Kanalların Kapanmasında Neden.

legendary

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar dün kapanan bir kanalıma geribildirim yaptım ve aşağıda yazılı olan nedenden kaptıldığını gördüm. birçoğumuz bot ve vds kullanıyoruz. Videolarımızı atarken çoğu zaman peşpeşe atıyoruz. Özellikle Bot ve Vds kullanan arkadaşlar videolarınızı atarken 3-5 dk arası bekleyipte atmanızı tavsiye ediyorum.

Kapatılma Nedeni : Kullanım Şartları No. 4, Bölüm H
Madde Açıklama : "Hizmet, YouTube sunucularına bir insanın makul olarak belli bir zaman dilimi içerisinde kamunun kullanımına açık olan standart (diğer bir deyişle modifiye edilmemiş) bir ağ tarayıcısı kullanarak üretebileceğinden daha fazla talep mesajı göndererek erişen herhangi bir otomasyon sistemi (herhangi bir robot, örümcek veya çevrimdışı okuyucu dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) çalıştırmayacağınızı veya kullanmayacağınızı kabul edersiniz;"

Ek olarak gelen Mailide Kopyalıyorum.

Sayın Kullanıcımız,

E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.

Bu hesabın Kullanım Şartları No. 4, Bölüm H'yi ihlal ettiği belirlendi:
HİZMET KOŞULLARI - YouTube

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz. Yukarıdakilere bakılmaksızın YouTube, herkese açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca içeriklerin herkese açık aranabilir dizinlerini oluşturmak maksadıyla ve yalnızca bu maksat için gereken derecede siteden içerik kopyalamak üzere örümcek kullanma iznini verir. Bu izin, söz konusu içeriklerin önbelleğe alınmasını veya arşivlenmesini kapsamaz. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Hesap adları da dahil olmak üzere Hizmetten herhangi bir ticari yönlendirme maksadıyla, kimlik bilgilerini toplamamayı ya da Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (örneğin yorumlar ve e-posta) kullanmamayı kabul etmektesiniz. Hizmetin herhangi bir kullanıcısını ticari maksatlarla İçeriklerine göre yönlendirmemeyi kabul etmektesiniz."

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Ek olarak tekrar söylüyorum bot+vds kullanıyorsanız videolarını atarken zaman aralıkları girmenizi tavsiye ederim. Bu yazdıklarımı bilenler olacaktır illa ama bilmeyenlerde kulağına küpe olsun.

hocam aşırı spamdan kapanınca böyle yazıyor. son zamanlarda ne kadar video yüklemiştiniz

Alakası bile yok 300 video attığım bir kanal kanal kapanırken 500 videolu kanal halen ayakta?

benimki öyle fazla değildi ama bir anda benimde dalgınlığımla 60 tane video attım kanala. Hayatta böyle birşey yapmazdım ama olsun herşeyden çıkarak bir ders var :) Bilmeyenlerde öğrenmiş olsun diye böyle bir konu açayım dedim.

Alakası bile yok 300 video attığım bir kanal kanal kapanırken 500 videolu kanal halen ayakta?

alakası var hocam adamların kuralları belli. ama kapanmayan kanallar konusunda birşey diyemem tabi. birde benim demek istediğim bir anda aşırı istek gönderimi. siz o 500 video yu bir kerede mi yüklemiştiniz.

alakası şöyle var bu sonuçda insan deil sistem ve nasıl bazı kanallarda aynı video eşlesen verıp dıgerınde vermıyosa buda aynı ona benzıyo bazı kanllar takılmıyo spama . normal olarak okadar vıdeoyu serı atınca kapanır tabı

ben botla 1 günde 10.000 video attıgımı bılıyorum arkadaslar api sistemlerinde böyle bir durum söz konusu değildir api izinleri bunun için vardır zaten sunuculara gönderilen isteklerin takibini yapar limiti belirler. 300 video attım sırf dizi mesela daha saymakla bitmez. Spamdan kapanan olmadı kanal kopyalamayın açıklama etiket başlık vs. değiştirmeyi unutmayın.

videolarınızı birde manuel olarak vdsden browser üzerinden yüklemeyi deneyin, 300 500 videoyla olacak iş değil bu.. bende atıyorum o kadar video bazen geçiyor, ama 6 7 aydır kanalım spamdan kapanmadı..

ben botla 1 günde 10.000 video attıgımı bılıyorum arkadaslar api sistemlerinde böyle bir durum söz konusu değildir api izinleri bunun için vardır zaten sunuculara gönderilen isteklerin takibini yapar limiti belirler. 300 video attım sırf dizi mesela daha saymakla bitmez. Spamdan kapanan olmadı kanal kopyalamayın açıklama etiket başlık vs. değiştirmeyi unutmayın.

Arkadaşa katılıyorum 2 gün önce 5500 video attığım kanal ayakta api key ile.

JLvYpJ.png

Son düzenleme:
bi zaman geçsin ondan sonra yazalım 2 gün geçtikten sonra degil şimdi tespit etmese bir dahakinde yakalıyacak

ayrıca ardışık mailler kullanmayın örn: hayrettin1@ , hayrettin2@ , hayrettin3@ ...

hayrettin açın alt kanal açın 5 tane 5 ine farklı kategoride videolar yükleyin. hayrettinle isiniz bitince aynısını ismail, veli, şebnem gibi mailler alarak devam edin devam ederken başlık , açıklama ve etiketleri mutlaka değiştirin başka bir kanal ile birebir kopya olmasın ama mantık olarak o sonuçlarda çıkmasını sağlıyacak kelimeler cümleler girin. Yakında bunun ile alakalı bir anlatım sunucam.

ayrıca ardışık mailler kullanmayın örn: hayrettin1@ , hayrettin2@ , hayrettin3@ ...

hayrettin açın alt kanal açın 5 tane 5 ine farklı kategoride videolar yükleyin. hayrettinle isiniz bitince aynısını ismail, veli, şebnem gibi mailler alarak devam edin devam ederken başlık , açıklama ve etiketleri mutlaka değiştirin başka bir kanal ile birebir kopya olmasın ama mantık olarak o sonuçlarda çıkmasını sağlıyacak kelimeler cümleler girin. Yakında bunun ile alakalı bir anlatım sunucam.

Manuel çalışıyorum kanallarım kapanmıyor.

500 videolu kanalınızda kapanır hocam.

Manuel çalışıyorum kanallarım kapanmıyor.

en sağlıklı yöntem bu zaten hocam :)

seri şekilde açılan mailler bi kapanma olduğunda toplu kıyıma uğruyor zaten hocam :)

Peki sadece kanal olarak acılıp bırakılan hesaplar da kapatiliyor.bunun sebebi ne olabilir acaba?

spamdan kapanıyor hocam mesela a kanalına girdini yükleme yaptınız kanal kapandı çerezleri vs. silmeden diğer kanala giriş yaptınız veya kanalı aynı yerden açtınız direk kapatıyor.

Son düzenleme:
Peki sadece kanal olarak acılıp bırakılan hesaplar da kapatiliyor.bunun sebebi ne olabilir acaba?

Video adeti ile alakası yoktur arkadaşlar, 1 yıldır bunu söylüyor bunu savunuyorum.

Piyasada ki BOT çalışma sistemlerini pek bilmiyorum ama tahmini şöyle bir çalışma sistemi varsa,

O sisteme abone olan herkes aynı sunucunun IP sini kullanıyorsa, 1 videoda atsanız 10 videoda atsanız kanalınız hizmet şartlarından kapanacaktır.

Farklı IP kullanıyorsa, bukezde ozaman yükleme sınırı göz önüne alınacaktır.

iki yükleme arasında ki normal sürenin üstünd yüklenirse, Botta olsa normalde olsa yine hizmet şartlarından kapanacaktır.

Bu sistemi BOT lar takip ediyor bu yüzden, aynı şartlardaki bir kanal kapanırken diğeri kapanmaya bilir. Bunu şuna bağlamayın, benim kanalım açık alakası yok aynı şartlarda yüklüyoruz onun ki kapandı bizimki kapanmadı diye bağlamayın.

konu sahibine böyle bir konu açtığı için teşekkür ederim.

Video adeti ile alakası yoktur arkadaşlar, 1 yıldır bunu söylüyor bunu savunuyorum.

Piyasada ki BOT çalışma sistemlerini pek bilmiyorum ama tahmini şöyle bir çalışma sistemi varsa,

O sisteme abone olan herkes aynı sunucunun IP sini kullanıyorsa, 1 videoda atsanız 10 videoda atsanız kanalınız hizmet şartlarından kapanacaktır.

Farklı IP kullanıyorsa, bukezde ozaman yükleme sınırı göz önüne alınacaktır.

iki yükleme arasında ki normal sürenin üstünd yüklenirse, Botta olsa normalde olsa yine hizmet şartlarından kapanacaktır.

Bu sistemi BOT lar takip ediyor bu yüzden, aynı şartlardaki bir kanal kapanırken diğeri kapanmaya bilir. Bunu şuna bağlamayın, benim kanalım açık alakası yok aynı şartlarda yüklüyoruz onun ki kapandı bizimki kapanmadı diye bağlamayın.

konu sahibine böyle bir konu açtığı için teşekkür ederim.
Güzel Bir Açıklama Olmuş Teşekkürler.
Ama Video Atmaylada Alakası Olduğunu Düşünüyorum 15 20 Video Atıyorum Sorun Yok 30 Aştığım Zaman Direk Kanallar Kapanıyor.

Güzel Bir Açıklama Olmuş Teşekkürler.
Ama Video Atmaylada Alakası Olduğunu Düşünüyorum 15 20 Video Atıyorum Sorun Yok 30 Aştığım Zaman Direk Kanallar Kapanıyor.

Dediğim gibi tesadüftür. Ama olabilirde, belki YT botlarının gözüne belirli bir adetten sonra takılıyor olabilir. Yani 15 video da bot hiç takip etmiyordur sadece 20 üstü olanları takip ediyordur gibi... ama sonuç olarak bu tarz yüklemelerin hesabınıza zarar olduğu bir kesinliktir.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri