Kapanan Ana Kanalın Altındaki Kanal

• Kullanıcı tolgacetin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

tolgacetin

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı kazançlar.Geçenlerde gmail'e mesaj geldi.Para kazanmanız devre dışı bırakıldı diye.Adsense ye baktım gerçekten şaka yapmıyolar hepsi durmuş.Asıl Yardım İsteyecegim konu Para Kazanması Devre Dışı olan kanalı silmek ama bu kapanmış bir hesabın alt kanalı.Alt Kanalı Silmek için yönetici olmanız gerekiyor diyor ama yönetici hesabı devre dışı yardımlarınızı bekliyorum.Sorunumu Anlatabilmişimdir inşallah.

---------- Mesaj saat 19:36:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:29:14 civarında gönderildi. ----------

Yardım Edecek Kimse Yok mu ? Yada Bi Çözümü ?

i.hizliresim.com/wOj0k4.png Fotografta durum bundan ibaret.

ana kanalın youtube hesabı kapanmıstır.google hesabı duruyordur.komple google hesabını sil.

Çok Ciddiler Kardeşim :D Gııgle Amca :D İnşallah Baktım Ama Yönetici Ekle Kaldır Bulamadım Belki Detaylı Ayarlar Vardır O Kanalı Silemezsem Adsense Yanacak...

---------- Mesaj saat 19:40:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:39:17 civarında gönderildi. ----------

ana kanalın youtube hesabı kapanmıstır.google hesabı duruyordur.komple google hesabını sil.

Hesabınız Devre Dışı Bırakıldı Diyor Kardeşim.

Çok Ciddiler Kardeşim :D Gııgle Amca :D İnşallah Baktım Ama Yönetici Ekle Kaldır Bulamadım Belki Detaylı Ayarlar Vardır O Kanalı Silemezsem Adsense Yanacak...

---------- Mesaj saat 19:40:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:39:17 civarında gönderildi. ----------

Hesabınız Devre Dışı Bırakıldı Diyor Kardeşim.

hesabı devre dısı kalsa alt kanalı nasıl duracak

hesabı devre dısı kalsa alt kanalı nasıl duracak

Bilmiyorum.Kanalı Silmek İstiyorum ancak Bu işlemi yönetici yapabilir diyor.Yöneticilere bakıyorum [email protected] ona giriş yapınca hesabınız devre dışı bırakıldı diyor.

Hata Bu :(Bu sayfaya, oturum açma sayfasından yönlendirildiyseniz, Google Hesabınıza erişim devre dışı bırakılmış demektir). Bu Yönetici Olan Hesap Hatası.

sıkıntı büyük sizin umarım bu problemi yaşayıp çözüm bulan vardır. Ve yardımcı olur

AYnı sorun bendede var arkadaşlar ana kanal kapalı ama bağlı 5 alt kanal var bunlardan birinin para kazanması kapatılmış eğer o alt kanal silinmezse adsensime bağlı alt kanalların tamamının para kazanması kapatılabilir ama diğer alt kanallarıda silmek istemiyorum iyi apra getiriyolar nasıl çözücez bu işi bi bilen yokmu ?

Kardeşim ana maile giriş yapamıyormusun ki eğer yapabiliyorsan g+ sayfasını sildin mi yt kanalıda silinir bu kadar basit..

Ayni sorun bende de mevcut. Hatta konu açmayı düşünüyodum iyi oldu bu konu. Ana kanal disable oldu ama altındaki iki kanal sağlam olası bir para kapanmada ya da alt kanalı silmek istediğimiz bir durumda nasıl başarabiliriz bunu? Bilen birileri var mi?

Ayni sorun bende de mevcut. Hatta konu açmayı düşünüyodum iyi oldu bu konu. Ana kanal disable oldu ama altındaki iki kanal sağlam olası bir para kapanmada ya da alt kanalı silmek istediğimiz bir durumda nasıl başarabiliriz bunu? Bilen birileri var mi?

Ana kanalın kapalı olması önemli değil bende de o şekilde bir kanal var şu an iyi getirisi var. Ama sorun çıkarsa önemli olan ana maili kaybetmemek. Girersin kapalı olan kanalların g+ sını silersin. Gerekirse tüm hesabı silersin kurtulursun. Sıkıntı olmaz alt kanal çalışmanın kolaylığı çok ama burada önemli olan ana kanala video yüklememek. Para kazan acmamak.

Ana kanalın kapalı olması önemli değil bende de o şekilde bir kanal var şu an iyi getirisi var. Ama sorun çıkarsa önemli olan ana maili kaybetmemek. Girersin kapalı olan kanalların g+ sını silersin. Gerekirse tüm hesabı silersin kurtulursun. Sıkıntı olmaz alt kanal çalışmanın kolaylığı çok ama burada önemli olan ana kanala video yüklememek. Para kazan acmamak.
Sorun orada ışte kanalda video vardı önemli şeylerde değil ihmale geldi disable oldu. Şimdi o ana kanal olmadığı için diğer kanallara girsem de Yt hesabını silemedigim için g+ sini nasıl silcem? Bağlantıyı kopartmamizi istiyor. Ana kanal olmadığı için de Yt hesabını silemiyoruz buna bir çözüm var mi?

Sorun orada ışte kanalda video vardı önemli şeylerde değil ihmale geldi disable oldu. Şimdi o ana kanal olmadığı için diğer kanallara girsem de Yt hesabını silemedigim için g+ sini nasıl silcem? Bağlantıyı kopartmamizi istiyor. Ana kanal olmadığı için de Yt hesabını silemiyoruz buna bir çözüm var mi?

Ben hep g+ dan siliyorum kanal kapanmış kapanmamış önemli değil ki her şekilde yt kanalı da siliniyor. youtube üstünden hiç kanal silmedim şimdiye kadar. Direk o kanal hangisiyse g+ sına ana hesaptan girebiliyorsunuz sildiğinizde tüm bilgilerde siliniyor kanalda dahil.. Siz yt üstünden mi silmeye çalışıyorsunuz ordan silmeye kalktığınızda g+ bağlantısını kesmeyi istiyordu sanırım. Hiç silemediğim kanal olmadı.. Ya da ben sorununuzu tam anlayamadım.

Son düzenleme:
Ben hep g+ dan siliyorum kanal kapanmış kapanmamış önemli değil ki her şekilde yt kanalı da siliniyor. youtube üstünden hiç kanal silmedim şimdiye kadar. Direk o kanal hangisiyse g+ sına ana hesaptan girebiliyorsunuz sildiğinizde tüm bilgilerde siliniyor kanalda dahil.. Siz yt üstünden mi silmeye çalışıyorsunuz ordan silmeye kalktığınızda g+ bağlantısını kesmeyi istiyordu sanırım. Hiç silemediğim kanal olmadı.. Ya da ben sorununuzu tam anlayamadım.
Hocam g+ dan sayfalardan o kanalı secip ayarlardan kanal sil dediğim zaman silinemeyecegini soyluyor. İstediği Yt girip gelişmiş ayarlardan önce kanalı diliyoruz sonra g+ dan ucuruyoruz. Yt den silmeden kanalı silme olayını halledemedim hocam eve gidince tekrar Bakcam ama o şekilde hiç silemedim kanalı. Alt kanalla Yt girince ise zaten sildirmiyor Ana kanalla giriş yapılmasını istiyor ama şu yönetici verme işleriyle oluyorsa onu denemek lazım.

Hocam g+ dan sayfalardan o kanalı secip ayarlardan kanal sil dediğim zaman silinemeyecegini soyluyor. İstediği Yt girip gelişmiş ayarlardan önce kanalı diliyoruz sonra g+ dan ucuruyoruz. Yt den silmeden kanalı silme olayını halledemedim hocam eve gidince tekrar Bakcam ama o şekilde hiç silemedim kanalı. Alt kanalla Yt girince ise zaten sildirmiyor Ana kanalla giriş yapılmasını istiyor ama şu yönetici verme işleriyle oluyorsa onu denemek lazım.

Edit.. Siz ana maile giremiyorsunuz böyle birşey başıma gelmedi kusura bakmayın. Konuyu paylaşan arkadaşın paylaştığı resmi farketmemiştim.

Senin durumunda bu şekilde ise
i.hizliresim.com/wOj0k4.png
bu konuda bilgim yok bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar inş Resmi daha yeni farkettim :)

Son düzenleme:
Edit.. Siz ana maile giremiyorsunuz böyle birşey başıma gelmedi kusura bakmayın. Konuyu paylaşan arkadaşın paylaştığı resmi farketmemiştim.

Senin durumunda bu şekilde ise
i.hizliresim.com/wOj0k4.png
bu konuda bilgim yok bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar inş Resmi daha yeni farkettim :)

Aynen hocam ana hesap tamamen devre dışı telefon onayı istedi haliyle numara girince uçtu zaten girmesem de uçmuş durumdaydı. İşte birkaç gündür bu duruma kafa yoruyorum çünkü alt kanallardan birisi az az izlenmeye başladı nasıl sileceğim şu an meçhul ileride başıma ciddi sıkıntı açabilir yöntem bulamazsam. İlgin için çok teşekkür ettim.

Uyarı olaraktan sakın böyle ihmallere gelmeyin alt kanal çalışacaksanız üst kanalınızı boş bırakın aman ha :)

tamamda ana kanallar kapandıysada gmailler durmuyormu ana kanalın gmailini komple silin alt kanalda silinmesi gerekiyor

Aynen hocam ana hesap tamamen devre dışı telefon onayı istedi haliyle numara girince uçtu zaten girmesem de uçmuş durumdaydı. İşte birkaç gündür bu duruma kafa yoruyorum çünkü alt kanallardan birisi az az izlenmeye başladı nasıl sileceğim şu an meçhul ileride başıma ciddi sıkıntı açabilir yöntem bulamazsam. İlgin için çok teşekkür ettim.

Uyarı olaraktan sakın böyle ihmallere gelmeyin alt kanal çalışacaksanız üst kanalınızı boş bırakın aman ha :)

Kardeşim ana kanal kapalı bir kaç hesabım var alt kanalları da rahatlıkla silebiliyorum senin oruç kafaya vurmuş bence :) Alt kanalın bağlı olduğu ana maile girebildiğin sürece silersin. Ana kanalın kapalı olması bir şey değiştirmez..

Kardeşim ana kanal kapalı bir kaç hesabım var alt kanalları da rahatlıkla silebiliyorum senin oruç kafaya vurmuş bence :) Alt kanalın bağlı olduğu ana maile girebildiğin sürece silersin. Ana kanalın kapalı olması bir şey değiştirmez..

O kadar uzun uzadıya anlattım konu yine orucun başıma vurmasına geldi ;) Neyse tamamen farklı şeylerden bahsediyoruz. Bahsettiğim şeyin başına geldiğini sanmıyorum gelmiş olsa dediğim şeyi anlardın. Bak güzel kardeşim alt kanalı silmek için ana kanaldan giriş yapman gereklidir. Ana kanaldan giriş yapamıyorum çünkü "disable" edildi hal böyle olunca alt kanallar kendi başına silinemeyip

"Maalesef bu YouTube kanalını sadece bu Google+ sayfasının sahibi silebilir. "

şeklinde bir uyarı veriyor.

Diğer arkadaşın sorusuna gelirsek. Evet tel no girince tüm kanallar kökten silinebilir her şeyi silme linki ile ama istediğim bu değil. Ben kanalı tek tek silebilmek istiyorum çünkü tamamen gözden çıkarabileceğim kanallar değiller. Kanalın tutma ihtimali var o nedenle kökten silmek istemiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri