Kanallarıma saldırı mı var ??

• Kullanıcı bayburt16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bayburt16

Kayıtlı Üye
dün 1 bugün şimdi fark ettim 2. kanalımda kapandı ama spam yazıyor

aynı içerikten 2 tane daha var hemen gizliye çektim videoları kanalı mı flaglıyorlar acaba ? hesaplar neden kapanmış olabilir

bu içeriği piyasada sadece 2 kişi çalışıyoruz başka yok ne diyorsunuz ? flag maili gelmeden kanal spamdan kapanır mı ? nasıl anlarız. 4 haneli quizdi başımız iyice ağıracak valla :(

Son düzenleme:
Maile baktınmı kırmızı bannerli bi mail varsa flag, birazdan herşeye flag demeyin diyenler gelir

Maile baktınmı kırmızı bannerli bi mail varsa flag, birazdan herşeye flag demeyin diyenler gelir

evet baktım ondan soruyorum zaten kanallara %100 güvenim var spamdan gitme olasılığı sıfır yani flag ile gelen bir mail yok hesap direk devre dışı bırakılmış ve şikayet ettiğimde bana bu linki gönderdiler

:confused:
http://www.youtube.com/t/community_guidelines.

---------- Spam Engelliyici 03:17 ---------- Önceki Mesaj 03:14 ----------

yani bir de şey var adamda benle aynı içerik 90 k abone kasmış ekstra bir kanalı daha var oda 3 5 k birşey adamın kanallar sağlam hatta benim videolarımı da almış. benim kanallar uçarken onunkiler sağlam

evet baktım ondan soruyorum zaten kanallara %100 güvenim var spamdan gitme olasılığı sıfır yani flag ile gelen bir mail yok hesap direk devre dışı bırakılmış ve şikayet ettiğimde bana bu linki gönderdiler

:confused:
http://www.youtube.com/t/community_guidelines.

O zaman tek topluluktan uçmuş kanal. Geçen bende de oldu çocuğun teki yorruma şeu demişdi bu bölüm videosu değil oyun videosu yazmış ing olarak sonra kanal haşırttı blackboard

Oha o nasıl bişey spamla 90k abone omg

Son 1 haftadır forumda konuşulan mevzu. İnanılmaz bi artış oldu bu tür kanal kapanmalarında. Kimisine göre flag, kimisine göre Youtube'un kendi hedesi.

Sonuçta iyi kazanan tüm kanallar gidiyor, tek gerçek bu.

yahu yapmayın böyle şeyler herkes bilinçleniyor susun kapatın konuyu bence

O zaman tek topluluktan uçmuş kanal. Geçen bende de oldu çocuğun teki yorruma şeu demişdi bu bölüm videosu değil oyun videosu yazmış ing olarak sonra kanal haşırttı blackboard

Oha o nasıl bişey spamla 90k abone omg

aynen bende de bu salak çocuklar aynı şekilde yazıyor ama ellemiyorum hangi yorumu siliyim şimdi

Son 1 haftadır forumda konuşulan mevzu. İnanılmaz bi artış oldu bu tür kanal kapanmalarında. Kimisine göre flag, kimisine göre Youtube'un kendi hedesi.

Sonuçta iyi kazanan tüm kanallar gidiyor, tek gerçek bu.

yahu yapmayın böyle şeyler herkes bilinçleniyor susun kapatın konuyu bence

benim ki diyerlerine nazaran farklı bir konu ve içerik de sadece 2 kişi var diyorum anlatabiliyorum galiba ?

---------- Spam Engelliyici 03:29 ---------- Önceki Mesaj 03:28 ----------

Haahah bak şey mi yapıypsun bazen oyun videosu koyup başlığa full episode yazıyosan basıyolar şikayeti :D

alakası yok gerçek tıpa tıp hd kalite de :D videolarım dislike ortalaması 126 ya -2 başka birşey var

benim ki diyerlerine nazaran farklı bir konu ve içerik de sadece 2 kişi var diyorum anlatabiliyorum galiba ?

alakası yok gerçek tıpa tıp hd kalitede de :D videolarım dislike ortalaması 126 ya -2 başka birşey var

O zaman diğer kanaldan şüphelenmeye başlayabilirsin

O zaman diğer kanaldan şüphelenmeye başlayabilirsin

benim kanallar youtube yüzünden gidiyorda adamınkiler gitmiyorsa şüphelenicem tabi :) 1 ay süre vericem bakalım

çünkü ilk adam vardı ben kazanca ortak hatta ilk sıraya yerleştim :) anlıyacağınız bakalım olan bizim 4 haneli quiz kanala oldu hem de bugünlerde

benim kanallar youtube yüzünden gidiyorda adamınkiler gitmiyorsa şüphelenicem tabi :) 1 ay süre vericem bakalım

çünkü ilk adam vardı ben kazanca ortak hatta ilk sıraya yerleştim :) anlıyacağınız bakalım olan bizim 4 haneli quiz kanala oldu hem de bugünlerde

3.ortak lazım olursa bir pm kadar yakınındayım :D

alakası yok gerçek tıpa tıp hd kalite de :D videolarım dislike ortalaması 126 ya -2 başka birşey var
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

150 adet kanalın içinde en çok kazandıran kanlıma saldırı olması ne ilginçtir bunu anlamıyorum man :rolleyes:
yaman çelişki diyorum kanka :D

70 kanalım var :) 30 u spam benim için değeri yok. 40 kanalım var spam değil özgün spam :D: D :D 5 kanalım var ve benim özgünden de sağlam olan 2 ve 1.5 aydır sağlam ayakta olan kanallarım 100 200 k hitlere gelmiş beğeniler 1 k da dislike 120 lerde sen gelmiş çelişki diyorsun :D :D

ip var adamım ipp ne çelişkisi yedirmezler ama :cool:

70 kanalım var :) 30 u spam benim için değeri yok. 40 kanalım var spam değil özgün spam :D: D :D 5 kanalım var ve benim özgünden de sağlam olan 2 ve 1.5 aydır sağlam ayakta olan kanallarım 100 200 k hitlere gelmiş beğeniler 1 k da dislike 120 lerde sen gelmiş çelişki diyorsun :D :D

ip var adamım ipp ne çelişkisi yedirmezler ama :cool:
haklısın ADAMIM

Ben arkadaşa. Katılıyorum kanal az. Gösterim alırken iyi ama. Arama. Sayfasında. Ilk sıralara. Gelince. Seyredin alınca. Gümlüyor! Banada aynı şey oldu kanala telif geldi nasıl bir
Telifse. Üçüncü eşleşene
Düştü videoların bir
Kısımı sadece. Çok gösterim alanlara üçüncü eşleşen telifi geldi az gösterim alanlar sağlam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri