Kanallarım çalınmış!!

seric33

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1,5 yıl önce yapıp nadasa bıraktığım 400 adet kanalımdan tutan kanalların tamamına yakını 11 ay önce şifre ve kurtarma mailleri değiştirilerek 250k ile 2m arası izlenme olan yüzlerce kanal çalınmış.
işlerimden dolayı kontrol fırsatı bulamadığım için yeni fark ettim mailleri genelde karışık şekilde aldığım için satın aldığım satıcıyı bilmiyorum ama skyp ta yaptığım tüm görüşmeler kayıtlı ve bulmak için işlemlere başladım.
Şimdi bu kanalları çalan arkadaşa sesleniyorum ya adam olur o kanalları geri verirsin yada seni bulunca üşenmem yanına kadar gelir acısını en iyi şekilde çıkarırım ve bu konuda gayet ciddiyim. En kötü gider 400 tane daha mail alır tüm kanalları şikayet yağmuruna tutarım sana da yar olmaz bana da.
İçerikler uzak doğu dizileri ve animeleri sen kim olduğunu biliyosun aklın varsa bu yanlıştan hemen dön.
Siz siz olun kim olursa olsun kanalları aldığınız an şifrelerini değiştirin ortalık kansız şerefiszlerle dolu.

Şifre değiştirilmediği zaman bu tarz sıkıntılar oluyor maalesef, umarım kanallarını geri alırsın

Şifre değiştirilmediği zaman bu tarz sıkıntılar oluyor maalesef, umarım kanallarını geri alırsın

mail satıcılarının tamamı etik olarak mailleri sattıktan sonra sistemlerinden silmeleri gerekiyor hocam şifre değiştirmek zorunda değiliz 5 yıl önce işini adam gibi yapanlardan aldığım mailler hala sapasağlam bunun şifreyle alakası yok düpedüz şerefisizlikle ilgisi var mail satıp çakal gibi mailleri kontrol etmek ne ticarete ne ahlaka sığar.

geçmiş olsun seric abi kanalı aldıgın kişiyi bulursan ev adresine kadar bulunur. Allah akıl fikir versin böyle insanlara

aynı iş bende de oldu beyto dan aldığım maillerle devamlı kanal açılıyor hep aynı bahane karışmış :/

Aynı sıkıntıyı yıllar önce yaşamıştım. Mailleri satan arkadaş sattığı mailleri bilgisayarında saklamış. Onunda artık ortağımı çalıştığı kişimi pek hatırlamıyorum bilgisayarından mailleri çalmış. Sonra bir şekilde çalan arkadaşına baskı yapıp çoğu kişinin kanallarını tekrar iade etmişti. O günden itibaren artık mail satın alırken ilk işim şifreleri ve kurtarma bilgilerini değiştirmek olmuştu. Umarım kanalarınızı kurtarabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1,5 yıl önce yapıp nadasa bıraktığım 400 adet kanalımdan tutan kanalların tamamına yakını 11 ay önce şifre ve kurtarma mailleri değiştirilerek 250k ile 2m arası izlenme olan yüzlerce kanal çalınmış.
işlerimden dolayı kontrol fırsatı bulamadığım için yeni fark ettim mailleri genelde karışık şekilde aldığım için satın aldığım satıcıyı bilmiyorum ama skyp ta yaptığım tüm görüşmeler kayıtlı ve bulmak için işlemlere başladım.
Şimdi bu kanalları çalan arkadaşa sesleniyorum ya adam olur o kanalları geri verirsin yada seni bulunca üşenmem yanına kadar gelir acısını en iyi şekilde çıkarırım ve bu konuda gayet ciddiyim. En kötü gider 400 tane daha mail alır tüm kanalları şikayet yağmuruna tutarım sana da yar olmaz bana da.
İçerikler uzak doğu dizileri ve animeleri sen kim olduğunu biliyosun aklın varsa bu yanlıştan hemen dön.
Siz siz olun kim olursa olsun kanalları aldığınız an şifrelerini değiştirin ortalık kansız şerefiszlerle dolu.

Yazmayayım dedim, lanet olsun dedim ama madem sen yazdın bende anlatayım, yaklaşık 300-400 adet kanalımın şifresi degiştirilmiş, yapan kim sen hatırlamıyorsun ben sana hatırlatayım, ithamda flanda bulunmuyorum, üstüne basa basa da söylüyorum, kanalların şifrelerini degişltirip,bu kadar adamı magdur eden kişi Yt ofisdir.elimde Ip numarasıda mevcuttur. Yönetimden ricam bu ıp ile foruma giren çıkan varsa tespit edip, forum ahelisinede paylaşmasını istiyorum, ********likte sınır tanımıyorlar malesef, size de geçmiş olsun...

Yazmayayım dedim, lanet olsun dedim ama madem sen yazdın bende anlatayım, yaklaşık 300-400 adet kanalımın şifresi degiştirilmiş, yapan kim sen hatırlamıyorsun ben sana hatırlatayım, ithamda flanda bulunmuyorum, üstüne basa basa da söylüyorum, kanalların şifrelerini degişltirip,bu kadar adamı magdur eden kişi Yt ofisdir.elimde Ip numarasıda mevcuttur. Yönetimden ricam bu ıp ile foruma giren çıkan varsa tespit edip, forum ahelisinede paylaşmasını istiyorum, ********likte sınır tanımıyorlar malesef, size de geçmiş olsun...

Suat abi ben ytofisle hic calismadim bu yuzden zan altinda birakmak istemiyorum kimseyi ama sen bu kadar eminsen adminlerden rica edelim bi arastirma yapilsin yada isi bilen birileri varsa calinan bi kac kanalin eski bilgilerini verebilirim kimin yaptigi bulunsun gerisi kolay

Suat abi ben ytofisle hic calismadim bu yuzden zan altinda birakmak istemiyorum kimseyi ama sen bu kadar eminsen adminlerden rica edelim bi arastirma yapilsin yada isi bilen birileri varsa calinan bi kac kanalin eski bilgilerini verebilirim kimin yaptigi bulunsun gerisi kolay

valla ben bugün bir ip verevegim, ikide bir adsenselerimden birine ve kanallarıma erişilmeye çalışıyor, denizliden bir vatandaş,

valla ben bugün bir ip verevegim, ikide bir adsenselerimden birine ve kanallarıma erişilmeye çalışıyor, denizliden bir vatandaş,

EMK bilisim denen serefsiz olabilir yanlis bilmiyorsam izmir yada denizli de yasiyordu emre kol isimli dolandirici pislik bi kac sene once icersinde 6ktl bulunan adsensemi vds de calmisti forumda su an engelli ama skyp da hala insanlari dolandirmaya vds satmaya cerez tutucu linkler atmaya devam ediyor

Birde bir zamanlar şu şekilde bir çalışma yapıldı, Yt offisten kanal alıp, bu kanalları farklı kişiler sattılar, bu durumda onun suçu varmı yokmu onu kestirmek zor olacaktır. ben bir ıp yakaladım, bunu forum yöneticilerinden [MENTION=11620]era[/MENTION] hocaya verdim.inşallah güzel bir sonuç çıkarda, hesabını sormak kolay olur.http://prntscr.com/hjy35w Bak bakalım :) sana bişeyler hatırlattımı ?

Birde bir zamanlar şu şekilde bir çalışma yapıldı, Yt offisten kanal alıp, bu kanalları farklı kişiler sattılar, bu durumda onun suçu varmı yokmu onu kestirmek zor olacaktır. ben bir ıp yakaladım, bunu forum yöneticilerinden [MENTION=11620]era[/MENTION] hocaya verdim.inşallah güzel bir sonuç çıkarda, hesabını sormak kolay olur.

Abi beni de bilgilendirsen sevinirim

Ytofis ağır dolandırıcı çıktı, bir kere vurdu kaçtı hesabımız hacklendi diye yalan söylediler insanlar inanmaktan başka çareleri olmadığı için inandılar ve alışverişe devam ettiler. Ekimde gelen güncellemeden sonra ortalıktan kayboldular, bu forum haricinde birçok forumda haklarında yüklüce dolandırıcılık iddiası var, konuları kilitlendi. Son aldığım bilgiye göre de şuan eskiden sattıkları hesapları bota sokup şifrelerini posta posta değiştiriyorlar. Gerek olursa bende de iban bilgileri var.

bu sıkıntı olabılıyor olması cok kotu..
ulan adam gıbı sattıysan kanalı ılısıgını kes ayıp be..
gecms olsn hocam..
ınsallah cozum bulursnz

ytofis zaten başlı başına mailleri çalıp satıyordu. o eski tarihli gmailleri üretme botunu yazdırmış 2 yıl çaldırıp çaldırıp sattı. bi arkadaş vasıtayısa taktiği bende aldım yazdım kurdum botu. abartmışım biraz 1 ay gitti patladı. duygudum kadarıylada 1.5milyon'a yakın mail hackleyip sattı. e hackleyip satan tekrar hackler :D mantık budur. tabi günahını almamak lazım. kesin bi bilgiyi era verir. ki zaten o ıp ile foruma girmediyse era'da veremez.

Geçmiş olsun arkadaşlar. Eski sistem olsa da en güvenli maili yine biz satsak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri