Karışık Sosyal Medya Referanslı Youtube İzlenme 20K - 30TL

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Çekim işlemlerimiz kişisel problemler nedeniyle sonlandırılmıştır. Reseller olan arkadaşlarımız istedikleri şekilde sisteme devam edebileceklerdir. Bizi tercih eden tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Daha önce çalışma yaptığımız arkadaşlar bize ulaşırlarsa yine yardımcı oluruz. Teşekkürler.

Referans varsa alabilirmiyiz?
Bu arada izlenimler para kazandırıyor mu ?

1 demiştik, 3 aldık; ancak şimdi çok geç gördüğüm için sizi de zor durumda bırakmamak için 3ü de kabul edelim madem :)

İzlemeler para kazandırıyor; ben sorun yaşamadım; ancak size tavsiyem izleme esnasında kapatmanız. Yeterli sayıda deneme yapmadım kişisel olarak garanti diyemem o nedenle. Kişisel olarak 1 m çekim yaptım problem çıkmadı adsense'li bölüme. Size gelir google algoritma değiştirir, olur olur bunlar ;)

referansin varmi dostum

referans olabilirim

Üstteki arkadaşlar bana pm ile video linki gönderebilirler ise sisteme eklerim 24 saat içinde aktif izlemeler gelmeye başlar. 72 saat içinde sonlanır. Ardından burada istatistikleri birlikte yorumlarız ;)

hayırlı satışlar :)

Çok teşekkürler hocam.

bu izlenimler gerçkemi pek anlamam da...yani videomu facendemi paylaşıyon

Yüksek İzlemeli (90-100%) Facebook, Twitter vb. Sosyal Ağlardan Karışık Referanslı YouTube İzlenmeleri

Özellikler
  • Videolarınızın yüzde 90-100ü izlenir.
  • Facebook başta olmak üzere bir çok sosyal ağdan karışık olarak gelmektedir. Çekimin kaynağı olarak gözüken tüm sosyal ağlar için aşağıda paylaştığım istatistiğe göz atabilirsiniz.
  • Şuan için en düşük paketimiz 5000 izlenimdir. Ancak 1000 izlenim içeren paketimiz yoldadır (Bir kaç gün içinde). Fiyat listesinde mevcut olan 1000 izlenim paketi yalnızca bilgi içindir.
  • Mobil izleme gönderilmemektedir.

Gerçek izlenmedir, çekim kaynağını belirtmemi lütfen istemeyin; ancak şuana kadar sistemden 10M üstü çekim gerçekleştirilmiştir. Bunların içinde Adsense kullanan arkadaşlar da vardır; henüz başımıza kötü bir şey gelmedi çekim yüzünden kapanan hesap gelmedi. Ancak Youtube kullanım şartlarına uymayan videoların bir anda yüksek çekim alması Youtube'ün gözüne battığından kanalınızda problem yaratabilir. Eğer amacınız Adsense kandırmak değil ise Para Kazanma seçeneğini bir süre inaktif yapmanız daha doğru. Bu konuda bir garanti veremeyeceğim. (Kendi hesaplarımda bir problem yaşamadım, diğer müşterilerimizin de hesabında (Youtube kurallarına uyan hesaplarda) adsense kaynaklı bir problem yaşamadık çekimler doğal gözükmektedir.)

Hizmet Hakkında

• İşlem öncesi ücret alınır.
  • 24-72 saat aralığında çekim tamamlanmaktadır. Ancak yüksek alımlarda sistemde gecikme olursa anlayışlı olacak arkadaşlarla çalışmak isterim.
  • Hizmete başlandıktan sonra geri ödeme alınmamaktadır.
  • Videolarınız %100 güvenli bir şekilde çekim yapılmaktadır. Videonuz çekim nedeniyle asla kapanmaz; ancak daha önce belirttiğim gibi YouTube içerik yönetmeliğine uygun olmayan kanallar kapanabilmekte. Bu nedenle videonuz ya da kanalınız problem yaşarsa lütfen geri ödeme vb. bir işlem için başvurmayınız, kabul edilmez.
  • Her türlü sorun için bana pm aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Fiyat Listesi
Fiyat listesini her gün güncelleme hakkım sabittir.

1 K İzleme - 2 TL (Şuan için en düşük paket miktarı 5000 İzlemedir. Çok yakında aktif olacaktır.)

5000 İzleme - 10 TL

10.000 İzleme - 18 TL

20.000 İzleme - 30 TL

50.000 İzleme - 75 TL

100.000 İzleme - 125 TL

Daha büyük paketler için lütfen özel mesaj atınız.

Ödeme Seçenekleri:

Havale&EFT (TEB, YapıKredi), Şans Oyunları, Paypal (Her işlem için masraflar sizden karşılanacaktır. Ulaşması istenen net tutar liste fiyatıdır.)

İstatistikler

yt-youtube-istatistik.jpg

Not: Ayrıca sizlere diğer forumlarda satmak üzere reseller hesabı verilebilir. Birkaç gün içinde sistem aktif olacaktır, ayrıntılı bilgi için pm atabilirsiniz.

Not2: Beğeni hizmetimiz çok yakında sizlerle.

Not3: YtPara dışı iletişim için [email protected] adresini kullanabilirsiniz.

İlk aşama olarak 1 arkadaşa referans amaçlı 5000 izleme ücretsiz verilecektir. Çekim bittikten sonra arkadaş hem sisteme yorum yapmak hem de istatistik görüntülerini özel mesaj ile paylaşmakla yükümlüdür. Bunu kabul etmeyen arkadaş lütfen referans çekimi almasın.

Ref
1-

Bu arkadaşın ardından istatistikler gelene kadar referans çekimi yapılmayacak, dönüşün ardından 1000 izlemeli referans alımları sürecektir. Şimdilik lütfen referans çekimi istemeyiniz. Satışlarımız sürmektedir.

Hoşgeldin kardeşim :) hayırlı satışlar.

bu izlenimler gerçkemi pek anlamam da...yani videomu facendemi paylaşıyon

Hayır hocam, sistem tam olarak böyle işlemiyor; ancak kullanıcılar Youtube istatistikleri tarafından farklı sosyal mecralardan geliyor gibi gözükmekte (yukarıda istatistik mevcut) ve video uzunluğunun en az yüzde 90'ını izleyip öyle terk etme sayfayı ;)

Hoşgeldin kardeşim :) hayırlı satışlar.

Çok teşekkürler kardeşim, tanıdık yüzleri görmek güzel ;)

referansin varmi dostum
referans olabilirim

Arkadaşlar kusura bakmayın şöyle bir problem oldu :D
Mesajlarıma girdiğimde

Access Denied, You Don't Have Enough Posts To Send PM's

bu yazıyla karşılaşıyorum. Bu nedenle [email protected] adresine e-posta atarsanız video linklerinizi sisteme ekleyebilirim, ya da yeterli mesaj sayısına ulaşmamı bekleyebilirsiniz tabi ki :D

Hayır hocam, sistem tam olarak böyle işlemiyor; ancak kullanıcılar Youtube istatistikleri tarafından farklı sosyal mecralardan geliyor gibi gözükmekte (yukarıda istatistik mevcut) ve video uzunluğunun en az yüzde 90'ını izleyip öyle terk etme sayfayı ;)

Çok teşekkürler kardeşim, tanıdık yüzleri görmek güzel ;)

Arkadaşlar kusura bakmayın şöyle bir problem oldu :D
Mesajlarıma girdiğimde

Access Denied, You Don't Have Enough Posts To Send PM's

bu yazıyla karşılaşıyorum. Bu nedenle [email protected] adresine e-posta atarsanız video linklerinizi sisteme ekleyebilirim, ya da yeterli mesaj sayısına ulaşmamı bekleyebilirsiniz tabi ki :D

Hayırlı satışlar. Aramıza hoş geldin. 5 mesaj attıktan sonra forumdaki özel mesaj kutusunu kullanabilirsin. Bir de bu izlenimler gerçek mi?

5 Mesaj atabilirsin hocam hadi :)

İzlenimler para kazandırıyor mu hocam?

Hayırlı satışlar. Aramıza hoş geldin. 5 mesaj attıktan sonra forumdaki özel mesaj kutusunu kullanabilirsin. Bir de bu izlenimler gerçek mi?

Hocam gerçekten kastımız eğer ki facebookta ya da diğer adı geçen konumlarda paylaşılıp giriliyor olduğu ise hayır değil. Ancak youtube referrer olarak bunları görmekte, izleyen kişiler gerçek farklı ipden insanlar; ancak izlediklerinin farkında değiller. Sistem hakkında diyebileceğim şeyler bunlar ;)

5 Mesaj atabilirsin hocam hadi :)

İzlenimler para kazandırıyor mu hocam?

Hocam çoğu zaman kazandırıyor gününe göre çok değişti şuana kadarki denemelerde; ancak benim kişisel tavsiyem (satıcı konumundan uzaklaşarak) çekim esnasında kapalı konuma getirmeniz para kazanmayı. Sen ne yapıyorsun derseniz benim açık konumda bir problem olmadı şimdiye kadar 10 dolar kazandım hiç organik izleme olmayan tek videodan bu şekilde çekim ile. Yine de adsense, google bunlar belli olmaz algoritma değiştirir yakarlar bizi, garanti vermeyelim. ;) Hele youtube kurallarına uymuyor ise kapatın çekim esnasında kesinlikle ;)

Hocam gerçekten kastımız eğer ki facebookta ya da diğer adı geçen konumlarda paylaşılıp giriliyor olduğu ise hayır değil. Ancak youtube referrer olarak bunları görmekte, izleyen kişiler gerçek farklı ipden insanlar; ancak izlediklerinin farkında değiller. Sistem hakkında diyebileceğim şeyler bunlar ;)

Böyle bir şey 100 izlenim var 1 video'da 100'ü de farklı ip'lerdense satın alacağım bir paket.

Böyle bir şey 100 izlenim var 1 video'da 100'ü de farklı ip'lerdense satın alacağım bir paket.

Tabi hocam aynen dediğiniz gibi ama servisi sürekli güncelliyoruz, satış için ilk arkadaşların referans sonuçları gelmesini beklersek memnun olurum, eğer istenilen düzeyde olmazsa dönüşler belki fiyatlar değişebilir, ya da içerik değişebilir sistemdeki. Haksız kazanç sağlamak ya da bir sorun yaşamak istemem yeni üye oldum foruma daha ilk günden :D

Not: Dönüşler çok iyi olsa da fiyatları yükseltmem korkmayın :D

Arkadaşlar ilk gün istatistikleri geldi yeni sistem başlangıcından itibaren ve konu başlığına ekledim. Satışlar artık aktiftir. Ayrıca Reseller alımlarımız da başlamıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri