Kanalın Spamdan Kapanmasının Nedenlerinden Birtanesi

• Kullanıcı fenomen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

fenomen

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar herkesin bildiği ve kullandığı gibi gmaillerde yönlendirme sistemi var ve teliften vs haberdar olabilmek için hepsini tek bir maile yönlendiriyoruz. Bu iki gündür farkettim ki bir maile yaklaşık 30 40 kanalın mail adresi yönlendiriliyor. Bundan sonrası spam olarak algılanıyor ve onay maili gelmeden mail spam olarak kapanıyor. Az önce test ettim boş kanalları yönlendirdim ve kanallar kapandı. Ama hiç yönlendirme olmamış maile yönlendirince kapanma yaşanmadı.

Diyeceğim o ki bir maile 30 dan fazla yönlendirme yapmayın direk kapanıyor spamdan.

JL5j4E.png

Her gmaile, tek yönlendirme Maili kullanmak en garanti yöntem. Kontrolleri uzun Sürer ama Risk azalmis olur

alakası var mı yok mu bilmiyorum amam ben hiç yönlendirme yapmadığım halde hep kapanıyor

"Bundan sonrası spam olarak algılanıyor ve onay maili gelmeden mail spam olarak kapanıyor. "

burada ne dediğini anlamamakla beraber.. söylediklerine katılmıyorum

Alakası yok.
Bende sayısını bilmediğim kadar mail tek maile yönlü. . .

Yönlendirmeden önce telefon doğrulaması istediği için böyle düşünüyorsan, İlk kullanılan yönlendirme mailleri içinde doğrulama istiyor.

Yönlendirme direk spam'den kapanma sebebi değil hocam.

Şayet yönlendirme yapmadığınız mailleriniz ayakta kalıyorsa; yönlendirmeyi de spam'i tetikleyen unsurlar içine dahil edebiliriz.

Hesaplar onlarca seçenekten geçerek spam filtresine takılıyor. Yaptığımız bazı işlemler spam riskini çok tetikliyor, bazıları az.

Sizin açtığınız mailler spam eşik değerinin tam ucunda olsa gerek ki, yönlendirme ile tetiklenip kapatılıyorlar.

Daha sağlam şekilde kanallar oluşturduktan sonra yönlendirmeyi tekrardan denerseniz kapanmayacaktır.

anlamayan varsa elindeki boş bir kanala benim vereceğim maili yönlendirmeyi versin daha maile onay kodu gelmeden kapanıyor. Yani benim demek istediğim bir adrese sınırsız yönlendirme yapılmıyor belirli bir kotası var. Ek olarak direk ana sebep bu demedim nedenlerden bir tanesi dedim.

bence de alakası yok benim 70 kanal var tek mail e yönlenmiş silinmiş ve teliften kapanmış ortalama 100 kanal var ve sürekli olarak da hesap açıp bağlıyorum spamdan kapanma yaşamadım.

dip not : 10 defa denedim önce vds den kanalı açtım mail yönlendirmesini yapmadım daha sonra pc den girip mail yönlendirmesini yaptığımda hesap direk bloke oluyor vds den direk yönlendirip pc den login olduğum da ise sorun yok belki işinize yarar..

selamlar..

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri