Kanalları ifşa etsem ?

agssp

Kayıtlı Üye
Web sitesi
linkmoneys.com
arkadaşlar, daha öncede yazdım

52VRyy7.png

tipinde çok video görüyorum ve deliriyorum, altından hemen bildir butonuna basıyorum. hilekarlık/sahtekarlık kısmını tıklayıp, zorla reklama tıklamamı istiyor diyip şikayet ediyorum ve o kanalları buradan tek tek paylaşmak istiyorum.

ifşa yasak masak muhabbeti var, fikirlerinizi almak istedim. deli olmamak elde değil, ben bu forum dışında takılıpda bu tarz youtube ile uğraşan türk fazla görmedim, diğer forumlarda bile takılsalar burada bir bağlantısı mutlaka var ve takip ediyorlar.

Tekrar diyorum eğer bu videonun sahibi buradaysa, bana beddua etme... Senin gibileri gördükçe sürekli şikayet edicem. Gerekirse 50 hesap açarım, üşengeçlikten kendime bile açmadığım o kadar hesabı, senin gibileri şikayet etmek için açar dururum...

Dövüşmenin, kavganın bile bir adabı var... Sen karı gibisin bunu bil...

Buradan herkesten özür diliyorum... Kanal sahibi burada ise, sen üstüne alınma senden özür falan dileyen yok, dilemem de iyiki yaptım derim...

video linki: https://www.youtube.com/watch?v=o1wyVsCvac0

Son düzenleme:
İfsa etmeye gerek yok bence Adsense'de fazla barinamaz zaten ancak partnerde nasıl olur bilmem.

böyle youtube u çöpe çeviren kanalları ifşa etmekte sorun yok.daha önce de edildi,bundan sonra da gönül rahatlığıyla edilir.

Bunlar kendini akilli sanan ergen cocuklar baskada bisey degil mesajimi okuyosaniz siz adam degilsiniz....

bunlar yüzünden youtubea önlemler geliyordur kesin, yoksa bizim temiz çerçeveli videoların ne zararı var... her ne kadar biz adsense banlar, parayı alamaz, kanal kapanır vs desekde bi şekilde bu şere***lerin yaptığının ucu bizede dokunuyor arkadaaşlar haberiniz olsun

aynen arkadaşlara kesinlikle katılıyorum bu tür en azıdan ucu bize dokunacak kanalları bi konuda paylaşıp uçuralım bence kendi yolumuzu açmış oluruz yoksa yt bunlar yüzünden bizide pişiriyor..
[MENTION=9989]dreamblack[/MENTION] [MENTION=8117]yigit1907[/MENTION]

aslında böyle bi konu olsa iyi olur ytdeki çürük çarıklar temizlenmis olur :)

bunlar yüzünden youtube günden güne hız kazanarak kendini geliştirmek zorunda kalıyor. dün attığım aynı videoya bugün telif gelebiliyorsa dk sında sırf bunlar yüzündendir. 3 tane kanalım vardı, 2 tanesini freedoma kaptırdım yeni açmıştım ama kullanmıyom sildim bilgilerini sinirden.

tek kanalım var artık oda şimdilik aylık 50 dolar getiriyor yakında çok daha da artar 100 falan olur. pek umrumda değil, benim gibi kısa vade çalışan bir adamın işi olmamasına rağmen youtube başladım kısa sürede kendi botumu yapıp yükledim videoları.

Fakat ginede kimseye karışmadım, milyarlar kazananlar var çalışıp kazanıyorlar, lafımız yok hakkıyla kazanıyorlar ginede ama bu hilekar ve sahtekarlar falan deli ediyor beni.

---------- Spam Engelliyici 08:54 ---------- Önceki Mesaj 08:50 ----------

aynen arkadaşlara kesinlikle katılıyorum bu tür en azıdan ucu bize dokunacak kanalları bi konuda paylaşıp uçuralım bence kendi yolumuzu açmış oluruz yoksa yt bunlar yüzünden bizide pişiriyor..
[MENTION=9989]dreamblack[/MENTION] [MENTION=8117]yigit1907[/MENTION]

keşke, video şikayet bölümü açılsa sırf böyle videolar orada paylaşılsa süper olur. herkes girer şikayet eder. bunlar yüzünden ucu bize dokunuyor, milyarlar kazananlar bunlar yüzünden, gelen yenilikler sonucunda para kaybediyor. bir çoğu işe başlamadan pes ediyor bırakıyor.

bunlar yüzünden youtube günden güne hız kazanarak kendini geliştirmek zorunda kalıyor. dün attığım aynı videoya bugün telif gelebiliyorsa dk sında sırf bunlar yüzündendir. 3 tane kanalım vardı, 2 tanesini freedoma kaptırdım yeni açmıştım ama kullanmıyom sildim bilgilerini sinirden.

tek kanalım var artık oda şimdilik aylık 50 dolar getiriyor yakında çok daha da artar 100 falan olur. pek umrumda değil, benim gibi kısa vade çalışan bir adamın işi olmamasına rağmen youtube başladım kısa sürede kendi botumu yapıp yükledim videoları.

Fakat ginede kimseye karışmadım, milyarlar kazananlar var çalışıp kazanıyorlar, lafımız yok hakkıyla kazanıyorlar ginede ama bu hilekar ve sahtekarlar falan deli ediyor beni.

---------- Spam Engelliyici 08:54 ---------- Önceki Mesaj 08:50 ----------

keşke, video şikayet bölümü açılsa sırf böyle videolar orada paylaşılsa süper olur. herkes girer şikayet eder. bunlar yüzünden ucu bize dokunuyor, milyarlar kazananlar bunlar yüzünden, gelen yenilikler sonucunda para kaybediyor. bir çoğu işe başlamadan pes ediyor bırakıyor.

biçogu baslamadan pes ediyo dediginiz kısmın baslayıpta hiç biyol bulamayıp pes etmeyen kısmı ise yukarıdaki videoları yüklüyo

tecrübe sahibi birisi asla böyle bi video yüklemez yt ye bunlar çoluk çocuk :)

ama dedim gibi temizlense çok daha güzel olur

Bu tür videolar için konu değil kesinlikle kategori açılması gerekli :mad: Böyle bir kategori açılınca: kategoride bulunan konulardaki videoları şikayet edersek bu tür sahtekarlıkların azalacağını düşünüyorum.

nx9FgDG.png

Son düzenleme:
gelin cümleten tıklayalım adamın kanalına

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri