ben bişey anlamadım ses analizine atıp test edecektim bi türlü indiremedim youtube free downloaderle
başka video atıyorum indiriyor ama kaset videolarında 0 kb yazıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dostum boşver tüm dünya inceledi zaten videolar montaj mı değil mi diye. Amerika'ya göndermişler de montaj demişler ordan. Yahu böyle montaj mı olur Allah aşkına, montaj sadece görüşmeler bittiğinde 2.telefon görüşmesini aynı videoda geçiş yapabilmek için kullanılmıştır.
Bu forumda genel anlamda bir AKePe sempatizyanlığı var. Herkesi tenzih ederek konuşuyorum ancak bu böyle. Bı yüzden boşver montajı muntajı, bak kendi davana. Kendi muhasebeni kendin yap
Amerika'ya gönder"miş"ler![]()
ama bi türlü o amerikalı şirketin adını dahil veremediler, top sikrıt şirketmiş o amerikalı şirket![]()
Tübitak`a versinler.
Tübitak'a verdiler, verdiler de verildiğinin aynı günü yine aynı Tübitak'tan 5 tane görevliyi görevlerinden aldılar.
Kara mizah şu yaşananlar, sanmıyorum bizden başka bi ülkede yaşansın.
Şu tabloyu görmek ömrüm boyunca istemezdim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.