Kanallarınız Arasında Nasıl Geçiş Yapıyorsunuz?

yigit1907

Kayıtlı Üye
benim bir çok farklı durumda olan kanalım var arkadaşlar, kimisi adsense'e bağlı, kimisi awesome networküne.. kimisinde özgün içerik var kimisinde spam var.. kanallarda hit yokken çok fazla dikkat etmiyordum ama artık özgün kanallarım yavaştan oturmaya başladı, o yüzden spam kanallardan dolayı hepsinin patlamasını istemem.. siz kanallarınız arasında nasıl geçiş yapıyorsunuz? her seferinde çerezleri silip, modemi kapatıp açmak çok zor geliyor açıkcası :confused: kullandığınız herhangi bir yöntem var mı iz bırakmadan kanal geçişi yapmak :confused:

Ben yeni baslamama ragmen kanallara giris yaparken her defasinda modeme reset atarak ip degistiriyorum ve tarayiciyi gizli modda kullaniyorum.

Chrome kullanıcı oluşturuyorum hiç çerez temizleme vs. ile uğraşmıyorum

Chrome kullanıcı oluşturuyorum hiç çerez temizleme vs. ile uğraşmıyorum

aynen hocam,gerçi ben 1 kullanıcıya 4-5 kanal ekliyorum ama işi sıkı tutmak gerekirse her kanal için bi kullanıcıda oluşturulabilir.zaten her kullanıcı için masaüstüne kısayol da oluşturuyor,hangi kanala gireceksen oradan bas gir...

kanaldan kanala geçiş yaparken çerezleri silmenin yada modeme reset atmanın ne anlamı var.zaten giriş yaptığınız kanallara hangi ip den girdiğinizi adamlar görüyo. bunları yapmak anlamsız.

spam yüzünden özgün kanalının etkilenmesini istemiyosan spam maillerini silmelisin.

ben masaüstünden giriyorum,işteykende laptoptan giriyorum.ayrıca bir de videoyap giriyor.bir daha ki ay vds den de giriş olacak.ölme eşeğim ölme :D çerez silsem ne olacak...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri