Kapatılan adsense kazancı gelir mi?

• Kullanıcı FatihYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

FatihYT

Kayıtlı Üye
arkadaşlar daha önce de böyle konular açıldı ama güncel olarak sormak istedim. Bir türkiye adsense hesabımda 150 tl kesinleşmiş kazanç var banka onayı pin onayı yapılmış durumda. Kapatırsam ödemeyi alabilir miyim ?

Evet ödeme alırsın. 5-10 ay içinde arkadaşın hesabı kapatmıştım. 90 gün içerisinde gelir veya ilk ödeme ayın içerisinde yaparlar.

Evet ödeme alırsın. 5-10 ay içinde arkadaşın hesabı kapatmıştım. 90 gün içerisinde gelir veya ilk ödeme ayın içerisinde yaparlar.

daha önceleri birkaç gün içinde gelirdi hocam. 90 gün gibi uzun bir süre alacaksa hesabı tekrar aktif etme süresi geçebilir. Ödemeyi aldıktan sonra tekrar hesabı açmak istiyorum

daha önceleri birkaç gün içinde gelirdi hocam. 90 gün gibi uzun bir süre alacaksa hesabı tekrar aktif etme süresi geçebilir. Ödemeyi aldıktan sonra tekrar hesabı açmak istiyorum

hocam sözleşmede 90 gün sure var. Ben arkadaşın hesabını kapattığımda kaç gün içerisinde yattı tam bilmiyorum. ödeme en geç 90 gün içerisinde yaparlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri