Karşılaştığım İlginç DURUM

• Kullanıcı YT1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

YT1

Kayıtlı Üye
biraz önce bir video yükledim. yüklediğim aynı video aynı an itibariyle , başka bir kanala isim ve açıklama aynı olmak üzere yüklenmiş.BEN para kazanma amaçlı yüklemiyorum bu kanala para kazanma falan açık değil. işte benim sadece Biraz önce yüklediğim videom
21 Tem 2014 http://www.youtube.com/watch?v=WNX5XlAzDZA
YOUTube de aratırsanız aynı isim ve açıklama olarak video nun klonu var. . para kazanma büyük ihtimalle açık.

// Kanal İfşa.

15 tane +15 onaylı api keyli falan kanal almıştım bu kanal da onlardan biriydi. birkaç ay önce forumdan. YOUTUBERDEN. bu yüklediğim kanal da onlardan biri.
ŞİMDİ ANLIYORUM BU GMAİL+KANAL SATANLARIN ÜÇKAĞIDINI .................... kanal sat - - bota bağla- yüklediği videyu kendi kanalına çek
http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...-api-keyli-youtube-kanallari-sadece-1-tl.html

Son düzenleme:
kanal ifşası yasak demekki birisi senin kanalını bota bağlamış

çok güzel bir şeye değinmişsin hocam kanal loglarını tutup bir bot ile sattıkları kişilerin kanallarını çekebilirler.
15 tane gmail nedirki 3 günde açılır riske girmeyin

İFŞAYI ŞUAN DÜŞÜNMEYELİM kanalları forumdan birinden aldım . o suçlu ozaman. onu bi araştıralım

Kimden aldığını yazın o zaman savunmasını yapsın ama böyle birşey yapacağını sanmam

çok güzel bir şeye değinmişsin hocam kanal loglarını tutup bir bot ile sattıkları kişilerin kanallarını çekebilirler.

1tl ye kanallar satılıyor sattıkları kanalalrın url lerini silmeyip arada kontrol edip içerik avı yapılabilir bu doğaldır yapacak birşey yok

onu yapana üç kağıtçı diyorsun sende kvp fragmanı 2014 diyip farklı video ile yalan yanlış başlık atıyorsun ona ne demeli

Hocam reklam nasıl kazanır biliyormusun ? EŞLEŞENİ kabul et seninde reklam çıkar ama sana gitmez. yayıncıya gider. bendede aynı oluyor.

onu yapana üç kağıtçı diyorsun sende kvp fragmanı 2014 diyip farklı video ile yalan yanlış başlık atıyorsun ona ne demeli

ben kurtlar vadisi videolarını zevk için yüklüyorum. kanalımda ddiğer we own it videosunu ben yapmıştım. para kazanma amaçlı değil. insanlara video sunmak benim amacım.

herkes bu arkadaştan aldığı kanalları kontrol ederse sorun anlaşılır.

[MENTION=15146]You_tuber[/MENTION]; hocam arkadaş sattığınız kanalları bota bağladığınızı söylüyor doğru mudur?

hocam kanal açan herkes aynı yerden isimleri alır.o yüzden isim kanal benzerliği her mailde aynıdır.sırf bu yüzden kanal satıcısı suçlanmaz.

birini karalamak için elde daha fazla delil olmalı ...

herkes bu arkadaştan aldığı kanalları kontrol ederse sorun anlaşılır.

AZmRXX.jpg

bu kanal tek değildir bence bu kanala kurtlar vadisi atıyor. başka kanallara da başka kategori. adamlar ağlarını kurmuşlar. bide 2 şer tane atıyor bot. bazen galiba

ben zaten para kazanma amaçlı değil kanalım. ama anladım neyin ne olduğunu. kimseyi şikayet etmiyorum. olan ortada.

Son düzenleme:
youtubeden aratıp kopyalancak kanal bulmak çok kolay illa biri bulmuştur kanalını

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri