Kapanmalar.

Frankeinstein

Yasaklanmış
Arkadaşlar Hergün 1 Kanalım Kapanıyor VDS Kullanıyorum 5 Adet Vds Var Günde 5 Kanal Yapıyorum Yani Önceki Yaptığım Kanallar Aralıklarla Kapanıyor Bu Neden Kaynaklanıyor Olabilir Spamdan Kapanıyor Hep Çerez Flen Temizlemiyorum Google Chorme Kullanıyorum

büyük olasılık kanallardan kaynaklanıyor.Kanal aldıgın kişiyi değiştir

çerez filan temizle chrome yerine farklı tarayıcılar kullan vds iplerini devamlı değiştir.

büyük olasılık kanallardan kaynaklanıyor.Kanal aldıgın kişiyi değiştir

Bu Uyarıyı Dikkate Alıcam Hocam Nerden Almamı Tavsiye Edersiniz Buyfullchannel Güzel Diyorlar Veya Sizin Kullanıpta Memnun Kaldıgınız Kişiler Varmı

çerez filan temizle chrome yerine farklı tarayıcılar kullan vds iplerini devamlı değiştir.

Hocam İpleri Derken Her Haftamı Hergünmü

Bu Uyarıyı Dikkate Alıcam Hocam Nerden Almamı Tavsiye Edersiniz Buyfullchannel Güzel Diyorlar Veya Sizin Kullanıpta Memnun Kaldıgınız Kişiler Varmı

Hocam İpleri Derken Her Haftamı Hergünmü

Bende şuan arayıştayım çoğu kişiyi denedim ama sonuç hüsran :(

Ip leriniz spama dusmus olabilir. Kanal icinde pars yazilimi deneyin derim.

Ip leriniz spama dusmus olabilir. Kanal icinde pars yazilimi deneyin derim.

hocam spama düşse hepsi kapanır böyle aralıklarla tek tek kapanıyor şuana kadar 2 tane kanalım kapandı bi dün bi bugün sanırım kanallardan ve çerezlerden ve aynı zamanda tarayıcıdan olabilir

muhtemelen ip ile alakası var hocam

ortalma 10 günde bir deişin ip nizi

kanalları alırkende ince eleyin sık dokuyun

spamdan kapanan kanalların maili açılırmı hocam daha önce hiç denememiştim

onaylayıp gmaile gireceksin ordan fark edersin. yüklediğin her kanal kapanıyosa belli zaman sonra vds ip değiştir. yada düzenli yapıyorum diyosa bot kullan eranınki mesela. 1 botdan min 3 max 8 kanal yapınca hergün kapanma olmadı bende

bencede flagdan kaynaklı kapanıyor

yani spamdan dolayı kapanıyor olsalardı, toplu kıyım olurdu, eğer toplu kıyım olmadıysa
kapanan kanallardan bikaçtanesine giriş yap tel onayı yap 3cx kullan, gmaile gir
topluluk maili gelmiştir

onaylayıp gmaile gireceksin ordan fark edersin. yüklediğin her kanal kapanıyosa belli zaman sonra vds ip değiştir. yada düzenli yapıyorum diyosa bot kullan eranınki mesela. 1 botdan min 3 max 8 kanal yapınca hergün kapanma olmadı bende

hocam bende onu kullanıyordumda bıraktım ya toplu kapanma oluyor bi kanal yapınca önceki yaptıklarımda gidiyordu

---------- Spam Engelliyici 21:06 ---------- Önceki Mesaj 21:05 ----------

bencede flagdan kaynaklı kapanıyor

yani spamdan dolayı kapanıyor olsalardı, toplu kıyım olurdu, eğer toplu kıyım olmadıysa
kapanan kanallardan bikaçtanesine giriş yap tel onayı yap 3cx kullan, gmaile gir
topluluk maili gelmiştir

hocam eğer öyleyse nasıl itiraz edicez açtıramazmıyız

Önce kanalının neden kapandığına bir karar ver

URL den bak kanalına

Spamdan kapanıyorsa bu çıkar.
zmqvOO.png

Topluluktan flag tan kapanıyorsa bu çıkar:
pRVqVq.png

Ondan sonra bir çözüm bulmaya çalış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri