Kapanma Olayına Çözüm Arıyorum.

Gelincik33

Kayıtlı Üye
Merhaba
kanal kapanmaların önüne geçemiyorum arkadaşlar özellikle bu gece çok yol denedim bi kaç dakika önce hepsi kapandı o kadar çok strese girdim ki oturup ağlayasım geldi çoğu forumdaş ip,mac,ccloner,çerez,bot,video sayısı,para kazanma,adsense,onay yapılan numaradan kaynaklı diye forumda sürekli yazıyor takip ediyorum o kadar çok yol denedim ki mobilden dahi işlemler yaptım sorun aynı bi hata yapıyorum fakat nerede bulamadım bu konuya kesin çözüm bulanlar var ciddi anlamda onlar sessiz kalanlar ve bana ücretli yada ücretsiz kapanmaması için yol çizecek bir arkadaşa ihtiyacım var. Yaklaşık on gün önce hiç boyle bir sorun yoktu. Belki bazı arkadaşlar tekrar ip mac çerez yada bilgisayar kara listede diyecek bunlar artık dikkate almıyorum sorun bu değil daha başka bizlerin bilmediği kesin bir durum..

Merhaba
kanal kapanmaların önüne geçemiyorum arkadaşlar özellikle bu gece çok yol denedim bi kaç dakika önce hepsi kapandı o kadar çok strese girdim ki oturup ağlayasım geldi çoğu forumdaş ip,mac,ccloner,çerez,bot,video sayısı,para kazanma,adsense,onay yapılan numaradan kaynaklı diye forumda sürekli yazıyor takip ediyorum o kadar çok yol denedim ki mobilden dahi işlemler yaptım sorun aynı bi hata yapıyorum fakat nerede bulamadım bu konuya kesin çözüm bulanlar var ciddi anlamda onlar sessiz kalanlar ve bana ücretli yada ücretsiz kapanmaması için yol çizecek bir arkadaşa ihtiyacım var. Yaklaşık on gün önce hiç boyle bir sorun yoktu. Belki bazı arkadaşlar tekrar ip mac çerez yada bilgisayar kara listede diyecek bunlar artık dikkate almıyorum sorun bu değil daha başka bizlerin bilmediği kesin bir durum..

temiz bir pc den hesap oluştur ve şimdilik ordan devam et.

selam farklı laptop farklı mobil cihazlar ilr işlem yaptım sonuç aynı çıkar yol bulamadım hala

yanlış yapıyorsun o zaman, yeni kanal aç adsenseye hemen bağlama bir gün beklet sonra tek tek video at ilk attığın videolar ünlem verecek tiplerden olmasın istersen kendin çektiğin tam ögün bir video at ki youtube spam yapmadığını bilsin , bir gün sonra da tek tek video atmaya başla, toplu video atma.

Üzgünüm ama sonuç olumsuz
kanalı herhangi bir yere bağlamıyorum ve ünlem sorunu yaşamıyorum
3 tanr özgün video attığım kanal kapandı bazı forum mesajlarında konunun ağ Kartı ile alakalı olduğunu gördüm
cafede açtığım kanal kapandı problem oda değil
telefon onayı artık kullanmıyorum sorun buda değil
teyzemlerin adsl interneti yasaklı olabilir diye mobil internetimden herseyi sildim yaptım buda çözüm olmadı
kanala yüklemeden sonra giriş yapmıyorum
Mac adresi degistirmek için forumda konu gördüm onuda yaptım olmadı
2008 de arkadaşımın açtığı hesabı kullandım oda gitti yeni kanal olmasıyla da alakasız
Daha sayamadığım bi çok yöntem daha denedim sonuç hep aynı bıktım artık :(

Vds kullanıyorsanız ip adresiniz kara listeye girmiş olabilir.

ben ytkazan kullanıyorum toplu kapanma yada hemen kapanma sorunum yok. Toplu şekilde yükletme yapıyorum mailleri kendim açıyorum

bence sebebi yok. web adsenselerde özellikle 1 hafta olmadan dogru durust acıklama olmadan adsenseler kapatılıyoprdu. veya bir çok reklam sistemi gereksiz yere kapatır ki emeğini çalar. ben açıkcası özgün çalışanların(yeni kanalların özellikle)bile kapandığını düşünoyrum ki kıyımda belirttiler. özgünvideo atanalr ünleme de düşmüştü. bunun mantıklı acıklaması yok. sonuçta bilgisayar sistemi. arızalı,hatalı veya kasten de olsa birilerinin hakkını yerken birielri de şanslı olacak. asıl soru ne kadar şanslısın.. son olarak özgün kanallar haftada 4-5 videodan fazla yuklemıyordur. her ne olursa olsun video yeni açılan kanalda kısa bir süre içinde yuklenmişse onu titizlikle inceliyor bence. tıpkı çok hit alan arakladıgımız videonun daha cabuk eşleşen verdirmesi gibi.

Ayrıca çok popüler bir fotografı profil fotografı yaptıktan 2-3 dk sonra kanalım kapanmıştı. ama ip reset,çerez silip farklı foto kullandıgımda patlamadı. bazı isimler,şifrelerin güçlüğü vs. ve profilin adres,iş bilgilleri gibi tüm detaylar göz önünde bulunduruluyor. yani ne kadar gerçek bilgiler girersek,o kadar az yakalanırız. ayrıca sebepsiz kapanmaya da şaşırmamak lazım artık.

Arkadaslar ip ve adsense ile ne alakası var ipler değişiyorum sürekli ve adsense bağlantısı olmadan kapanıyo zaten sorun bunlar değil
Forumda öyle arkadaşlar var ki tek kapanan kanalı yok. Bu işin yöntemi var ama ne. Yada yaptığımız yanlış ne bunları bulmak lazım

Arkadaslar ip ve adsense ile ne alakası var ipler değişiyorum sürekli ve adsense bağlantısı olmadan kapanıyo zaten sorun bunlar değil
Forumda öyle arkadaşlar var ki tek kapanan kanalı yok. Bu işin yöntemi var ama ne. Yada yaptığımız yanlış ne bunları bulmak lazım

Hesapları açarken chrome kullanma firefox gizli sekme kullanarak hesapları aç, günde 3 hesaptan fazla açma, her hesap açtığında ip, mac değiş ve cookileri sil, eğer mail yönlendirmesi yapıyorsan ve bunu gmaile yapıyorsan o onaylama kodunu telefonundan kendi interneti üzerinden al kod için normal hesap açtığın pc den girip kodu alma (bir ara yönlendirme için hotmail kullanıyordum hesabı açtığımda temiz oluyordu ancak mail yönlendirmesi yaptığım anda mail kapanıyordu bence yönlendirme için gmail kullan), hesabı açtıktan sonra 2 - 3 gün yükleme yapma hesabı beklet biraz eskisin, hergün böyle 3 hesap açsan sana yeter de artar bile ve kapanma sorunu yaşamazsın. Eğer vds kullanıyorsan bir süre sonra ip spama düşüyor mümkünse ip adresini arada bir değiştirt

çözümü bulan artık çözümü söylemiyor eda kardes , cunku forumda ajanlar var. youtube ve google calısanlarının tamamı bence bu foruma uye birisinden kacsa ötekisi muhakkak okuyor ve anında onlemi alıyor. zaten roportajda söylemisti heny diye birisi , ha diyeceksin ki bu kadar dunya engelini insanlar nasıl asıyor , yada kanallar nasıl kapatılmıyor.
türkiyeden gmail acmıyorlar. yurt dısından ve gercek telefon kullanarak telefon onayı yapıyorlar bu demek oluyor ki 3cx bitti.
daha sonra partner calısıyorlar , kanal yapamazlarsa hazır kanal satın alıyorlar. partnerlerde genelde dünya geneline cok az rastlanır.
dunya engelli film ve diziler icinde cesitli programlar kullanarak ses ve goruntu ayarlarını degistiriyorlar. video id degistirme programı var bu forumda birisi kullanıyordu. video id degistirerek videoyu atıp youtube nin yakalamasını engelliyordu.
yani bu is artık cok zor eskisi kadar kolay değil , forumda eskisi gibi değil cünkü yukarda sebebini anlattım size , ajanlar uye oldu foruma ve butun gun takip ediyorlar forumu.
botlar maalesef bu kıyıma cözüm üretemedi yt kazan olsun videoyap olsun bir sürü kanallarım kapatıldı. vds ile acanlarda kapatıldı sanırım öyle okumustum.

size tavsiyeme gelince , hazır partner kanal satın alın , kanala video atmadan önce bilgisayarınıza format attırın , modem resetleyin ve mac degistirin.
100 video yu gecmesin atacagınız videolar , (partnerde ünlem yok .)
eskisi gibi 500 video at bırak zamanı gecti , eskiyi mumla ariyoruz.

reel telefon onaylı gmail hesapları kullanırsanız hesaplarınız kapanmaz.. temiz ip ve temiz çerez de cok onemlı tabı..

forumda bayan ismiyle hesap açanlar araştırılmalı bu isimleri gördükçe foruma olan güvenimi kaybediyorum

En Güvenlisi İnternetten Format Dosyalarnı İndir Format At Öyle Başla Artık Hesap Açarken Format Atıp Da Açıcaz :D :D

benim kendi pc mden naparsa yaptım olmadı.

botu bıraktım.mailleri güvendiğim satıcılardan alıyorum.kanallara vds den giriyorum.herşeyi manuel yapıyorum.

maliyetim arttı ama buna değer bir iş bu.

forumda bayan ismiyle hesap açanlar araştırılmalı bu isimleri gördükçe foruma olan güvenimi kaybediyorum

Artik devir değişti eskiden sadece erkeklerin ilgilendiği bir bilişim sektörü vardı yabancı forumlarda bu algı çoktan kırıldı her şeyi geriden takip eden ülkemde türkçe forumlarda da artik "bağyan"lari göreceğiz anlamina geliyor bu.
Kapanma konusunu ben şu şekilde aşiyorum; arkadaslarimin PC ve telefonlarından üyelik aciyorum gerçek isim kullanıyorum (türkçe) 15 dakikadan kısa video çalıştığım için telefon onayı yapmıyorum .

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri