Kanallar bu kadar fiyata gidiyormu gerçekten?

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

arme

Kayıtlı Üye
beyler bazen görüyorum satın alındı diyorlar ama 4 bin tl 3 bin tl günde 20 bin izlenim vs geliyor gerçekten bu parayı veren vamrı,onun yerine az kafa yorup kategori çalışılsa mantıklı olmazmı örnek ben 30 bin veya fazlası izleniyorum ama satsam kanalımı alan olsa bile için gider adamın o kadar para vermesi:rolleyes:

birden bire sebepsiz şekilde kanalların kapatıldığı yerde bu fiyata kanal almak bana da mantıklı gelmiyor.

kimisinin şansı var tutuyor kimisi yatırım amaçlı riske giriyor kimisi kategori öğrenmek için alıyor v.s yani alan oluyordur

[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] Beyi buraya bekliyoruz :)

kimisinin şansı var tutuyor kimisi yatırım amaçlı riske giriyor kimisi kategori öğrenmek için alıyor v.s yani alan oluyordur

aynen bende öyle düşünüyorum benim kategorim çok sağlam geçen telifçiye mesaj çektim pişmiş kelle gibi bizim içerikler teliflidir izin vermiyoruz vs dedi ama yılmıyorum onlar telif ben upload bazen telifçi güncel videolardan dolayı yok olup gidiyor o gün videolar milyonlar izleniyor diziler bitmeye bir kala hemen ortaya çıkıyor bende anlamadım bu telifçiyi

birazda garanti ile alakalı satan kişi garanti verirse cogu zaman kolay olur satıs öbür türlü baya zor ^^

İşten anlamayanlar alıyor hocam ne yapalım.
Kanal satışı yapanlar birde ne gariptir ki 1 hafta 2 hafta veriyorlar garantiyi saçmalığın daniskası.
5 bin tl ye kanal satıyor 1 hafta garanti :D
Bu iş web sitesi değil ki 2 hafta sonra kapanır gider.Sonra konu açarsın bu arkadaş beni dolandırdı diye.

birazda garanti ile alakalı satan kişi garanti verirse cogu zaman kolay olur satıs öbür türlü baya zor ^^

bu devirde bi kaç kişi kaldı güvenilicek kanalı aldın 1 ay banlanmama spama düşmeme garantisi verebilirsen tamam diyicem ama satanda biliyorki bugün yarın telif gelicek

kanalı alan adam kanalı almıyor sırf kategoriyide almış oluyor, kapansa bile o kategoriden parayı zaten cıkartır..

kanal almıyorlar kategori alıyorlar aslında

kanalı alan adam kanalı almıyor sırf kategoriyide almış oluyor, kapansa bile o kategoriden parayı zaten cıkartır..

aynı videoyu attığında aynı şekilde patlayacağı ne malum günlük 25$ a çıkan kanalım vardı kapandı topluluktan aynı videoları bir daha attım 1 aydr daha 4k izlenim alamadı:S

Satılan kanal fiyatları ise gerçekten çok uçuk ayda 500$ getiren kanala 1k$ dolardan fazla vermek büyük kumardır.

aynı videoyu attığında aynı şekilde patlayacağı ne malum günlük 25$ a çıkan kanalım vardı kapandı topluluktan aynı videoları bir daha attım 1 aydr daha 4k izlenim alamadı:S

Satılan kanal fiyatları ise gerçekten çok uçuk ayda 500$ getiren kanala 1k$ dolardan fazla vermek büyük kumardır.

alan bilir onu merak etmeyın siz ;)

sırf kategoriye 3-5 bin para mı verilir hocam. kategoriden bol ne var :)

o iş öyle olmuyor :) hazır kategori baldan tatlıdır

Verilirmi deymeyin o fiyata satılan kanallar zaten maksimum 2 aylık kazancına satılıyor alırkende 1 aylık garanti falan alın en azından kategoriyide almış oluyorsunuz.

en fazla 1.5 bine kanal satmışımdır, 8bin e de kanal satılmıştır.
yalnız son günlerde satılan kanallar nedense 3 aylık kazançtan fazlasına satılıyor.bu zamanda 2 aylık kazançtan fazlasını vermek risktir.onunda en azından 1 ayını garanti verecek ki alayım yada satayım.bu şekilde bir satış ne kadar olursa olsun yapılır.kanal 2 gün sonra kazanç artışı da yaşayabilir,index den de düşebilir.o da alanın şansına kalmıştır.asıl önemli olan zor durumda kalanın kanalını ucuza kapatmaktadır ki hazırda sermayesi olup da sırf bu şekilde kanal yakalayıp da kazanılır.

Gerçekten cesaret isteyen bir şey ama, çoğu kişi aldıktan sonra kâr da ediyordur. Tabii kapanan da vardır. Şans yani. Ben korkarım veremem o kadar para sonuçta ne olacağı belli olmaz. Ama korkmayan veriyor işte, şimdi 3 milyar veriyor kanal kapanmayınca 3 ay sonra verdiğinin iki katını alıyor. Güzel kâr. Aynı içerikten tekrar kanal yapıyor falan.

Allah a şükür tüm aldığım kanallardan kâr elde ettim. 150 liraya aldigim kanal bir ay sonra 600 kazandirdi.
Yatirim olarak degerlendirin ;)

1 haftadır pc kapatmadım 10 tane dizi render yaptım yaklaşık 100 gb video indirdim tüm videoları attım gizliye aldım artık format atma zamanım geldi pc sürüyle program sanal makine vs en az 400 gb veri var 500 gb diske atıcam 1 tb yedek var onuda takıcam garanti olsun olsun:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri