Kanallarıyla satılık adsense (garantili)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

palipleten

Kayıtlı Üye
selam arkadaslar yeni bir proje icin bir adsensemi satıyorum
Fiyatı 5000 tl + icindeki 2500(tahmini kesinlesecek) tldir (alıcı isterse 5000 tlyi peşin verir icindeki parayı da ödemeyi aldıktan sonra bana gönderir.)
adsensede 50-60 adet kanal vardır. coğu en az 3 aylıktır. 20 civarı kanalda 6 aylıktır
kanalların genel olarak kategorileri film ve belgesel olmak üzere müzik, cizgifilm eğlence gibi kanallar da vardır
adsense 11 aylıktır ve 5 kez ödeme almıstır
3-4 kanalda 1er telif vardır.

alıcı bulana %10 komisyon verilecek :)

GARANTİ HAKKINDA
Alıcı alış fiyatını cıkaramadan adsense banlanırsa zararı tarafımca karsılanır.
para kazanmanın kapatılma durumunda ise;
eğer benim actığım ve benim yüklediğim videolar yüzünden para kazanma kapatılırsa yine zararı ben karsılayacağım.
istenirse noterde anlaşma imzalanır.

KANITLAR

selam arkadaslar yeni bir proje icin bir adsensemi satıyorum
Fiyatı 5000 tl + icindeki 2500(tahmini kesinlesecek) tldir (alıcı isterse 5000 tlyi peşin verir icindeki parayı da ödemeyi aldıktan sonra bana gönderir.)
adsensede 50-60 adet kanal vardır. coğu en az 3 aylıktır. 20 civarı kanalda 6 aylıktır
kanalların genel olarak kategorileri film ve belgesel olmak üzere müzik, cizgifilm eğlence gibi kanallar da vardır
adsense 11 aylıktır ve 5 kez ödeme almıstır
3-4 kanalda 1er telif vardır.

alıcı bulana %10 komisyon verilecek :)

GARANTİ HAKKINDA
Alıcı alış fiyatını cıkaramadan adsense banlanırsa zararı tarafımca karsılanır.
para kazanmanın kapatılma durumunda ise;
eğer benim actığım ve benim yüklediğim videolar yüzünden para kazanma kapatılırsa yine zararı ben karsılayacağım.
istenirse noterde anlaşma imzalanır.

KANITLAR

hocam nerde ikamet ediyorsunuz

hocam ben gazianteptenim noter imkansız gibi,yukar da bahsettiğin risklerde zararı karşılaman hakkında noterden başka bir güvence verirsen alabilirim.

hocam komple satılmazsa kanalları satarmısın uzun süredir ayakta olan kanalları..

gerçekten suan elimde para olsa hiç düşünmeden alırdım verdiğiniz garanti inanılmaz insan kardeşine bu garantiyi vermez ya helal olsun :)

kanallar satılıksa yada bunlardan ayrı satmak istediğiniz başka kanalınız varsa uzun süredir ayakta olan almak isterim :)

Neyse kanalı alacak kişiyi ben bulmuş sayılıyım hocam :) %10 komisyon iyi para :cool:

hocam ben gazianteptenim noter imkansız gibi,yukar da bahsettiğin risklerde zararı karşılaman hakkında noterden başka bir güvence verirsen alabilirim.

hocam noterden baska sözüme inanabilrsiniz.
uzun zamandır bu forumdayım ve hiç kimseyi kazıklamadım :)

hocam komple satılmazsa kanalları satarmısın uzun süredir ayakta olan kanalları..

gerçekten suan elimde para olsa hiç düşünmeden alırdım verdiğiniz garanti inanılmaz insan kardeşine bu garantiyi vermez ya helal olsun :)

kanallar satılıksa yada bunlardan ayrı satmak istediğiniz başka kanalınız varsa uzun süredir ayakta olan almak isterim :)

yanlış anlamazsanız,
eğer bu sekilde satış yapamazsan bütcenize göre 4-5 aylık kanalları size satabilirim.
tesekkürler

vereceğiniz garanti dahilinde (yani ben hiç video yüklemeyip sadece izlemede kalacak şekilde) en son fiyat nedir?

hocam cidden belki dürüstsünüz,belki bendende,belki forumun en dürüst insanısınız ama bir gerçek varki,zaman öyle zaman ki kardeşe güven kalmamış,ben 8 yıldır gülük 15 saat net başındayım,r10 olsun,bura olsun,başka forumlarda olsun bir anda en sağlam insanların yaptıklarına bazen hayret ettim.kendi üzerinize alınmayın.kendi düşüncem.şimdi siz olaya şöyle bakıyourum ben size "ver alayım 2 ay sonra dediğiniz gibi anlattığınız gibiyse 6000 tl veririm desem?" siz bana güvenirmisiniz :)

hocam cidden belki dürüstsünüz,belki bendende,belki forumun en dürüst insanısınız ama bir gerçek varki,zaman öyle zaman ki kardeşe güven kalmamış,ben 8 yıldır gülük 15 saat net başındayım,r10 olsun,bura olsun,başka forumlarda olsun bir anda en sağlam insanların yaptıklarına bazen hayret ettim.kendi üzerinize alınmayın.kendi düşüncem.şimdi siz olaya şöyle bakıyourum ben size "ver alayım 2 ay sonra dediğiniz gibi anlattığınız gibiyse 6000 tl veririm desem?" siz bana güvenirmisiniz :)

hocam güven acısında gerekirse ben gaziantepe kadar gelirim orada her seyi hallederiz
yol parasını alırım :)

yanlış anlamazsanız,
eğer bu sekilde satış yapamazsan bütcenize göre 4-5 aylık kanalları size satabilirim.
tesekkürler

hayır satış yapmam sadece kendim için istiyorum 4-5 aydır dediniz mesela 4-5 aydır temiz ve günlük birşeyler getiren kanallarınızı alabilirim :) birazcıkta garanti isterim..

hayır satış yapmam sadece kendim için istiyorum 4-5 aydır dediniz mesela 4-5 aydır temiz ve günlük birşeyler getiren kanallarınızı alabilirim :) birazcıkta garanti isterim..

bütcenizi bana pm olarak atın
5-6 aylık kanalları 2.5 aylık kazancına + icindeki parayla satabilirim.(garantili :) )

bütcenizi bana pm olarak atın
5-6 aylık kanalları 2.5 aylık kazancına + icindeki parayla satabilirim.(garantili :) )
hocam yanlış anlamada altın yumurtlayantavuğu kesmeye benziyor ben ikametinizi sorduktan beridir düşünüyorum 7500tl mükemmel fiyat ama beni aştı içindeki parayı almazsan 5000 tl vermeyi düşünüyorum yanlız parça parça kabul edersen

hocam yanlış anlamada altın yumurtlayantavuğu kesmeye benziyor ben ikametinizi sorduktan beridir düşünüyorum 7500tl mükemmel fiyat ama beni aştı içindeki parayı almazsan 5000 tl vermeyi düşünüyorum yanlız parça parça kabul edersen
Altın yumurtlayan tavugu satmıyorum. sadece altın satıyorum
altın yumurtlayan tavuk benim :) sonuçda yöntemlerimi felan satmıyorum

fiyat konsuunda anlasamayacağız kusura bakmayın

ayrı ayrı kanal satarsanız ben de düşünebilirim, forumdaki bir çok arkadaş da düşünür eminim :D

Hayirli Satislar
Kanallari tek tek satisa cikarabilirseniz alici daha rahat bulursunuz ve bende kanallar icinden bana uygun bir kanal alabilirim hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri