Piyasada doğru düzgün kapanan kanalları silmek için tel onay sistemi yok, Adsense çalışan arkadaşlara sormak istiyorum, kapanan kanallarınızı siliyormusunuz, öylece bırakıyormusunuz???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben siliyorum arkada delil bırakmamak lazım.
Piyasada doğru düzgün kapanan kanalları silmek için tel onay sistemi yok, Adsense çalışan arkadaşlara sormak istiyorum, kapanan kanallarınızı siliyormusunuz, öylece bırakıyormusunuz???
peki kanalları silmek için tel onay sistemi ile kanalları onaylayıp girmek gerekiyor, onay işini nasıl hallediyorsunuz
Açıkçası bazen para kazanma gidince adsenseye bağlı bütün kanalarda gidiyordu.O sistem kalktımı bilmiyorum 3 gün önce bir kanalın para kaznaması teliften gitmişti.Ama adsenseye bağlı diğer kanallar sağlamdı.Ben her zaman siliyorum ne olur ne olmaz google amcanın sağı solu belli olmuyor.
Nextplus var android programı.
Siliyorum, kapanmış zaten.
mevzuyu anlamadınız sanırım hocam,
ben diyorum ki, kapanan kanallara girildiğinde tel onay soruyor, ve şuanki tüm onay sistemlerini kabul etmiyor,
eskiden ring ring le onaylardım, malüm ring ring bozuldu,
siliyorsanız kapanan kanallarınızı, kanalları bir onay sistemi ile onaylamanız gerekiyor, satmayı düşünürseniz onay sisteminizi satın alabilirim ???
Googleyi kandiramayiz evet ama hesap silinince finansal işlemlerden vaz gectigimizi kabul ettiğimizden ve ihlali devam ettiğimizden bence adsense nin sipama düşmesi bir süre engelleniyor.Silme olayı önceden işe yarıyordu..
Artık yaramıyor
Sildikten sonra kanal url sinden bak
"Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı. "
Bunun yazmaya devam ettiğini göreceksin
Maili silmekle google ı kandıramayız
Anca kendimiz kandırmaya çalışıyoruz işte böyle...
Ben siliyorum arkada delil bırakmamak lazım.
Googleyi kandiramayiz evet ama hesap silinince finansal işlemlerden vaz gectigimizi kabul ettiğimizden ve ihlali devam ettiğimizden bence adsense nin sipama düşmesi bir süre engelleniyor.
---------- Spam Engelliyici 04:44 ---------- Önceki Mesaj 04:41 ----------
Hak veriyorum.Hocam peki adsenseye bağlı flagli ama para kazanması açık kanalidami silmek lazım size göre? Siz ne yapiyorsunuz
hocam next plus numara vermiyor siz nasıl alıyorsunuz?ring ring bozulmadı hala çalışıyor o olmazsa android tel nex plus var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.