Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar bugün yüksek bir meblağ getiren bir kanal kapandı bu ay kazandığım parayı alabilirmiyim alırsam % kaç kesintiye uğrar?
eyvallah kardeşim en temizi senin dediğin gibi yapmakHic birşeyin garantisi yok artık sen gelmiycek farz et cok üzülürsün yoksa
kardeşim dediğin gibiyse yandık eksilere iniyor hesap tek kanal@by3kk eger adsense kanali ise genel olarak kapanan kanalin kazanci uzerinde yuksek kesinti oluyor malefes ama quiz life gibi partnerlerse analytics e yansiyani alirsin
arkadaşlar bugün yüksek bir meblağ getiren bir kanal kapandı bu ay kazandığım parayı alabilirmiyim alırsam % kaç kesintiye uğrar?
% 19,34
ohh be biraz rahatladım kardeşim eyvallah inşallah dediğin gibidir.![]()
Eğer adsense ödeme konusunda sıkıntı çıkarmazsa
telif gelmediyse fazla kesinti olmaz.
benim normal şartlarda %20 kesinti olan kanal 3 topluluktan kapandığı ayın ödemesini %26 kesintiyle almıştım
Şaka mı bu arkadaşlar
Bu arada geçmiş olsun
eyvallah kardeşim bende senin gibi düşünüyorum kanalı açalı 20 gün falan oldu analistice hiç bakmadım kapanmasın diye gelmezsede canımız sağolsun teşkkürlerKanalın ne kadar zaman para kazandırdı analiystic'e işlendi ve kapandı?
Yani sana şöyle söylüyeyim benim bu güne dek 200 kanalım kapanmıştır.
Fakat bu kanallar en erken 4 5 gün , fakat genelde 10 - 20 gün arasında kapandılar.
Ve Bütün Adsense'larımda baktığımda % 14 - % 20 kesinti yaşadım. Anlayacağın kanal kapanmasından ötürü hiç paramın kesildiğini düşünmüyorum.
Fakat Kanalı bugün açtın Adsense'ına tıklar geldi saydı, Akşamına kapandı kanal, orada bir kesinti olur diye düşünüyorum.
Bu arada Bu ay ne olur bilinmez İşler git gide zorlaşıyor. Sen paran gelmeyecekmiş gibi düşün ama Emin ol para gelecek![]()
İstatistik ordinaryuslarından![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.