Karar verdim, Kapattım Kanalları, Tamamen Özgün Çalışacağım

MehmetYazar

Kayıtlı Üye
Youtube, yıldırma operasyonunda başarılı olacak, demedi demeyin. 3 Günde 3 video yükleyemedim.Hepsi ünlem, hepsi ünlem. Birde kanalı para kazanması kapanıyor ünlem çok olunca :(

Gideceğim kuş çekeceğim, kedi köpek enik cücük çekeceğim. Sokakları çekeceğim, yağmur çekeceğim, çiçek böcek çekeceğim, arkadaşlarla anlaşmalı şakalar çekeceğim vs. vs. özgün çalışacağım. Bıktırdı ulen :( Bilgisayardan soğudum. :(

---------- Mesaj saat 22:30:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:29:27 civarında gönderildi. ----------

Dilber Ay - Zorundamıyım - YouTube

Geçen gün yazdığın beynim durdu gibisinden konudada yardımcı olmaya çalışmıştım şimdide şahsi fikrimi söyleyeyim öncelikle özgüne yönelmen güzel birşey bu seni sadece maddi anlamda değil manevi anlamdada geliştirecek çünkü. Ancak bu konuların peş peşe olmasından dolayı bence bir konuda kararlılık sağlamak zorundasın iki gün sonra youtube ünlemleri biraz kaldırsa bile tekrar spama yoğunlaşman içindeki bu zorunluluklada olsun gelmiş özgün isteğini bitirebilir dikkatli düşün :)

buunları tek bir kanaldamı denediniz yeni kanal açıp denedinizmi

kardeşim pes etme bence biraz sabır... bütün arkadaşlar bu dönemin geçici olduğundan bahsediyorlar.

[MENTION=3094]RocKSceN[/MENTION] le süper bi projemiz var bizim özgün iyidir iyi iyi :D

şahsen ben youtube nin spam olayına daha fazla emek harcayarak bitsin istiyorum.
yoksa youtube böyle giderse çöp olacak.
aynı videodan 100 tane 1000 tane buda youtubeye zarar verir (kendimde bilgisayarcıyım,çakma programcıyım :D bilgisayarcı olmayan olan anlamaz)

Geçen gün yazdığın beynim durdu gibisinden konudada yardımcı olmaya çalışmıştım şimdide şahsi fikrimi söyleyeyim öncelikle özgüne yönelmen güzel birşey bu seni sadece maddi anlamda değil manevi anlamdada geliştirecek çünkü. Ancak bu konuların peş peşe olmasından dolayı bence bir konuda kararlılık sağlamak zorundasın iki gün sonra youtube ünlemleri biraz kaldırsa bile tekrar spama yoğunlaşman içindeki bu zorunluluklada olsun gelmiş özgün isteğini bitirebilir dikkatli düşün :)

Usta gittiği yere kadar :( Az olsun temiz olsun benim olsun artık. Bu hafta kaç kanalım gitti :( Çok arkadaşınki gitti tabi. Bundan sonra benim olan benim olsun. Çok üzülüyorum usta ya. Milletin kapanan uçan emeklerini görünce :(

Bu geçici bir durumdur ki, free müzikler ile slayt yaptığım 10 dakikalık slayta, daha önce hiç ünlem almamış kanalıma 10 dakikalık videomda ünlem aldım. Bu mutlaka geçicidir. Birde kendi telefonumla çektiğim görüntüye,arkadaşımın okuduğu şiire bile ünlem aldım. :)
Bu bir rüzgardır eser geçer.

kardeşim pes etme bence biraz sabır... bütün arkadaşlar bu dönemin geçici olduğundan bahsediyorlar.

Vallaha açık olanları da kapattım artık usta. Tek bir kanal bıraktım ödeme netleşsin onu da kapatacağım. :( Özgün usta en temizi, tutarsa tuttu, tutmasza nasip değil der çekiliriz :(

Doğru yolu bulmuşsun kardeşim hayırlı olsun :)

Allah razı olsun usta. Sonuçta her patlayan videoları atan ilkler var. Senaryolar düzgün olursa başaracağım Allahın izni ile... Allah hepinize kolaylık versin...

Allah razı olsun usta. Sonuçta her patlayan videoları atan ilkler var. Senaryolar düzgün olursa başaracağım Allahın izni ile... Allah hepinize kolaylık versin...

Özgün çalışıyorum haftada en fazla 2 video ekliyorum.youtube kanalım 4.yılında para kazanmaya geçen sene başladım.Gayet olumlu tavsiye ederim.Başarılar dilerim.

bugün video yükledim ben soru işaretinde kaldı bende soru işaretinden dolara çevirdim eskisi gibiydi yani

Özgününde temellerini atmak lazım yavaştan,youtube un napacağı hiç belli olmaz. Özgünde kanalların oturması zaman aldığı için erken başlayan kazanacak ileride.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri