Kapanan Kanalın Ödeme Yöntemini Değiştirme ( Life & Quiz )

• Kullanıcı kral2241
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

kral2241

Kayıtlı Üye
Ödeme Yöntemi Değiştirmek için bugun son gün

Ödeme yöntemini değiştirmek için mail attım panele giremediğimi söyledim. Şu ödeme yöntemini yapmak istiyorum dedim webmoney cüzdanını gönderdim adamlar sadece bi link göndermiş.

https://join.quizgroup.com/block_account

buraya bilgileri girincede hata veriyo buradan yapabilen var mı ?

3. sıradakine ne yazıyoruz acaba alınan son işlemlermi diyor

The number of last PayPal/ WebMoney transaction, which you have received from QuizGroup (or Life)
(e.g. for PayPal: 10A50100X0002010A, e.g. for WMZ: 1001001000)

aynen öyle alınan son ödeme için işlem numarasını soruyo anladığım kadarıyla ama bu kanallarla hiç ödeme almamıştım ben

Arkadaslar bunlar benim bildigim kadarıyla PayPal'dan ödeme alıp bloke yiyenler ve o parayı tekrardan Quiz'e gönderenler icin.
Hic ödeme almayan veya ödemeyi geri göndermeyenler kullanamaz sanırım.
Bilen arkadaslar yazarsa daha güzel olur.

Arkadaslar bunlar benim bildigim kadarıyla PayPal'dan ödeme alıp bloke yiyenler ve o parayı tekrardan Quiz'e gönderenler icin.

Dediğin gibi paypalın bloke koyduğu kanallar için bu link geçerli.

Aynı durum bende de var kapanan kanalın ödeme yöntemini wm yapmam gerekiyor, ben quize mail attıkça inadına bu linki gönderiyorlar bi anlaşamadık.

Kapanan kanala giriş yapmayı deneyin bize ulaşın kısmından google'a mail atın genelde açıyorlar gmail servisini ben öyle değiştiriyorum.

Bende kapanmış kanalın paneline girdi sizde girmiyormu?

gecen ay kapanan kanalım vardı 1 hafta sonra panele gırdım degıstırdım , yaptılar ödemeyı ...

kapanan kanalın panelıne gırersın zaten ...

Google hesabının tüm servisleri kapatılırsa girmiyor arkadaşlar itiraz etmeniz gerekiyor ama açık bir servis varsa girer.

Ödeme Yöntemi Değiştirmek için bugun son gün

Ödeme yöntemini değiştirmek için mail attım panele giremediğimi söyledim. Şu ödeme yöntemini yapmak istiyorum dedim webmoney cüzdanını gönderdim adamlar sadece bi link göndermiş.

https://join.quizgroup.com/block_account

buraya bilgileri girincede hata veriyo buradan yapabilen var mı ?

Arkadaş yukarda yazmıştı, kapanan kanalın mailine girerken bize ulaşın bölümü var oraya sadece gmailin açılmasını istediğimi youtube kanalımı artık kullanmayacağımı sadece gmailin aktif edilmesini istediğimi yazdım, 15-20 dk sonra quizden kanalın dashboardına girebildim. Teşekkürler [MENTION=13678]NaMLu[/MENTION]

Arkadaş yukarda yazmıştı, kapanan kanalın mailine girerken bize ulaşın bölümü var oraya sadece gmailin açılmasını istediğimi youtube kanalımı artık kullanmayacağımı sadece gmailin aktif edilmesini istediğimi yazdım, 15-20 dk sonra quizden kanalın dashboardına girebildim. Teşekkürler @NaMLu
Benim gmail tamemen 3 ay önce silindi.
Zaten geri alınamaz ibaresi cıkıyor.
Bu saatden sonra birsey yapılamaz heralde.

You have entered incorrect datails diyor arkadaşlar. Nereye ne yazmamız gerektiğini söyleyebilir misiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri