Kapanan quizin ödemeleri

cubur47

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba tek sorum şu ;

Kapanan quiz kanalının kazancını quiz artık ödemeyecek mi ?

İnsanlar günlerdir konuşuyor tartışıyor geliyor bunun için konu açıyorsunuz. Ne kadar mantıksız.

ödeyecek de biz burda bir haftadır geyik olsun diye ödemeyecek diyoruz.
quiz de ödemeyeceğiz diye bizle dalgasını geçiyor.
az atraksiyon olsun diye içerdeki binlerce parayı ödemeyin,ödeyenin de....
diyoruz :D

Sinirlenmemek elde değil.Hocam sen bırak bu yt işini.Cidden bırak ya.Haftalardır quiz konusu inmiyor baştan.Sen nasıl takip ediyorsun.Takip etmediğin gibi birde gelip konu açıyorsun.Bari git konuya yaz '' son durum nedir '' diye .. Dikkat hocam dikkat ..

nedir bu sinir arkadaşlar forumu sürekli takip etmiyosa bunu bilmemesi gayet normal

nedir bu sinir arkadaşlar forumu sürekli takip etmiyosa bunu bilmemesi gayet normal

Sinir değil, insanlar gergin, Zaten Quiz'den kazığı yedik.
Başlığı açan kişide bu işi yapıyorsa bir zahmet takip etsin forumu.
Bu bir İŞTİR benim gözümde.

Arkadaşlar benimde tek sorum var. :)

Forumda çok aradım bulamadım da. Daha önce konuşuldumu onuda bilmiyorum. Sorum şu: Quiz kapanan kanalları artık ödemeyecek mi?

form yaş ortalaması yapılan yorumlarla daha da gün yüzüne çıkıyor.
gül geç :)

Arkadaşlar,

Quiz ve diğer bilinen denenen tüm partnerler kapanan kanalı ödememekte. Kapanandan medet umanlar yalnızca adsense ile çalışmaya devam edebilir.

Yeni düzenlenen youtube kurallarından sonra özgün olmadan partnere girmek bile çok zorken kapanan kanala ödeme beklemek imkansızdır.

bende sandım kapananları ödemeye başladı bu kargaşalı durumda başlıkları açıklayıcı yazın az ...

Arkadaşlar eleştirilerinizde haklısınız ama tartışmak ayrı net cevap vermek ayrı dolasıyla bence tartışmaya da son vermiştir bu konu.Ama herkes çok gergin niyeki :) Sakin olalım ben yine olgunlukla yaklaşıyorum olabilir insanız hata yapabiliriz değil mi ben baktım ama net cevap bulamadım ama burda buldum.O yüzden olgunlukla cevap veren sağduyulu arkadaşlara da sinirlenen arkadaşlara da teşekkürler burda bir aileyiz ve öyle kalmaya devam edelim. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri