fatihbaz
Süper Moderatör
arkadaşlar,şu konuda kendisinin sattıgı adsense hesabını satın aldım.sonra bilgileri degiştirip,kendi bilgilerimi girdim ve bi youtube hesabıma bagladım.bikaç saat sonra videolarda para kazanmanın kapatıldıgını gördüm.bu ilk kez başıma geliyor,daha öncede bikaç kez söyledigim gibi bi kanalın para kazanması neden kapatılır onu dahi bilmiyorum.neyse,forumdaki konuları inceledim ve musleranın konusundan bakarak para kazanmayı tekrar açtım,yine kapandı.bu kanalda bi sorun oldu heralde diye başka kanal bagladım ama o da kapandı.sonra daha önce bu sorunu yaşayanlara sordugumda mailda sebebini söyler dediler,maillara baktıgımda hepsinde aynı mail oldugunu gördüm.
maillarda kanalda telif sorunu oldugu yazmış,önce o gözüme çarptı ve kanallara baktım ama 1 tane dahi telif sorunu yoktu,tüm videolar sorunsuzdu.sonra altını çizdigim yer dikkatimi çekti,olayın benim kanallarımla bi alakası yok.görüldügü üzere sorun hesabı satan arkadaştan kaynaklı ve ben müdahale edemiyorum.kendiside hesapda sorun yok,sorun sende diyor.135Tl para ödedim bu hesaba,hesapda 100TL vardı + 50 TL civarında hesabı aldıkdan sonra benim kazandıgım para var ve bu durumda parayı alamıycam.arkadaşın,zararımı ödemesini yada sorunu çözmesini istiyorum.tabiki önceligim hesapdaki sorunun çözülmesi.
not : bu tür alışverişlerde her zaman risk vardır,bunu biliyorum ve ilk kez hesap satın almıyorum.ama hesabı satan arkadaştan kaynaklı bi sorun yüzünden bunun faturasını ben ödeyemem.madem hesapda sorun vardı,kendiside bunu biliyordu ki bile bile bu şekilde hesap satamaz.
Dear xxxx,
We have disabled monetisation on your account as a result of multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes and/or worldwide Content ID blocks on your account Kaan Cindemir. If you deleted the blocked videos, account monetisation may still be disabled. This affects all YouTube channels linked to your AdSense account.
You might be able to regain monetisation after six months provided that all YouTube channels linked to this AdSense account are in good standing.
Please refer to our Copyright Centre and Policy and Safety Hub to learn how to manage your content on YouTube. You can also visit Features and Copyright Notices sections of your YouTube account for more information regarding your account status and visit the Help Centre for more information on commercial use rights.
Yours sincerely,
The YouTube Team
maillarda kanalda telif sorunu oldugu yazmış,önce o gözüme çarptı ve kanallara baktım ama 1 tane dahi telif sorunu yoktu,tüm videolar sorunsuzdu.sonra altını çizdigim yer dikkatimi çekti,olayın benim kanallarımla bi alakası yok.görüldügü üzere sorun hesabı satan arkadaştan kaynaklı ve ben müdahale edemiyorum.kendiside hesapda sorun yok,sorun sende diyor.135Tl para ödedim bu hesaba,hesapda 100TL vardı + 50 TL civarında hesabı aldıkdan sonra benim kazandıgım para var ve bu durumda parayı alamıycam.arkadaşın,zararımı ödemesini yada sorunu çözmesini istiyorum.tabiki önceligim hesapdaki sorunun çözülmesi.
not : bu tür alışverişlerde her zaman risk vardır,bunu biliyorum ve ilk kez hesap satın almıyorum.ama hesabı satan arkadaştan kaynaklı bi sorun yüzünden bunun faturasını ben ödeyemem.madem hesapda sorun vardı,kendiside bunu biliyordu ki bile bile bu şekilde hesap satamaz.