kapanan kanalın kendi kendine tekrar açılması

• Kullanıcı fatihbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

fatihbaz

Süper Moderatör
arkadaşlar,daha öncede yaşadıgım bi olayla yine karşılaşmış durumdayım şuan.spamdan kapanan bi kanalım,itiraz filan dahi etmedigim halde (ki işe yarıyor mu itiraz etmek bilmiyorum,bugüne kadar hiç etmedim) öylece durup dururken geri açıldı,para kazandırmaya devam ediyor şuan.kazancı çok degil,yeni denedigim bi içerikdi ve günde 2-3tl veriyor ama yinede kanalın kapanmasından iyidir :)

biçok kişinin bildigi üzere tek kanal tek adsense çalışan birisiyim.daha önce bagladıgım kanalı kapanan adsense hesabına girdim az önce,bunun içinde ne kadar kalmıştı acaba diye öyle merakdan bi bakayım dedim.içindeki kapanan kanalın kapanma tarihi 16 ocak 2017 diye not almışım,adsense raporlarındada zaten 16.01de reklamlar kesilmiş,ondan sonra para vermemiş.kanalı exceldeki notlarımda bu tarihte kapandı diye not alıp,kapananların oldugu dosyaya taşımışım.ayrıca kanal takip programımdada kapalı kanalların oldugu kategoriye taşımışım herzamanki gibi.kapanan kanalların kaydını asla silmem çünkü aylar sonra kendi kendine geri açıldıgına biçok kez şahit oldum.

neyse işte bu adsense hesabıma bi girdim,16 ocakta reklamları kesilen hesap bikaç gün önce yani 13 şubatın son dakikalarında tekrar açılmış ve para kazanmaya kaldıgı yerden devam etmiş.acaba başka kanal mı bagladım buraya diye düşündüm ama notlarımda böyle bişey yok.acaba kapanan kanal mı açıldı yine diye kanalın urlsini bulup bi baktımki kanal gerçektende tekrar açılmış.kanalın mail adresini ve şifresini bulup kanala girdim şimdi ve buradada istatistiklerde 16 ocakla 13 şubat arası tamamen boş,ondan sonrası kaldıgı yerden devam ediyor.her zaman söyledigim gibi kapanan kanalların bilgilerini silmeyin,10 ay sonra açılan kanalım oldu daha önce böyle.kapansada bi köşede dursun bilgiler ;)

Hayırlı olsun hocam. Herhangi bir mail gelmiş mi peki baktınız mı

hiç dikkatimi çekmedi hocam,silmiş olma ihtimalim yüksek.forumdaki pm kutumu sürekli boşalttıgım gibi istem dışı olarak maillarıda genelde boşaltıyorum ne yazıkki.gördüysemde muhtemelen silmişimdir :) ama kapandıgında bi mail gelmedigini iyi hatırlıyorum.

ben hep soğuk su içiyordum. Aklımda bulunsun

2-3 yıl önce teliften,spamdan yani neden olursa olsun işte bi şekilde kapanan kanallarımın dahi bütün bilgileri duruyor bende.3-5 ayda bi açar bi kontrol ederim kanal takipde,açılan olmuşsa onu geri normal kanalların içine alırım.20den fazla kanalımın spamdan kapandıktan aylar sonra geri açıldıgını gördüm :) teliften kapananlar açıldıgında dedim herhalde telif sahibi şikayeti geri çekti,kanal açıldı.ama spamdan kapananlarda açılıyor arada.bilgileri silmemek gerek ;)

benimde 2 kanalım açıldı, tek adsense tek kanallar ama kazançları çok yüksek değil tabii.
şaşırmıştım bende, o kadar itiraz etsek açmazlar itiraz etmedik açtılar.

Benimde gecen basima geldi 18k aboneli iyi kazandiranda bir kanalim. Kapandiginda itiraz ettim 3 kere acilmadi sonra pes ettim. Gecenlerde farkettim acilmis devamda kazandiriyor. Kanalda 1 telif ihtarida vardi hatta ve hala var.

bu ara garip garip şeyler oluyor ytde.dün akşam kana takipde bi kanaldaki 8-10 videonun çeşitli telifler yedigini gördüm ve kanala girdim.kanala girdigimde direkt olarak okula yönlendirdi,cevaplayıp kanala girdim.kimi video bagzı ülkelerde engellenmiş,kimisi tüm ülkelerde d.engeli yemiş kimisi eşleşenli filan ve tamamı tek bi firmadan gelmiş bunların,hepsini birleştirip tek bi telif olarak kanala işlemişti,bilmem kaç tarihinde bu telif kalkacak filan diyordu işte klasik mesaj,tamamını okumadımda.sonra kanaldaki sorunlu videoları sildim,gelen yorumlara baktım ve herkesin reklam sürelerinden şikayetci oldugunu gördüm.bi baktım ki 2dkde bi reklam var kanalda,ama ben 7dk den az bi sürede hiç reklam eklemem.ya yanlışlıkla otomatik reklamları gir dedim,öyle girdi yada quiz kafayı yedi ve tüm videolara gerçek anlamda 2dkde bi reklam girdi.neyse,reklamları düzenledim,en son çıkarken telif süresi ne zaman doluyordu,onun notunu alayım diye tekrar o sayfaya bi gittim,telif-ihtar filan yok.herşey tertemiz,sanki o telifler hiç yenmemiş gibi....

---------- Spam Engelliyici 09:46 ---------- Önceki Mesaj 09:44 ----------

Benimde gecen basima geldi 18k aboneli iyi kazandiranda bir kanalim. Kapandiginda itiraz ettim 3 kere acilmadi sonra pes ettim. Gecenlerde farkettim acilmis devamda kazandiriyor. Kanalda 1 telif ihtarida vardi hatta ve hala var.

benim açılan kanallar hep az kazançlı.bisürü kanalımın para kazanması 2-3 ay sonra açıldı mesela ama hepsi ufak kanallar.büyük kanallar kapandıysa kapalı kaldı,para kazanma gittiyse o öyle kaldı.ufaklarda hep düzeldi.sen yine şanslıymışsın :)

Fatih hocam vesselam ballı adamsın 3 yıldır bende kapananlarin bir cogunu silmedim fakat acilan olmadi hatta kanallari portable olarak saklamaktayim kapali da olsa saklıyorum ara sira nostalji olsun diye bakarim alayi kapali 20den fazla flash bellekte duruyor öylece :D ozgun kanali actircam diye canim çıktı.para kazanmasi giden kanallar acilsin yeter bana digerleri gelmese de olur :)

;) yalnız bi korkum var bu kanalla ilgili,şimdi baktımda kanalın baglı oldugu adsense hesabı tr.bu aralar malum,tr adsense lere baglanan kanallar bikaç güne gidiyor.4-5 gündür saglam duruyor ama bu yüzden kanal geri kapanırsa hiç şaşırmam :D

;) yalnız bi korkum var bu kanalla ilgili,şimdi baktımda kanalın baglı oldugu adsense hesabı tr.bu aralar malum,tr adsense lere baglanan kanallar bikaç güne gidiyor.4-5 gündür saglam duruyor ama bu yüzden kanal geri kapanırsa hiç şaşırmam :D

Kazanc yuksekse tasi bir yabanci adsense e hocam

Kazanc yuksekse tasi bir yabanci adsense e hocam

ing ve almanya denemedim ama abd adsense lerdede ben kapanma yaşadım kaç defa hocam.ama o sorunlar mail kaynaklıda olabilir,tam emin degilim o konuda :)

ayda 100tl civarı para veriyor hocam kanal,ugraştıgıma degmez onla.hem merak ettim,test etmiş olurum bakalım kapanacak mı tekrar :D

kapandığı gibi siliyorum herşeyini kafam karışıyor yoksa madem böyle şeyler var ona göre bi klasörleme sistemi oluşturmalıyım

kapandığı gibi siliyorum herşeyini kafam karışıyor yoksa madem böyle şeyler var ona göre bi klasörleme sistemi oluşturmalıyım

benim hem excelde hem kanal takip programında kapanan kanallar diye bölüm var hocam,kanal takipde arada açıp bakıyorum ve böyle aylar sonra açılan kanallar oluyor kendi kendine.aynı şekilde para kazanması giden kanallardada normale dönenler oluyor mesela fakat hiç büyük kanalım bu durumlarda olmadı.küçük kanallar düzeliyor bende hep.bari büyüklerden birileri düzelsede bi işe yarasa :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri