kargoyu kapıda kontrol etmek

uploudpro39

Kayıtlı Üye
vatandan bir ürün alıcağım kargoyu kapıda kontrol edeyimmi

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

et tabikii sonradan içinden hıyar çıksa bunu gönderdiler diye kimseye kabul ettiremezsin.

Hocam kargoyu kapıda kontrol etmek diye bir olay yok.Sadece dış kutusunda darbe/ezik vb varsa kabul etmeyin.Zaten teslim almadan içini açtırmıyorlar size.

novabazar.com dan logitech aldım hocam. kapıda kontrol etmedim kargocuyu yolladım. fare bozuk çıktı geri yolladım ertesi gün gidiş o gidiş daha gelmedi

şu ana kadar 10u gecik kargo teslim aldim (hepsi saglam site)
hicbir sorun cıkmadi

genelde izin vermezler teslim almadan kargonun açılmasına.
kutu açarken videoya çekip kanıt sağlayabilirsin.genelde ruslar yapıyorlar kargodan hemen sonra kutu açma videolarını. çinden aldıkları bazı ürünlerde içinden kaya çıkan kargo paketi videosu bile görmüştüm.

vatandan geçen ay pc kasası topladı,tektek tüm ürünlerin kutusunu açtırdı kargo görevlisi hatta yardım etti bian önce halledip gideyim diye.iyikide etmişim,3 parça eksik çıkmıştı.ama şaşırdım aslında,daha önce çok kavga ettim diger kargo firmalarıyla bu konuda.normalde açtırmıyorlar.adam diyor ki gel bak kardeşim,kutunun sagında solunda bizden kaynaklı bi sorun varmı yok mu?varsa tutanak tutalım,yoksa gerisi bizi ilgilendirmiyor.

ptt kargonun kapıda kontrollü diye bi olayı var geçen 2.el bi ürün aldım kapıda kontrollü olarak geldi ama diğer kargolarda öyle bi ibare varmı bilmiyorum ama muhtemelen vardır.

vatandan bahsediyorsunuz....dün hdd geldi bana....adamlar el akdar hdd yi 5 defa sarmışlar köpük -karton -kutu iç içe zor buldum hdd yi :D

Genelde gittigidiyor tarzı sitelerde gerekiyor bu kargoyu açıp bakma. Büyük şirketler kolay kolay mağdur etmiyor. Bir şikayetvar.com'a bakar :)

vatandan bahsediyorsunuz....dün hdd geldi bana....adamlar el akdar hdd yi 5 defa sarmışlar köpük -karton -kutu iç içe zor buldum hdd yi :D

cumartesi siparis verdim bugun sitede siparis durumu ---- oldu bu ne demek ne zaman gelcek netten rest cektim korktularmi acaba

kontrol ettirmiyorlar diye biliyorumda öyle ünlü sitelerde sorun çıkmaz çıksa bile gönderirsin gereğini yaparlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri