- Web sitesi
- www.fatihsever.org
Beyler Yeni konu açmiyim bidaha.Benim de awe de sağlam izlenimli kanallarımdan biri " Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi. " yalnız kanalda sadece 1 telif vardı ve mailime kanalın 3 taraf vs den kapadı diye yazan hiç bir şey yok.Telif ihtarı da yok.3 saat önce aktif olan kanal kapanmış.Bu konuda avea'nında kanal bugun kapanmış acaba bi aksilik var o yüzden yanlışlıkla gitmiş olma ihtimali var mı birde benim asıl sorum kasım ayında ödeme limitini geçmişti kazanç. geçen 6 günde de aralık için yine ödeme sınırını geçti ben ödeme alacabilecek miyim ?
ayrıca kanala giriş yaptığımda 500 Internal Server Error hatası veriyor feshedildi yazmıyor ancak paylaştığım video girince bu hesap feshedildi diyor.bilenler bi bakarsa sevinirim
ayrıca kanala giriş yaptığımda 500 Internal Server Error hatası veriyor feshedildi yazmıyor ancak paylaştığım video girince bu hesap feshedildi diyor.bilenler bi bakarsa sevinirim