- Mesaj saat 22:06:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:05:15 civarında gönderildi. ----------

benim para kazanmalar kapandı tekrar acmadan tum kanalları sildim kazandıgım paralar gitti o zaman :S vah benim dertli başım

Evet tüm para gitti :( Ne kadar vardı kazanç?

beyler şimdi bir kanalıma mail geldi kanalı silmezseniz kanlaın para kazanması kapanacak gibi birsey diyor kanalı silemiyoruz accountda hesabı sil butou yok onun yerine kanalın para kazanmasını biz kendmiz kapatsak hem içerdkei parayı alabilirmiyiz hemde bu bütün kanalların para kazanmasından kurtarabilirmiyiz birde bu mail geldikten ne kadar sonra para kazanmalar gider?

Kanalı gizleyebiliyorsunuz youtubeden tamamen
Bu maili kim attı youtube mi şahıs mı?

Youtube kanalı silin diye bir mail atmaz çünkü. Daha denk gelmedim. Sadece uyarır. Bu kanaldaki videolar yüzünden para kazanmanız devre dışı bırakılabilir diye. Bana da geldi. Şahsen tercih meselesi ben silmedim ama o kanala bir şey yüklemedim. Zararlı olabilecekleri de sildim sorun yok

silmenin bir yolunu bulamazsan bütün kanalların para kazanması kapanır...
youtube un kanalını yutube dan saklayamazsın herhalde...
çöp adsenseye taşıyabilirsen belki diğerlerine bir şey olmaz.

kanala telif atacagım başka carem kalmadı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri