Karadeniz nickli şahısdan şikayetciyim

fatihbaz

Süper Moderatör
arkadaşlar,şu konuda kendisinin sattıgı adsense hesabını satın aldım.sonra bilgileri degiştirip,kendi bilgilerimi girdim ve bi youtube hesabıma bagladım.bikaç saat sonra videolarda para kazanmanın kapatıldıgını gördüm.bu ilk kez başıma geliyor,daha öncede bikaç kez söyledigim gibi bi kanalın para kazanması neden kapatılır onu dahi bilmiyorum.neyse,forumdaki konuları inceledim ve musleranın konusundan bakarak para kazanmayı tekrar açtım,yine kapandı.bu kanalda bi sorun oldu heralde diye başka kanal bagladım ama o da kapandı.sonra daha önce bu sorunu yaşayanlara sordugumda mailda sebebini söyler dediler,maillara baktıgımda hepsinde aynı mail oldugunu gördüm.

Dear xxxx,

We have disabled monetisation on your account as a result of multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes and/or worldwide Content ID blocks on your account Kaan Cindemir. If you deleted the blocked videos, account monetisation may still be disabled. This affects all YouTube channels linked to your AdSense account.

You might be able to regain monetisation after six months provided that all YouTube channels linked to this AdSense account are in good standing.

Please refer to our Copyright Centre and Policy and Safety Hub to learn how to manage your content on YouTube. You can also visit Features and Copyright Notices sections of your YouTube account for more information regarding your account status and visit the Help Centre for more information on commercial use rights.

Yours sincerely,

The YouTube Team

maillarda kanalda telif sorunu oldugu yazmış,önce o gözüme çarptı ve kanallara baktım ama 1 tane dahi telif sorunu yoktu,tüm videolar sorunsuzdu.sonra altını çizdigim yer dikkatimi çekti,olayın benim kanallarımla bi alakası yok.görüldügü üzere sorun hesabı satan arkadaştan kaynaklı ve ben müdahale edemiyorum.kendiside hesapda sorun yok,sorun sende diyor.135Tl para ödedim bu hesaba,hesapda 100TL vardı + 50 TL civarında hesabı aldıkdan sonra benim kazandıgım para var ve bu durumda parayı alamıycam.arkadaşın,zararımı ödemesini yada sorunu çözmesini istiyorum.tabiki önceligim hesapdaki sorunun çözülmesi.

not : bu tür alışverişlerde her zaman risk vardır,bunu biliyorum ve ilk kez hesap satın almıyorum.ama hesabı satan arkadaştan kaynaklı bi sorun yüzünden bunun faturasını ben ödeyemem.madem hesapda sorun vardı,kendiside bunu biliyordu ki bile bile bu şekilde hesap satamaz.

Merhaba , benim sattığım adsense'e sadece 1 kanal bağlı idi.O kanalıda arkadaşımın adsense'e geçirince sattığım adsense doğal olarak yaklaşık 1 aydır boştu.Böyle bir hata vermesinin sebebini ise bilmiyorum çünkü daha önce böyle birşeyle karşılaşmadım. Ayrıca ben hesabı satmadan önce kişi bana bağlandı hesabı kontrol edip aldı. Hesabıda piyasa fiyatının altına satma sebebim öğrenciyim para lazım vede sınavlara hazırlanmak için yt işini bıraktım. Bana şuan derseki benim zararımı karşıla. Mümkün değil.Yine para lazım :(

hocam ne işiniz var milletin adsensesi ile.adsense al sat işine hala akıl erdiremiyorum

Anladığım kadarıyla size daha önce kanalların para kazanması devre dışı kalmış bir adsense hesabı satılmış .Sorunlu kanalı bulup silmediğiniz taktirde o adsenseye ne kadar kanal eklerseniz ekleyin kapatılacaktır. O kanal bulunup silinmeli aksi taktirde adsense hesabınız çöptür.

Ilk mesajda belirtilen Kaan isimli kanali silerseniz yada kimin oldugunu bulursaniz ortadan kalkarsao kanal sorun cozulur.

Adsensede para kazanmalara sebeb olan kanalda BU KANAL sanirim.Bunu ortadan kaldirin sorun kalmaz @fatihbaz.Kanaldada hic bir videoda reklam yok belli para kazanmasi kapatilmis.

hocam ne işiniz var milletin adsensesi ile.adsense al sat işine hala akıl erdiremiyorum

1-2 tane adsense hesabım yok hocam benim.ben yıllardır adsense hesabı alırım.benim adıma,kardeşlerimin adına,3 tane arkadaşımın adına kendi açtıgım hesaplarda var.ama sürekli birilerini bulamıyoruz.pin olayı filanda var işin içerisinde,ugraşmamak için alım yapıyoruz.zamanında web sitelerinde çok hesap banlattıgım için sonra yedekli çalışmaya başlamıştım.

Kaan cindemir isimli kanal hanginizin o kanalı silin sıkıntı olmaz.

benim degil işte,o silinse sorun kalmayacak.

Anladığım kadarıyla size daha önce kanalların para kazanması devre dışı kalmış bir adsense hesabı satılmış .Sorunlu kanalı bulup silmediğiniz taktirde o adsenseye ne kadar kanal eklerseniz ekleyin kapatılacaktır. O kanal bulunup silinmeli aksi taktirde adsense hesabınız çöptür.

aynen öyle hocam fakat arkadaşa anlatamıyorum bi türlü...

Ilk mesajda belirtilen Kaan isimli kanali silerseniz yada kimin oldugunu bulursaniz ortadan kalkarsao kanal sorun cozulur.

Adsensede para kazanmalara sebeb olan kanalda BU KANAL sanirim.Bunu ortadan kaldirin sorun kalmaz @fatihbaz.Kanaldada hic bir videoda reklam yok belli para kazanmasi kapatilmis.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam,kaan cindemir hesabı satan arkadaş.haliylede kanal bana ait degil,silemiyorum.Arkadaşın bu işi çözmesi gerekiyor ne yazık ki benim yapabilecegim bişeyy yok burada.kanal benim olsa saniyesinde silerdim,sorun olmazdı ki 2 kanal sildim sorun onlarda sandıgım için.(maila bakmadım önce,bagladıgım kanalda sorun var sandım ve sildim kanalları ama tüm para kazanması kapatılan kanallara aynı mail gelmiş.onuda yukarıya ekledim zaten.)

karadeniz nickli arkadaş o kanal sana ait değilmi silsene o kanalın gmailini adam kurtulsun sorundan

Kanal onunsa silmesi gerekir. Yoksa bu adsense bi işe yaramaz. Olmadi kanal bilgilerini versin siz silin [MENTION=1216]fatihbaz[/MENTION]

Merhaba , benim sattığım adsense'e sadece 1 kanal bağlı idi.O kanalıda arkadaşımın adsense'e geçirince sattığım adsense doğal olarak yaklaşık 1 aydır boştu.Böyle bir hata vermesinin sebebini ise bilmiyorum çünkü daha önce böyle birşeyle karşılaşmadım. Ayrıca ben hesabı satmadan önce kişi bana bağlandı hesabı kontrol edip aldı. Hesabıda piyasa fiyatının altına satma sebebim öğrenciyim para lazım vede sınavlara hazırlanmak için yt işini bıraktım. Bana şuan derseki benim zararımı karşıla. Mümkün değil.Yine para lazım :(

benim derdim hesabı kurtarmak hocam,para degil.beni tanıyanlar bilir ki çok şükür parayı dert edicek birisi degilim.ama verdigin ücretin karşılıgınıda almak isterim.

Kanalı telifleyin hocam sorun sıkıntı kanlmaz kapanınca.

konuyu biraz açarmısın hocam,nasıl yapıcaz onu?ben kendi hesaplarım dışındaki hesaplarla ugraşan birisi degilim açıkcası hiç kanal kapattırmadım daha önce :)

Kanalı telifleyin hocam sorun sıkıntı kanlmaz kapanınca.

teliften kapanan kanalda sıkıntı hocam bir kaç ay sonra yt onu bahane edip para kazanmaları devre dışı bırakıyor kendimde bu durum mevcut adsenseyi kullanımıyor sebeb olan hesap devre dışı gmailde dahil ama o kanal sebep gösteriliyor kesin çözüm gmaille beraber toptan silmek hesabı

benim derdim hesabı kurtarmak hocam,para degil.beni tanıyanlar bilir ki çok şükür parayı dert edicek birisi degilim.ama verdigin ücretin karşılıgınıda almak isterim.

konuyu biraz açarmısın hocam,nasıl yapıcaz onu?ben kendi hesaplarım dışındaki hesaplarla ugraşan birisi degilim açıkcası hiç kanal kapattırmadım daha önce :)

Hocam ben de kimseye telif atmadım bu zamana kadar ben de anlamam o işlerden.Sıkıntılı kanalın 3 videosuna sahte telif atılacak kanal kapattırılacak hepsi bu.Aklıma gelen tek mantıklı çözüm bu.

Hocam ben de kimseye telif atmadım bu zamana kadar ben de anlamam o işlerden.Sıkıntılı kanalın 3 videosuna sahte telif atılacak kanal kapattırılacak hepsi bu.Aklıma gelen tek mantıklı çözüm bu.

o da olmuyormuş hocam :(

teliften kapanan kanalda sıkıntı hocam bir kaç ay sonra yt onu bahane edip para kazanmaları devre dışı bırakıyor kendimde bu durum mevcut adsenseyi kullanımıyor sebeb olan hesap devre dışı gmailde dahil ama o kanal sebep gösteriliyor kesin çözüm gmaille beraber toptan silmek hesabı

ne sorumsuz adamsın.hakkında koca forumda konu açılmış çözüm için 2 dk uğrayamıyor musun?bu kadar kişi çözüm bulmaya çalışıyor sorunun kaynağı ve çözüme ulaştırcak olan tek kişi olduğun halde gelip de ne oluyor ne bitiyor diye bakmıyorsun...

ne sorumsuz adamsın.hakkında koca forumda konu açılmış çözüm için 2 dk uğrayamıyor musun?bu kadar kişi çözüm bulmaya çalışıyor sorunun kaynağı ve çözüme ulaştırcak olan tek kişi olduğun halde gelip de ne oluyor ne bitiyor diye bakmıyorsun...

Bilip bilmeden konuşma.Okul olmadığı zamanlar çalışıyorum giremedim siteye.Kanalın varlığından bile haberim yoktu çok eskiydi bakıyorum hemen kanala.

---------- Mesaj saat 19:56:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:46:16 civarında gönderildi. ----------

Kanalın mail adresini bulamıyorum teliflesek olmaz mı? Yada kanalı şikayet etsem benim adımı kullanıyor diye kapattırsam kimlik yolu ile?

Bilip bilmeden konuşma.Okul olmadığı zamanlar çalışıyorum giremedim siteye.Kanalın varlığından bile haberim yoktu çok eskiydi bakıyorum hemen kanala.

---------- Mesaj saat 19:56:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:46:16 civarında gönderildi. ----------

Kanalın mail adresini bulamıyorum teliflesek olmaz mı? Yada kanalı şikayet etsem benim adımı kullanıyor diye kapattırsam kimlik yolu ile?

teliften kapanması yetmiyormuş hocam ne yazık ki...

http://www.youtube.com/account_recovery buradan hesabı bulmayı denediniz mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri