Kapananı ödeyen veya ödemeyen fakat kaliteli partner

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Oppon

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben youtube işine adsense ile başladım,şikayetçi olduğum tek konu banka doğrulamam gelmedi.bir kaç sorum olacak.Quiz var diye hiç araştırmamıştım. fakat patlarsa bize de yazık olacak. isteyen bakabilir 8 kanaldan baska kanalım yoktur.

KURUTACAK PARTNER DEĞİL , BORCUMU ÖDEYECEK PARTNER ARIYORUM :). AYDA 300-400 TL EKSTRA KAZANMAYA İHTİYACIM VAR DERSLERİ AKSATMADAN. BURSDA BULAMIYORUM BU SEBEPLE SORUYORUM QUİZ ALTERNATİFİ ÖDEYEN , VEYA ÖDEMEYENLERDE EN İYİSİ.

PM den iletebilirsiniz. Kimseyle paylaşmayacağım sizden onay almadan. Amacım borcumu ödemektir biliyorum kimse kimseye güvenmez bu dünyada artık ama güvenin kardeşinize yüzünüzü kara çıkarmam
smile.png
.

1- Ben partnere geçmek istesem acaba hangi partneri önerirsiniz ? - öğrenciyim ve kesinlikle önerilen partneri kimseye söylemeyeceğime söz veriyorum. Amacım kendi borcumu bitirmektir. Çünkü adsensesde 800tl bekliyor ocaktan beri.

2- söylemek istemeyebilirsiniz saygı duyuyorum , bu durumda kapananı ödemeyen partnerlerden neden şikayetçisiniz ? kanallarım hızlı kapanıyor gerekçesi ile mi ? eğer öyleyse benim açtığım kanaalların en kötüsü 4 ay dayandı. hızlı kapanma yaşamadığımdan bilmiyorum.

3- forumda olan yada olmayan partnerliklerden ben bununla calısıyorum kardesim derseniz PM den söz veriyorum paylaşmayacağım ve ömür boyu duacınız olacağım. 5k ya yakınbir borcum var ,aylık ödemesi 800 tl civarında ve gelirim su an sadece 350 tl aylık.

Şimdiden teşekkür ederim. Paylaştığınız sizden onaysız kesinlikle paylaşılmayacaktır.

Son düzenleme:
hocam quiz var biliyosundur kapananı ödeyen ama oda şimdilerde biraz problem yapmaya başladı, mesela ben öyle aşırı spam yapıp abanmıyosan rec'i forelayı da öneririm hatta mn'yide.bunlar telif alırsan ihtar alırsan yine ödemeni yapıyor ama kapanırsa zor olabiliyo sadece. benim şu an 2 ihtarlı 2 kanalımda takır takır mn ve foreladan ödeme alıyorum, öyle kötülemelere çok kulak asma derim.

hocam quiz var biliyosundur kapananı ödeyen ama oda şimdilerde biraz problem yapmaya başladı, mesela ben öyle aşırı spam yapıp abanmıyosan rec'i forelayı da öneririm hatta mn'yide.bunlar telif alırsan ihtar alırsan yine ödemeni yapıyor ama kapanırsa zor olabiliyo sadece. benim şu an 2 ihtarlı 2 kanalımda takır takır mn ve foreladan ödeme alıyorum, öyle kötülemelere çok kulak asma derim.

hocam peki kusura bakmayın acemilikten soruyorumda. kapanan kanalları ödemeyenlere neden bu kadar sitem ediliyor ?.

Sonuçta biz günde 5 kanal açsak bile haftada 2-3 kanal kapanıyor. en azından çoğu tanıdıgımda böyle. zararını yarım günlük kanalla karşılarken neden millet şikayet ediyorki ?.

tabiki quiz öneririm paranı hertürlü ödüyor 1 tl param içeride kalmadı mn hala yazılması forumda ilginç herifler kesinleşme tarihini bile kafasına göre yapıyor uzun tutuyor süreyi daha çok kanal kapansın diye

Mn ile rec

Telefondan gönderildi...

peki ilk olarak hangisini önerirsiniz hocam ?

---------- Spam Engelliyici 16:04 ---------- Önceki Mesaj 16:03 ----------

tabiki quiz öneririm paranı hertürlü ödüyor 1 tl param içeride kalmadı mn hala yazılması forumda ilginç herifler kesinleşme tarihini bile kafasına göre yapıyor uzun tutuyor süreyi daha çok kanal kapansın diye

hocam tabiki quiz fakat quiz alternatifi olarak ? çünkü quize eğer kanal acılma zamanı vs gelirse ben bi kanal acıp 1 ay bekleyene kadar sabırsızlıktan ve ödemelerden batarım :/

---------- Spam Engelliyici 16:12 ---------- Önceki Mesaj 16:04 ----------

Son düzenleme:
hocam peki kusura bakmayın acemilikten soruyorumda. kapanan kanalları ödemeyenlere neden bu kadar sitem ediliyor ?.

Sonuçta biz günde 5 kanal açsak bile haftada 2-3 kanal kapanıyor. en azından çoğu tanıdıgımda böyle. zararını yarım günlük kanalla karşılarken neden millet şikayet ediyorki ?.
bunların hepsi ilk zamanlarında kapananı sorgusuz sualsiz ödüyodu sonra baktılar millet aşırı abartı spam abanıyo bloke koymaya başladılar kapananlara bundan dolayı parasını alamayanlar oldu baya sitemler ondan sanırım.

bunların hepsi ilk zamanlarında kapananı sorgusuz sualsiz ödüyodu sonra baktılar millet aşırı abartı spam abanıyo bloke koymaya başladılar kapananlara bundan dolayı parasını alamayanlar oldu baya sitemler ondan sanırım.

anladım hocam zaten nedense bulan kurutma peşinde. valla bakalım hayırlısı olsun ya... umarım biri yardımcı olur.

konu güncel arkadaşlar var mı önerisi olanlar ? şununla çalış suna sakın bulaşma gerekçesi de şudur diyenler ?

konu güncel arkadaşlar var mı önerisi olanlar ? şununla çalış suna sakın bulaşma gerekçesi de şudur diyenler ?
En güzel önerim şudur; herkesi dinle forumda yazılanları oku ama kendi bildiğini yap!

Çünkü herkesin çalışma sitili, kategorisi farklı. Her kategori için farklı alternatifler var. Youtube'da 2000-3000 basar geçerim kalan benimdir devri ne yazık ki kapandı. İlk başlarda güzeldi basar geçerdik hatta vizyon filmlerini, maç özetlerini yüklerdik. Nasıl olsa kanal kapansa bile adsense öderdi! Sonra adsenseden çok güzel bir gol yedik. Sonra awe çıktı cn çıktı bi süre onlar gitti bir gol de onlardan yedik çoğu kişinin bir araba, daire parası kaldı, emekler heba oldu. şimdi hepsi çöp...
Forumda çok boş yazı var; bu kategori kazandırmaz derler, türkçe içerik çalışmayın derler, şu partner pişmanlıktır derler... derler. O tür yorumları okuyunca sadece gülüyorum :) Hiç birine takılma. Hepsini oku kendin dene kendi yöntemini bul. Sonrası çorap söküğü gibi gelir. Pes etme biri olmassa diğeri olur. Bir yol tutruncada orada sabit kalma farklı alternatiflerin olsun her zaman.

Benim çalışma stilime gelince;
Genelde uzun video çalışırım (film,dizi,çizgi film) binlerce telifsiz eşleşensiz film var inan. Ama bu kategori sabır ister kanalın oturması 3 4 ay alır ve oturunca da ya videolara eşleşen d. engeli gelir ya da telif :) Ama çok iyi kazandırır. Bir kanala 20-50 arası video yüklerim. Neredeyse 1 yıldır Musicnation ile çalışıyorum arada başka partnerlere de kanal bağlıyorum tabi. Her ay düzenli ödeme yapar. kesinti %30 ama o para banka hesabına gelene kadar %40-45 i bulur. 4 Aydır da RecStudios ile çalışıyorum on da kesinti %20 ödemeler her ay düzenli yapılır. Telif ya da ihtarda kanalı atmazlar. Kapanan kanala gelince. Benim çok şükür nadiren kanallarım kapanır. Telif gelen kanalın izlenimine abonesine bakmam tüm videoları silerim. Son ödemeyi aldıktan sonra kısa telifsiz videolardan 100-200 tane yükler bırakırım. Ondan sonra kapansada önemli olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri