Kanallarımın Para kazanamsı Kapatıldı.

• Kullanıcı bbounce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

bbounce

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yaklaşık 10 adet kanalımın para kazanması kapatıldı bende sinirle hepsini sildim, çok üzücü bi durum okadar emek ver ama bir anda para kazanmalar kapansın, tek bir sorum olacak ben bu kanallardan topladığım kesinleşmemeiş 310 tl yi alabilecekmiyim? Ve adsense ne yapmam gerek adsensede 213 tl bulunmaktadır.

Kesinleşmemişse içinde ki parayı almanız zor gibi duruyor, geçmiş olsun.

Önemli olan para kazanmalar kapanınca soğukkanlı kalabilmek ama onu ben de yapamıyorum henüz alayını siliyorum o anda aslında g+ ile açılıp sorunlu kanal silinip yola devam edilebilir o anki pskolojiye hakim olmak lazım geçmiş olsun inş yüksek oranda alırsın paranı

bende 22kanalın çoğunu G+ya bağlarken tel onayı istiyor diye sildim çoğunu..kala kala 7 tane en işe yaramaz kanal kaldı

bende 22kanalın çoğunu G+ya bağlarken tel onayı istiyor diye sildim çoğunu..kala kala 7 tane en işe yaramaz kanal kaldı
ilk tel sorduğu yerde teli boş geçin sonraki sayfada tekrar soracak orada reel telefon numarasınızı yazabilioruz youtubede ki gibi sınır yok sanırım

Keske silmeseydiniz kanallari ben bugun 16 da para kazanmasi kapanan kanallara g+ yontemin uyguladim ve biraz once para kazanmalar açildi.

paranın ne olacagı hesaplar açıklanınca belli olur .alan da var alamayan da .kesintiye uğrayan da.

Hocam alt kanalsa ne yapıyorsunuz? benimde para kazanmalar kapatıldı. ama alt kanal olduğu için G+ dan kesemiyoruz sanırım. Bende kanalları kopyalıcam artık başka çarem kalmadı. Bilginiz var mı alt kanal olunca nasıl g+ dan kesip bağlıyorsunuz.

Benim kanallarımda hiç telif yoktu. Hiçbir topluluk ihtarı yoktu. Bütün kanallarımı her gün kontrol ederdim. Günlük kazancı güzeldi. Bu gun bir mesaj aldım gmailden ve çok sayıda topluluk veya 3.eşleşen aldığınızdan kanalınız para kazanmaya kapandı yazıyordu. Eşleşenleri hemen siliyordum. 15 kanalın hepsi de alt kanaldı ve para kazanmaları kapandı. çaresiz sildim hepsini ve sıfırdan bağladım adsense devam ediyorum youtube a da geri bildirim gönderdim. sebepsiz para kazanmayı kapattılar. sebepte yok.

Arkadaşlar yaklaşık 10 adet kanalımın para kazanması kapatıldı bende sinirle hepsini sildim, çok üzücü bi durum okadar emek ver ama bir anda para kazanmalar kapansın, tek bir sorum olacak ben bu kanallardan topladığım kesinleşmemeiş 310 tl yi alabilecekmiyim? Ve adsense ne yapmam gerek adsensede 213 tl bulunmaktadır.

geçmiş olsun hocam.Paranı alacaksın ama ne kadar alacaksin onu bilemeyiz :) Belki 30 tl kesilcek belki 100 ama alacaksin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri