Karısı tarafından aldatılan eski boksörün hayatı

Karısı falan bir yana da EVLAT olayı bambaşka ...!
Yazık rabbim kimseye bu duyguları yaşatmasın ...

İnşallah evladı seyrederde o anasına suratınatükürür

aldatan kadın her şeyi hak eder. kadın hakları diyenin kalbini kırarım.

Bence onun adına değil kendi adımıza üzülmeliyiz. ne diyor videoda ben varlığı gördüm yokluğu yaşıyorum. Hangimiz refah hayatı bırakıp onun bir gibi bir mağarada yaşamaya cesaret edebilir Abimizin dediği gibi bir gün bile kalamaz ve tahammül edemeyiz.

Ben yazık kısmını "17 kişiyi nakavt ettim sonra geldi 12 senelik eşim beni aldattı. Nakavt oldum" demesine karşın söyledim yani aldatılma konusu olarak, Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.

Hayat kime iyi davranıp , kime kötü davranacağını bilmiyor arkadaş.

2 sene lisanslı olarak boks ile uğraştım. Bilirim senin eskileri ne yaman olduğunu güzel abim. Sonraları bende bi kaç olaydan sonra içki ve sigaraya başladım şuanda alkolden kurtuldum çok şükür ama sigara illetinden bir türlü kurtalamadım hala. Hani diyorsun ya sen benim içimi göremezsin, yüreğimi bilemezsin diye. Ben burdan senin ne kadar koca yürekli olduğunu gördüm be abim. Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah.

İçim burkuldu, çok zor bir kadın ne hale getirmiş güzel yürekli bir insanı, nerdeyse kafayı yiyecek.Allah yardımcısı olsun hayırlı eşler nasip etsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri