Kapanan Özgün Kanalım Yeniden Açıldı İzlenimler Aynı Gelir mi ?

ahzukabz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bir itiraz maili atarak özgün kanalımı yeniden açtırdım.

Kafama takılan bir soru var. Günlük izleyici sayım çok iyiydi. 1 hafta kapalı kaldı. Sizce bu süre içerisinde izlenim kaybetmiş olabilirmiyim ?

Videolarımın sıralamaları aynı yerinde duruyor ancak benim ziyaretçilerim önerilen videolardan geliyordu. Bunu daha önce yaşayan var mı ?

Merhaba,

İtitraz formuyla mı açtırdınız yoksa mail atarak mı? Mail ile açtırdıysanız mail nedir? Paylaşabilir misiniz?

bende açtırttım normal forumla 3 hafta boyunca günde 2 kez vs itiraz ettim benimki spamdı hafiften açıldı izlenimlerin %98 i önerilenlerden geliyordu günlük geliri xxx tl ye çıktıydı kiiiii açıldı ancak günlük 50 izlenim bile gelmiyordu sonra yine izlenmedi bütün videoları sildim

Spamdan,telifden yada flagdanmi kapandı yoksa askıya mı alınmıştı ?

itiraz formunu doldurdum youtube team diye gerçek Türk biri mail attı işte kanalınızı incelemek için gönderdim dedi. Sanırım açılma ihtimali olanlara bu şekilde mail atıyorlar. Sonrasında açıldı.

---------- Spam Engelliyici 20:34 ---------- Önceki Mesaj 20:29 ----------

bende açtırttım normal forumla 3 hafta boyunca günde 2 kez vs itiraz ettim benimki spamdı hafiften açıldı izlenimlerin %98 i önerilenlerden geliyordu günlük geliri xxx tl ye çıktıydı kiiiii açıldı ancak günlük 50 izlenim bile gelmiyordu sonra yine izlenmedi bütün videoları sildim

Bu dediklerin kötü oldu..

attıgınız her maıle cevap gelıyormuydu

Dün özgün kanalım kapandı adsense bağlı itiraz ettim hala tık yok güzel bir yazı paylaşırsanız sevinirim.

Dün özgün kanalım kapandı adsense bağlı itiraz ettim hala tık yok güzel bir yazı paylaşırsanız sevinirim.

Spam yapmadığımı, özgün içerik yüklediğimi, durduk yere kanalımın kapandığını belirttim. Karşınızdaki Türk olacağı için olayı anlatın yeter bence hocam.

Bana 1 haftayı geçti hala cevap gelmedi. Bildiğiniz ruhsatlı dükkanımı haksız bir şekilde mühürlediler. Hala cevap bekliyorum. Daha detaylı bilgil verir misiniz? ne zaman kapandı? ne zaman cevap geldi?

Merhaba arkadaşlar,

Bir itiraz maili atarak özgün kanalımı yeniden açtırdım.

Kafama takılan bir soru var. Günlük izleyici sayım çok iyiydi. 1 hafta kapalı kaldı. Sizce bu süre içerisinde izlenim kaybetmiş olabilirmiyim ?

Videolarımın sıralamaları aynı yerinde duruyor ancak benim ziyaretçilerim önerilen videolardan geliyordu. Bunu daha önce yaşayan var mı ?

Nasıl bi yazı gönderdin itiraz metnini özelden kopyala yapıştır yapar mısın bana...

Kanalım 18 Aralık Pazar günü kapandı. 3 gün önce cevap geldi. Gelen cevapta kanalınızı incelemek için gerekli yerlere haber verdik diyordu. Bugün akşam saatlerinde açıldı.

Son düzenleme:
benim de açıldı sonunda, şimdi sizdeki sorunun aynısı bende de var, acaba eski izlenimlerime döner miyim? Ayrıca adsense hala kesinleşmemişti, o kesinleşme ne zaman olacak?

"Can Selamlar,

Mesajına geç döndüğümüz için özür dilerim. Umarım iyisindir.

Üzülerek bildiriyorum ki,

YouTube hesabın Topluluk Kurallarımız’a ilişkin yinelenen veya ağır derecede ihlalller gerçekleştirdiğinden kapatıldı.

İncelemeden sonra, hesabındaki etkinliğin, spam, aldatmacalar veya ticari olarak aldatıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini tespit ettik. Başka YouTube hesaplarına erişme, bunlara sahip olma veya başka YouTube hesaplarını oluşturmanın yasak olduğuna dikkat et. Hesap sonlandırmaları ve Topluluk Kurallarımızı nasıl uyguladığımız hakkında daha fazla bilgi için lütfen Yardım Merkezimizdeki bu makaleye bir göz at.

İyi akşamlar.

Sezay
Google YouTube Team"

Hayret bir şey, videolarım da özgün, yanlışlık yaptılar herhalde bana karşı. Tekrardan ulaşmaya çalışacağım bakalım inşallah sorunumuz çözülür.

Benim de özgün kanal spamdan kapandı, başvuru yaptım 4 gündür bekliyorum anlaşılan 1 haftayı bulabilir sonuçlanması.

Konuyu açıp soru soran olarak geçen iki günün gözlemlerini vermek istiyorum.

Öncelikle izlenimler eski haline gelmeye başladı. En azından aramadan gelen izlenimler eskisi gibi. Yavaş yavaş önerilen videolardan gelen ziyaretçim de eski sayısına ulaşıyor.

Youtube Team'den bugün bir mail daha aldım.
Bu mailde kanalımın açıldığını bugün haber vermişler. Ve dün sormuş olduğum ziyaretçi sayımın eski haline gelip gelmeyeceği konusundaki soruma - Youtube' nin her 72 saatte bir güncelleme yaptığını, bu güncelleme sonrasında ziyaretçilerimin eski haline geleceğini- bahsetmiş.

Özgün kanalı olan arkadaşlar kesinlikle başvursunlar açılacağını düşünüyorum. Bir arkadaşın kanalı daha açılmış bugün. Öte yandan spam çalışanlar boşuna ümit bağlamasın bence zira herhangi bir robot tarafından incelenmiyor ve sizden kaynak dosya istiyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri