Kaset videolarını indirebilen varmı :)?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

siirtsporlu

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.siirtim.com
ben bişey anlamadım ses analizine atıp test edecektim bi türlü indiremedim youtube free downloaderle :D başka video atıyorum indiriyor ama kaset videolarında 0 kb yazıyor:D

edit
illaki indirecem diyorsan. idm ile indirebilirsin ben idmden indirip face sayfama yüklemiştim

yt downloader'a attığın link muhtemelen http ile başlıyor onu https yap.

ayrıca konuşmalar montaj falan değil gerçektir ;)

demin denedim freemake indiriyor kardeşim

Ya youtube'dan yada yeni internet yasasından kaynaklı bende o tarz sorunlar yaşamıştım. Youtube çalışmasına rağmen sadece o video açılmıyordu falan. Hatta 5-6 kişiye linki attım bende mi sorun var diye gariptir ki hiç birinde açılmadı :)

Link veremiyorum deneme 1-2 : mega.co.nz/#!m55ySQRY!a0dzaMUq_L86G7q5q6yRjPsLjVFjjDnM9IsEKLecQD8

Tamam olmuş linkte dosya :D

Dostum boşver tüm dünya inceledi zaten videolar montaj mı değil mi diye. Amerika'ya göndermişler de montaj demişler ordan. Yahu böyle montaj mı olur Allah aşkına, montaj sadece görüşmeler bittiğinde 2.telefon görüşmesini aynı videoda geçiş yapabilmek için kullanılmıştır.

Bu forumda genel anlamda bir AKePe sempatizyanlığı var. Herkesi tenzih ederek konuşuyorum ancak bu böyle. Bı yüzden boşver montajı muntajı, bak kendi davana. Kendi muhasebeni kendin yap

Dostum boşver tüm dünya inceledi zaten videolar montaj mı değil mi diye. Amerika'ya göndermişler de montaj demişler ordan. Yahu böyle montaj mı olur Allah aşkına, montaj sadece görüşmeler bittiğinde 2.telefon görüşmesini aynı videoda geçiş yapabilmek için kullanılmıştır.

Bu forumda genel anlamda bir AKePe sempatizyanlığı var. Herkesi tenzih ederek konuşuyorum ancak bu böyle. Bı yüzden boşver montajı muntajı, bak kendi davana. Kendi muhasebeni kendin yap

Amerika'ya gönder"miş"ler :D
ama bi türlü o amerikalı şirketin adını dahil veremediler, top sikrıt şirketmiş o amerikalı şirket :D

Amerika'ya gönder"miş"ler :D
ama bi türlü o amerikalı şirketin adını dahil veremediler, top sikrıt şirketmiş o amerikalı şirket :D

5N1K da birisi çıktı şimdi ismini vermek istemiyorum şahsı muhteremin,
saçmaladı falan. Bir gazeteye (artık gazete denirse) "Olmasaydın da Olurduk" gibi bir beyanatta bulunmaya cürret eden bu kişi Amerikadan haber geldi montajmış diye beyanatlarda bulundu.

Birazdan bu konu kapatılacak büyük ihtimal, gerçi forum yönetimi daha önemli konular ile haşır neşir şu anda. O yüzden bu platformda boşvermek işimize bakmak daha iyi bir karar olacaktır. Ayrıca bu video ses kaydı her neyse montaj diyelim,
bundan öncekilerde montaj olsun. Hepsi Paralel devletin işgüzarlığı olsun, Hepsi Pensilvanya'dan yapılan bir kurgu olsun. Ülke elden gitmiş arkadaşlar, bu dakikadan sonra bırakın montaj bilelim, nasılsa ülke nüfusunun %50-60 ı hala kasetlerden, tapelerden habersiz başını yastığa koydu şu anda...

Tübitak`a versinler.

Tübitak'a verdiler, verdiler de verildiğinin aynı günü yine aynı Tübitak'tan 5 tane görevliyi görevlerinden aldılar.

Kara mizah şu yaşananlar, sanmıyorum bizden başka bi ülkede yaşansın.

Şu tabloyu görmek ömrüm boyunca istemezdim.

Tübitak'a verdiler, verdiler de verildiğinin aynı günü yine aynı Tübitak'tan 5 tane görevliyi görevlerinden aldılar.

Kara mizah şu yaşananlar, sanmıyorum bizden başka bi ülkede yaşansın.

Şu tabloyu görmek ömrüm boyunca istemezdim.

Bizden önce de yaşandı ;
hemde küçük bir kısmı. Demokrasi ile yönetilen ülkelerden örnek vermek gerekerse

Silvio Berlusconi İtalya'yı adeta mafya devletine çevirdi. Yıllarca ülkeyi soydu, yıllarca ülkeyi diktatör gibi yönetti. O bile özelleştirmelerde, bu ülke kaynaklarını kimseye bu kadar peşkeş çekmedi. Eninde sonunda ülkenin başından defolup gitti, niye mi? Çünkü İtalya senatosu ülkenin mali durumunu göz önüne aldığında ülkenin batağa gittiğini gördü ve bu adamın elinden birçok insiyatifi almak istedi. Ülkesini daha fazla soyamayacağını anladığı anda istifa etti.

Bakın Dinya'da ki özelleştirmeler ile ilgili size akademik bir makale sunuyorum;
2- Bat Avrupa lkelerindeki zelletirme Uygulamalar ve Sonular

Bakın size İngiliz Telekom'da özelleştirilmişti diyen bir yorumcuya zamanında bulduğum bir yazıyıda paylaşayım
ngiliz Telekom’un zelletirilmesi Diye Bir ey Varm - Bilgi ve letiim Teknolojileri Dnyas

Birde kitap önerisinde bulunayım;
BhcPddRIAAAbusK.jpg:large

Okumalısınız arkadaşlar. Tek taraflı değil, facebook twitterdan kulaktan kulağa gelen şeyleri değil. Objektif olarak, her şeyi her yazıyı okumalısınız. Okumalısınız ki fikriniz düşünceniz bir tarafınız olabilsin. Bu sizin DEMOKRATİK bir ülkede ki en büyük hakkınızdır

başı http ise ondan kaynaklanıyor olabilir., video sayfaları ülkede engelli.
https yap.

Kanalın telif haklarından kapanır. Adsensen kapanır. Bu işi yapacaksan para için yapmıyacaksın baştan belirteyim. Eğer para için yapıyorsan yanlış sulardasın.

hayret,bu konu hala neden açık?halbuki kapanması için yeterli şartlar saglanmış durumda şuan :)

petrol yok, doğalgaz yok,
teknoloji yok, maden desen oda yok. bi bor madeni var o elle tutulur.

sömürülecek hiç bir şeyimiz yok, sanki şu dünya da tek sorunlu devlet bizmişiz gibi görüyorum.
onca devlet var acaba halkları bizim kadar tedirgin mi?
sanki dünyada ki tüm hainler bizim ülkemizde gibi görüyorum artık. herkesin derdi bizim ülkemiz olmuş gibi..
terör hemen hemen her ülkede var, ama bizim kadar terörden çekiyorlar mı merak konusu.
her ülkenin derin devleti var, acaba bu kadar pis oyunlar dönüyor mu oda merak konusu.

Siyaset yasak biliyorsunuz arkadaşlar konu miadını bence doldurmuş o yüzden kaptıyorum.Saygılarımla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri