Kanserli sabun !

menzilli

Yasaklanmış
Kanserli sabun ! mutlaka okuyun paylaşın yararınıza , HACI ŞAKİR sabunlarını hepimiz biliyoruz ve kullanıyoruz geçen hafta http://www.dove.com.tr/
sitesinde DOVE yetkilileri bir açıklama yaptı ve HACI ŞAKİR sabunun içinde kansere sebebiyet veren "musk xylene" maddesi var
madde hakkında detaylı bilgi :Musk xylene - Wikipedia, the free encyclopedia bu "musk xylene" denen madde cilde yapışıyor ve bir süre sonra cilt kanserine sebebiyet veriyor.
Son zamanlarda artan cilt kanserlerini buna bağlayan DOVE yetkilileri kesinlikle yöneticilere uyarıda bulunarak HACI ŞAKİR sabunlarının dünya üzerinde yasaklanması gerektiğini belirtiyor.
Arkadaş ve akrabalarınızı uyarın bu konuyu kesinlikle duyurun yoksa biz ve sevdiklerimiz cilt kanserine yakalanabilir.

kanserli sabun ! Mutlaka okuyun paylaşın yararınıza , haci şakir sabunlarını hepimiz biliyoruz ve kullanıyoruz geçen hafta http://www.dove.com.tr/
sitesinde dove yetkilileri bir açıklama yaptı ve haci şakir sabunun içinde kansere sebebiyet veren "musk xylene" maddesi var
madde hakkında detaylı bilgi :musk xylene - wikipedia, the free encyclopedia bu "musk xylene" denen madde cilde yapışıyor ve bir süre sonra cilt kanserine sebebiyet veriyor.
Son zamanlarda artan cilt kanserlerini buna bağlayan dove yetkilileri kesinlikle yöneticilere uyarıda bulunarak haci şakir sabunlarının dünya üzerinde yasaklanması gerektiğini belirtiyor.
Arkadaş ve akrabalarınızı uyarın bu konuyu kesinlikle duyurun yoksa biz ve sevdiklerimiz cilt kanserine yakalanabilir.
eee nerede resmi açiklama ??? Metin yok araştirma sonucu yok, sadece soylenti şehiR hikayesi gibi olmuş ??? Delil nerede ?

İnanılmaz derece de güzel ve seksi yüz hatlarına sahip olmamın tek nedeni Hacı Şakir.

La bu konuyu öğrenmem iyi oldu sağolasın bundan sonra Dove kullanırık.

Saçmalığın daniskası.
Dove'un ne haddineymiş böyle bir açıklama yapmak.

Her şeye inanan cahil insanları bildikleri için Hacı Şakir satışının azalmasını isteyip, kendi ürünlerini satmaya calısıyorlardır.
Çamur at izi kalsın.

Zamanında ABD'nin margarini Türkiye piyasasına sürmek için Tereyağı kanserojendir açıklamaları yapılmıştı.

Meşhur sabun Hacı Şakir ya. :) Meşhur bestesi de vardır bu sabunun.
Yalnız resmi açıklama nerede? Ben bir açıklama göremedim.. Ayrıca büyük bir firma diğer büyük bir firma için rahat rahat bu tarz bir açıklama yapabilir mi ki?

Burda Şair; Dove Türkiye temsilcisi Satış departman Müdürü olduğunu ifade ediyor.

Hacı Şakirin Türk Malı mı olduğunu mu sanıyorsunuz?

Hacı Şakir Amerikan şirketi
olan Colgate-Palmolive Company
ürünü olarak satılmaktadır. Yani bu işe de Yahudiler el atmış. O yüzden kullanmıyordum zaten

Hacı Şakirin Türk Malı mı olduğunu mu sanıyorsunuz?

Hacı Şakir Amerikan şirketi
olan Colgate-Palmolive Company
ürünü olarak satılmaktadır. Yani bu işe de Yahudiler el atmış. O yüzden kullanmıyordum zaten

:D ne kullanıyorsun peki ? hepsi yahudi malı, detarjalardan tut, içtiğimiz ambalajlı suya kadar, yani özetle :
yahudi gelmiş youtube kanalını kurmuş ulkemize, ne yesek, ne içsek, ne tuketsek bu memleketimizde kazanan yahudinin turkiyede kurduğu youtube kanalı :D
sitenin özelliklerine bağladım konuyu ;)

Hacı Şakir, Saf Sabundur.

Türkiye'de Uğur Dündar'ın tüm haber bültenlerinde Ekmekten-suya-Tuza kadar herşeyde Kanser olduğunu hergün dinlerdim ama hiç inanmadım.
TR'de herkesin şu ana kadar kanser olması lazımdı.

Yok onda kanser var yok bunda kanser var.

biryerde okumuştum bu Hacı Şakiri israilliler üretiyormuş diye doğrumudur?

bu paylaşılıp ama site bakıma girmesiyle kaldırılan açıklama site bakıma girince açıklama gitti eski bir haberdi yeni paylaşayım dedim

Hacı Şakir'i en son 10-15 yıl önce bizimkiler Türk malı sandığında kullanıyorduk. Ki biz erken fark etmişiz demek ki :) Hala Türk malı sananlar varmış )
Ama bilirim kokusunu 10-15 yıl olduğuna bakmayın kokusu burnumda :) Daha dün kullandığım sabunu bilmem ama onu hiç unutmam çok etkiliymiş demek ki )
Edit : Yeşil sabuna devam )

:D ne kullanıyorsun peki ? hepsi yahudi malı, detarjalardan tut, içtiğimiz ambalajlı suya kadar, yani özetle :
yahudi gelmiş youtube kanalını kurmuş ulkemize, ne yesek, ne içsek, ne tuketsek bu memleketimizde kazanan yahudinin turkiyede kurduğu youtube kanalı :D
sitenin özelliklerine bağladım konuyu ;)

Ben mesaji Hacı Şakirin Türk Malı olduğunu sananlar için yazdim. Yukardaki mesajlarin bir kaçinda Turk Malı olduğunu sananlar var.Bilgilendirme amaçlı yazdim yani

1- dove sitesindeki "resmi" açıklamayı buraya koyun. (koyamazlar çünkü yok öyle birşey)
2- bahsi geçen madde hemen hemen her üründe bulunuyor; el kremi, deodorant, sabun vs.

3- İlgili madde kanserojen mi?
Musk xylene also demonstrates some of the problems of classifying substances as carcinogens. It has been placed into Group 3 ("not classifiable as to their carcinogenicity to humans") by the International Agency for Research on Cancer (IARC),[4] and is classified in the European Union as category 3 carcinogen ("cause concern for man owing to possible carcinogenic effects but in respect of which the available information is not adequate for making a satisfactory assessment") under the Dangerous Substances Directive[21] and a category 2 carcinogen ("suspected human carcinogen") under the CLP Regulation.[22]

IARC bu maddeyi grup 3'e koymuş ve demiş ki "insanlar için kanserojen olarak sınıflandırılamaz".

DSD kategori 3'e koymuş ve demiş ki: "kanserojen olduğunu ispatlayacak kadar yeterli delil yok ancak şüpheler var"

CLP Düzenlemesi kategori 2'ye koymuş ve demiş ki: "insan için kanserojen olduğundan şüpheleniliyor".

1- bu olay %99 dove markasının "viral" çalışmasıdır. (insanlara 1-2 bilimsel kelime yazıp bir metin ver o insanlar onu gerçek zannedip ölümüne paylaşsın...)

2- hacı şakir israil cart curt diye komplo teorileri üretmeyin.
"Hacı Şakir, Hacı Ali Bey'in oğludur. Hacı Ali bey, 19. yüzyılın ortalarında Kırım'da sabun ve mum üreten Kazan Tatarı bir müteşebbistir. Bu sabunun ilk üretimi, 1889'a kadar götürülür. Hacı Şakir daha sonra Sabuncuoğlu soyadını alır."

3- İlgili madde hemen hemen her türlü kozmetik ürününde bulunuyor. Kanserojen olup olmadığı kesin değil.

4- Yıllardır hacı şakirle banyo yaparım (kişisel olarak deneyimim 20 yıl :D ) bu madde kanser yapıyor olsaydı ben kanser olurdum :D

5- cilt kanserinin ana sebebi güneşten gelen uv (ultra viyole) ışınlardır, henüz uv ışınlar haricinde bir etkenden oluşan cilt kanseri görülmemiştir.

Yukarıda ki mesajların hangisinde hacı şakirin Türk malı olduğunu söyleyenler var ?
Ben göremedim de ?

Hacı Şakir, Saf Sabundur.

Türkiye'de Uğur Dündar'ın tüm haber bültenlerinde Ekmekten-suya-Tuza kadar herşeyde Kanser olduğunu hergün dinlerdim ama hiç inanmadım.
TR'de herkesin şu ana kadar kanser olması lazımdı.

Yok onda kanser var yok bunda kanser var.

Türkiyenin hepsi neden kanser olsun hoca? Ben şahsen hiç kullanmadım, Kullanmama önceliğim yahudi malı olduğundan ikincisi duşta kalıp sabun yerine şampuanı tercih ediyorum

1- dove sitesindeki "resmi" açıklamayı buraya koyun. (koyamazlar çünkü yok öyle birşey)
2- bahsi geçen madde hemen hemen her üründe bulunuyor; el kremi, deodorant, sabun vs.

3- İlgili madde kanserojen mi?
Musk xylene also demonstrates some of the problems of classifying substances as carcinogens. It has been placed into Group 3 ("not classifiable as to their carcinogenicity to humans") by the International Agency for Research on Cancer (IARC),[4] and is classified in the European Union as category 3 carcinogen ("cause concern for man owing to possible carcinogenic effects but in respect of which the available information is not adequate for making a satisfactory assessment") under the Dangerous Substances Directive[21] and a category 2 carcinogen ("suspected human carcinogen") under the CLP Regulation.[22]

IARC bu maddeyi grup 3'e koymuş ve demiş ki "insanlar için kanserojen olarak sınıflandırılamaz".

DSD kategori 3'e koymuş ve demiş ki: "kanserojen olduğunu ispatlayacak kadar yeterli delil yok ancak şüpheler var"

CLP Düzenlemesi kategori 2'ye koymuş ve demiş ki: "insan için kanserojen olduğundan şüpheleniliyor".

1- bu olay %99 dove markasının "viral" çalışmasıdır. (insanlara 1-2 bilimsel kelime yazıp bir metin ver o insanlar onu gerçek zannedip ölümüne paylaşsın...)

2- hacı şakir israil cart curt diye komplo teorileri üretmeyin.
"Hacı Şakir, Hacı Ali Bey'in oğludur. Hacı Ali bey, 19. yüzyılın ortalarında Kırım'da sabun ve mum üreten Kazan Tatarı bir müteşebbistir. Bu sabunun ilk üretimi, 1889'a kadar götürülür. Hacı Şakir daha sonra Sabuncuoğlu soyadını alır."

3- İlgili madde hemen hemen her türlü kozmetik ürününde bulunuyor. Kanserojen olup olmadığı kesin değil.

4- Yıllardır hacı şakirle banyo yaparım (kişisel olarak deneyimim 20 yıl :D ) bu madde kanser yapıyor olsaydı ben kanser olurdum :D

5- cilt kanserinin ana sebebi güneşten gelen uv (ultra viyole) ışınlardır, henüz uv ışınlar haricinde bir etkenden oluşan cilt kanseri görülmemiştir.

Hacı Şakir, Türkiye markalaşma tarihinde yer edinmiş tarihi bir sabun markası. Şu anda bir Amerikan şirketi olan Colgate-Palmolive Company ürünü olarak satılmaktadır.
Gerek ambalajı gerekse amblemi ile pazarlama sektöründe yer edinmiştir. Yüzyılı geçen bir tarihe sahiptir.
Hacı Şakir, hem yerel hem de global markalarla baş edebilecek düzeyde bir güce sahip bir yerli markaydı. Yabancı firmaya satılmıştır.
Kaynak: Hacı Şakir - Vikipedi

Colgate-Palmolive - Wikipedia, the free encyclopedia

Hacı Şakir, Türkiye markalaşma tarihinde yer edinmiş tarihi bir sabun markası. Şu anda bir Amerikan şirketi olan Colgate-Palmolive Company ürünü olarak satılmaktadır.
Gerek ambalajı gerekse amblemi ile pazarlama sektöründe yer edinmiştir. Yüzyılı geçen bir tarihe sahiptir.
Hacı Şakir, hem yerel hem de global markalarla baş edebilecek düzeyde bir güce sahip bir yerli markaydı. Yabancı firmaya satılmıştır.
Kaynak: Hacı Şakir - Vikipedi

Colgate-Palmolive - Wikipedia, the free encyclopedia

ee ne var bunda?

şu anda bu siteye bağlanmak için kullandığın interneti sağlayan "Türk Telekom" hangi ülkeye ait?
internete bağlanırken kullandığın bilgisayarı hangi ülke üretti?
cebindeki cep telefonunu kim üretti?
youtube'un sahibi nereli?

kafanı azıcık kaldırıp sağına bakarsan bunun gibi onlarca örnek görebilirsin...

Zam geldi yine haci sakire... :p :D

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ee ne var bunda?

şu anda bu siteye bağlanmak için kullandığın interneti sağlayan "Türk Telekom" hangi ülkeye ait?
internete bağlanırken kullandığın bilgisayarı hangi ülke üretti?
cebindeki cep telefonunu kim üretti?
youtube'un sahibi nereli?

kafanı azıcık kaldırıp sağına bakarsan bunun gibi onlarca örnek görebilirsin...

Bu kafayla ülkemiz ancak bu kadar ilerler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri