Kara Yıl 2016'da neler oldu ?

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
2016 geçirdiğim en kötü yıldı belki de, rabbim fitne fesat kuranlara fırsat vermesin, tuzak kuranların tuzaklarını başlarına yıksın. O tuzak kuranların en hayırlısıdır.
2016 yılında Türkiye'de neler oldugunu kendi ellerimle derledim. Umarım 2017 ülkemiz adına sağlık huzur ve mutluluk getirir.

https://goo.gl/pfdAVz

Benim içinde gerek ekonomik, gerek sosyolojik anlamda çok kötü geçen bir yıldı.
Kişisel tavırların dışında tüm dünyada da son yılların en uğursuz yılını geçirdik.
Tabi ki buna da şükür, fakat yeni yıl dilerim ki tüm İNSANLIĞA daha hayırlı bir yıl olur. Barış olsun,
İnsanlar ölmesin,
Bilim için çaba sarfedilsin,
İnsanlar ekonomik ve psikolojik olarak daha iyi şartlarda yaşasın,
Ülkemizde kutuplaşma yerine bu ülkeyi nasıl daha ileri taşırız kavgası olsun.
Yani bunları istiyoruz ancak hepsi olmayacak en azından bazıları olsun.

Herkesin yeni yılını bu mesajla da kutlamış olayım..

2016 Unutamayacağım en kötü yılım oldu
evim barkım yıkıldı
parasız pulsuz kaldım
gurbette geçinmek zorunda kaldım (halen)
çok tatsız olaylar yaşadım...
daha nice kötü şey oldu yt ve daily den darbe yedim bunlarda çorbanın tadı tuzu oldu :(

Allahtan 2017 yılı için hakkımızda hayırlısını diliyorum...

Umarım 2017 yılında terörü tamamen bitirir şehitsiz bir sene geçiririz ne yaparlar yapsınlar bizi yıkamayacaklar bölemeyecekler ALLAH'ın izniyle dim dik durucaz asla kaybetmicez ...

2016 geçirdiğim en kötü yıldı belki de, rabbim fitne fesat kuranlara fırsat vermesin, tuzak kuranların tuzaklarını başlarına yıksın. O tuzak kuranların en hayırlısıdır.
2016 yılında Türkiye'de neler oldugunu kendi ellerimle derledim. Umarım 2017 ülkemiz adına sağlık huzur ve mutluluk getirir.

https://goo.gl/pfdAVz

Hocam yanlış anlama fakat site senınmiş galiba linke baktım ilk resimde 1128 akademisyene soruşturma açıldı felan diyorsun lakin o akademisyenlerin bildirisinde askerin doğuda pkk yaptıgı operasyonunu eleştrip devleti katliam yapmakla sucluyorlardı :)

Umarım 2017 yılında terörü tamamen bitirir şehitsiz bir sene geçiririz ne yaparlar yapsınlar bizi yıkamayacaklar bölemeyecekler ALLAH'ın izniyle dim dik durucaz asla kaybetmicez ...

Hocam yanlış anlama fakat site senınmiş galiba linke baktım ilk resimde 1128 akademisyene soruşturma açıldı felan diyorsun lakin o akademisyenlerin bildirisinde askerin doğuda pkk yaptıgı operasyonunu eleştrip devleti katliam yapmakla sucluyorlardı :)

Adam bi konu açmış sen gidip adamın haber sitesindeki habere burada yorum yapıyorsun illa bir zıtlık abi sanana adamın sitesindeki haberden

Adam bi konu açmış sen gidip adamın haber sitesindeki habere burada yorum yapıyorsun illa bir zıtlık abi sanana adamın sitesindeki haberden

Adam konu açmış ve konunun içine haber sitesinin 2016'da yaşananlarının linkini koymuş bende baktım ve ilk sayfada teröre destek verip benim vatanı uğruna şehit olan kardeşlerimi katliam yapmakla işkence yapmakla şuçlayan 1128 akademisyen bozuntusuna soruşturulma açılmasını paylaşmış bende uyarmak istedim . Kusura bakma ben senin gibi askerime polisime katliam yapıyorlar dedirtmem orda vatan için pkk ile çarpışan şehit olan kardeşlerimin bilerek kürt kardeşlerimizi öldürüyor gibi gösterip bildiri yayınlayıp askerime laf atanlara sessiz kalamıyorum .

Adam konu açmış ve konunun içine haber sitesinin 2016'da yaşananlarının linkini koymuş bende baktım ve ilk sayfada teröre destek verip benim vatanı uğruna şehit olan kardeşlerimi katliam yapmakla işkence yapmakla şuçlayan 1128 akademisyen bozuntusuna soruşturulma açılmasını paylaşmış bende uyarmak istedim . Kusura bakma ben senin gibi askerime polisime katliam yapıyorlar dedirtmem orda vatan için pkk ile çarpışan şehit olan kardeşlerimin bilerek kürt kardeşlerimizi öldürüyor gibi gösterip bildiri yayınlayıp askerime laf atanlara sessiz kalamıyorum .
çok seversin ya vatanını :) Sana söylenecek çok şey varda ban yerim :) Seni herkes biliyor merak etme :) Görüşüne karşı bir şey olmasın senin hemen araya askerlerimizi vatanımızı kat:) Sen şuna ben siyasi görüşüme ters bunlar de geç :) Sizin vatan sevginizi herkes biliyor :) Sizin derken kimler olduğunu sen çok iyi anladın :)

çok seversin ya vatanını :) Sana söylenecek çok şey varda ban yerim :) Seni herkes biliyor merak etme :) Görüşüne karşı bir şey olmasın senin hemen araya askerlerimizi vatanımızı kat:) Sen şuna ben siyasi görüşüme ters bunlar de geç :) Sizin vatan sevginizi herkes biliyor :) Sizin derken kimler olduğunu sen çok iyi anladın :)

Tamam :)

lütfen internetten arama yapmadan bana barış bildirisinin içinde gecen yazıyı yazabilirmisin? gerçekten akademisyen pkkyimi destekledi yoksa barışımı destekledi senden anlayalım...

sizi de herkes biliyor hocam , kutuplaştırmayı çok iyi biliyorsunuz , karşınız daki adama ne derseniz diyin ama ülkenin %50 isine hep bir karalama , hep bir yobazlık damgası , bende Akp taraftarı bir insan değilim hatta birçok mesajımda eleştirmişliğim vardır ama hiçbir zaman oy veren insanlara laf etmedim , kendi aklınızı başkalarından üstün görmeyin , sonuçta hiçbiriniz elektriği bulmadınız , hiçbiriniz uzaya çıkmadınız , ve bunları yapmak isteseydiniz sizi kimse engellemezdi yani ülkenin gelişmemesinin sebebi yobaz dediğiniz kesim değil. 10 milyon çabalayan kısım ama siz bunlardan biri değilsiniz eğer olsaydınız işiniz forum köşelerinden birilerine sallamak olmazdı bu arada bu ülke chp iktidarı , mhp iktidarı da gördü ama hiçbir zaman asgari ücret 5k tl olmadı , olay partide değil 1 günde ABD olmak isteyenlerde ve bu isteyen kısmın geneli sadece " sosyal medya yorumcusu " başka hiçbir şey değil işte olay bu

sizi de herkes biliyor hocam , kutuplaştırmayı çok iyi biliyorsunuz , karşınız daki adama ne derseniz diyin ama ülkenin %50 isine hep bir karalama , hep bir yobazlık damgası , bende Akp taraftarı bir insan değilim hatta birçok mesajımda eleştirmişliğim vardır ama hiçbir zaman oy veren insanlara laf etmedim , kendi aklınızı başkalarından üstün görmeyin , sonuçta hiçbiriniz elektriği bulmadınız , hiçbiriniz uzaya çıkmadınız , ve bunları yapmak isteseydiniz sizi kimse engellemezdi yani ülkenin gelişmemesinin sebebi yobaz dediğiniz kesim değil , 70 milyon , kalan 10 milyon çabalayan kısım ama siz bunlardan biri değilsiniz eğer olsaydınız işiniz forum köşelerinden birilerine sallamak olmazdı bu arada bu ülke chp iktidarı , mhp iktidarı da gördü ama hiçbir zaman asgari ücret 5k tl olmadı , olay partide değil 1 günde ABD olmak isteyenlerde ve bu isteyen kısmın geneli sadece " sosyal medya yorumcusu " başka hiçbir şey değil işte olay bu

sen ne diyorsun hocam ?

[MENTION=16039]niksiz22[/MENTION] [MENTION=60022]PÖH[/MENTION]

ilk haberi cidden o sekilde dusunerek koymadim, olay derlemesi ve kronolojik sira yaparken ugrastim baya, bu yuzden bazi hassas haberleri vu sekilde algi yanilgisi olarak sunmus olabilirim, ozur dilerim. Devletimin vatanimin milletimin 1 karis topragina laf eden, sehidimin 1 damla kanina goz diken, askerimi polisimi eglenmekte yurumekyellte uyumakta olan vatandasimin canina veya malina kadt eden kisi irki dini dili rengi ne olursa olsun en adi o.. cocugudur, ustu acik kapali veya imali bir sekilde bunu savunan bunu aklamaya calisip bunlara gizliden yahut açıktan destek cikan ister akademisyen ister doktor ister öğretmen her kimse bu vatanin ona verdigi ekmegi yiyen ve yedigi kaba pisleyip o pislik içinde batmayi hak eden ******** haysiyetsiz adi insandir. Bunlari hakki yasamak degil kendilerine yakisir sekilde adice gebermektir !
Tekrar bu tarz anlasilma icin ozur dilerim, birazdan o akademisyen icerigini kaldiriyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri