Kapanma

• Kullanıcı Vidyomuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Vidyomuz

Kayıtlı Üye
merhaba bir sorum olacak
adsense e bağlı gmail hesabımdan youtube kanallarım var.3 tane özgünümsü kanalım var ve bir tane de haber içerikli kanal açmak istiyorum.Eğer bu kanala telif gelip kapanırsa diğer kanallarıma bir zarar gelir mi? Adsense kapanır mı? Aradım bulamadım teşekkürler.
Bir de yeni gmail açmak istemiyorum üşeniyorum illa açmak zorunda mıyım benim dediğim gibi olmuyor mu? tekrar teşekkürler

Öncelikle başlığı düzeltin.. Telif gelipte kapanırsa diğerlerine bir şey olmaz. Ama topluluk gelirse adsense diğer kanallarınında para kazanmalarını kapatır..

Bir tane gmail açmaya üşeniyorsan hiç yapma bu işi :D Adsense yönetici olduğun gmaile tehlike oluşturmaması için video atmakta önerilmiyor diye biliyorum..

Başlığın nesini değiştireyim? Anlamadım
Tamam o zaman yeni mail açayım bari

Başlığın nesini değiştireyim? Anlamadım
Tamam o zaman yeni mail açayım bari

Hocam yaşınız doğrumu bilmiyorum. Sorduğunuz için söylüyorum böyle başlıklar yasak forumda. :) Kapanma diyerek başlığı bitirmek.. Yöneticiler daha iyi cevap verir sanırım. Kolay gelsin..

bir sorun olacağını sanmıyorum ama sen eşeğini sağlam kızağa bağla spam kanalların için ya yeni bir adsense aç yada quize geç

kanallarınızdan bırıne telıf gelınce dıger kanal etkılenmez ama tum kanallar adseneye baglıysa ve bırının para kazanması gıderse tum kanallar etkılenır tum kanllar etkılenmesın ıstıyorsanız partnere gecın veya kanallarınızı sureklı takıp edınkı bı kanalda problem yasarsanız dıgerıne etkı etmesı hemen problem olan kanalı sılersınız

kanallarınızdan bırıne telıf gelınce dıger kanal etkılenmez ama tum kanallar adseneye baglıysa ve bırının para kazanması gıderse tum kanallar etkılenır tum kanllar etkılenmesın ıstıyorsanız partnere gecın veya kanallarınızı sureklı takıp edınkı bı kanalda problem yasarsanız dıgerıne etkı etmesı hemen problem olan kanalı sılersınız

tüm kanallar etkilenir derken ne demek istediniz?

tüm kanallar etkilenir derken ne demek istediniz?

adsensede bi kanalın para kazanması gidince diğer kanallarında para kazanması gidiyor tabi müdahele edilmezse yani para kazanması acık olan kanal silinmesse belli bi zamanı var sanırım onun 5-6 saat gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri