Karaktersizin biri hesaplarımın şifresini çalmış

think

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu gece saat 11 sularında gmail hesaplarımın şifreleri değiştirilmiş.
Allah'tan telefon doğrulama kodları ile geri kurtardık hesapları.

Bu karaktersizin ip adresi: 176.33.74.169
Yer olarak Adana gözükmekte.

[email protected] bunuda ikinci eposta adresi olarak eklemiş.

Bu adreslere lütfen dikkat edin.

Hocam mailleri satın mı almıştınız?

Arkadaşlar bu gece saat 11 sularında gmail hesaplarımın şifreleri değiştirilmiş.

176.33.74.169 - Salih Tozan Sk. Karamancilar Is Mrkz. C Blok No:16 Esentepe/Sisli/ISTANBUL İp Adresi Burayı Gösteriyor Hocam

kanalı nereden aldınız ?

aynen mailleri satınmı aldınız ona göre bizde o kişilerden almıyak zaten mail alma sıcak bakmıyorum

Hocam o kadar kişi sormuş satın mı aldınız diye cımbızla laf alıyoruz ha :D bi cevap ver.. Bu arada ismi cismi belli olmayan satıcılardan alırsanız normal bir durumdur malum dolandırıcı çok.. Yada yanında birilerini çalıştırıyorsa yine dikkat etmek lazım.. Sonra ben yapmadım der ondan sonra çık işin içinden.. sırf böyle bir durumdan korktuğum için (keyloger trojan) 2-3 güvenlik programı birde keyscrambler kullanırım inş sıkıntı çıkmaz..

Arkadaşlar maili aldığım kişide sıkıntı yok.Forumun en güvenilir insanıdır kendisi.
Zaten kendisi ile görüştüm ve dosyaların olmadığını, sildiğini söyledi.

---------- Spam Engelliyici 00:35 ---------- Önceki Mesaj 00:34 ----------

Hocam o kadar kişi sormuş satın mı aldınız diye cımbızla laf alıyoruz ha :D bi cevap ver.. Bu arada ismi cismi belli olmayan satıcılardan alırsanız normal bir durumdur malum dolandırıcı çok.. Yada yanında birilerini çalıştırıyorsa yine dikkat etmek lazım.. Sonra ben yapmadım der ondan sonra çık işin içinden

Hocam kusura bakmayın.Bir yandan diğer hesaplarımın güvenliğini sağlıyorum.O yüzden biraz geç yazmak zorunda kaldım.

Arkadaşlar maili aldığım kişide sıkıntı yok.Forumun en güvenilir insanıdır kendisi.

Hocam güvenilirlikte sıkıntı olmasa da insanlık hali başkasınada atmış olabilir yanlışlıkla.

Öncelikle geçmiş olsun , ancak sitelerden bakmayla ip adresi bulamazsınız her site kafasına göre adres veriyor bırakın hangi il/ilçede olduğunu bulmayı bölgeleri bile bulamıyor . Google'dan hesaba son giriş yapılan yeri öğrenebilirsiniz .

Hocam bir keresinde benimde başıma geldi ,meğer mail satın aldığım kişi yanlışlıkla aynı paketi başkasınada satmıştı.

176.33.74.169 - Salih Tozan Sk. Karamancilar Is Mrkz. C Blok No:16 Esentepe/Sisli/ISTANBUL İp Adresi Burayı Gösteriyor Hocam
ben bu adresi biliyorum profilo avm var istanbul mecidiye köyde onun arkası hemen ama oraası işmerkezi değil site karaman sitesi a / b / c / d blokları var ve genelinde yaşlı insanlar otuuruyor. ama sokakta çok önemli bir şirket var natro.com tr deki en büyük vds sunucu domain vs vs işlemlerypılan bir firma. aynı zamanda o sokakta sanal ofis odaları ve bürolar var buda ayrı bir durum..

Hocam kusura bakmayın.Bir yandan diğer hesaplarımın güvenliğini sağlıyorum.O yüzden biraz geç yazmak zorunda kaldım.

Her zaman satıcıdan kaynaklanacak değil tabi ki sağolun satıcı arkadaşı da zan altında bırakmamışsınız.. O zaman ya sizde ya da o arkadaşta virüs olabilir gerekli önlemleri almak gerek. Geçmiş olsun bir daha tekrarlanmaması dileğiyle inş

güvenilir insan hata yapmaz diye bir durum yok ortada.belli ki yanlışlıkla başkasına da sattı.bizim de başımıza geldi.2-3 kişinin sattıklarında.adam işi bilip telefonu silse hiç bir şey yapamayacaktınız.o yüzden madem kanalın çalındı kimden aldıgını açıklaman gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri