kasko yaptırırken nelere dikkat edilmeli

Hayalet301

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar başlıkta okuduğunuz gibi kasgo yaptırırken nelere dikkat etmem gerekli

i.m.m si yuksek olsun. Trafik sigortasinin yetmedigi zaman buradaki para kullanilabiliyor.

kesinlikle ve kesinlikle bir sigortacı olarak tavsiyemdir.

İmm kombine limin en düşük 50,000 olarak çalışsınlar. Araç değeri yüksekse dahada arttırlabilir. muafiyetsiz olsun. Bazen fiyat düşşün diye araç sürücü kısıtlaması getiriyorlar onu sakın yaptırmayın.
En önemlisi teklifi elinize alıp okuyun

Trafik sigortasının kaskodan pahalı olduğu bir devir yaşıyoruz artık kaskoyu bosverdim 1 ay sonra suresi dolacak olan trafik sigortasını nasıl yaptiricam onu dusunuyorum

i.m.m si yuksek olsun. Trafik sigortasinin yetmedigi zaman buradaki para kullanilabiliyor.

i.m.m.si nedir tam bılmıyorum kusura bakma hocam :)

kesinlikle ve kesinlikle bir sigortacı olarak tavsiyemdir.

İmm kombine limin en düşük 50,000 olarak çalışsınlar. Araç değeri yüksekse dahada arttırlabilir. muafiyetsiz olsun. Bazen fiyat düşşün diye araç sürücü kısıtlaması getiriyorlar onu sakın yaptırmayın.
En önemlisi teklifi elinize alıp okuyun

hocam telifleri liste halinde aldım.bir bakarmısının

Trafik sigortasının kaskodan pahalı olduğu bir devir yaşıyoruz artık kaskoyu bosverdim 1 ay sonra suresi dolacak olan trafik sigortasını nasıl yaptiricam onu dusunuyorum

geçen sene 234 tl yaptırdıgım siğortayı bu sene en düşük fıyat 470 aldım :( sigortam net bir bakabilirsin en uygun fıyatı genellikle ordan alıyorum

Arkadaşlar bir bakarmısınız resimlere fikirlerinizi bekliyorum

l1W9BE.png

VYM62P.png

ikinci sikret fiyat listesi

ZdEJ7Z.jpg

o7k9rk.jpg

Son düzenleme:
i.m.m.si nedir tam bılmıyorum kusura bakma hocam :)

hocam telifleri liste halinde aldım.bir bakarmısının

geçen sene 234 tl yaptırdıgım siğortayı bu sene en düşük fıyat 470 aldım :( sigortam net bir bakabilirsin en uygun fıyatı genellikle ordan alıyorum

Arkadaşlar bir bakarmısınız resimlere fikirlerinizi bekliyorum

l1W9BE.png

VYM62P.png

ikinci sikret fiyat listesi

ZdEJ7Z.jpg

o7k9rk.jpg
Ihtiyari mali mesuliyet yazan kisim hocam ordaki degerleri arttirtabilirsiniz. Mesela ilk teklifde kaza basina 60 bin tl onu 150 yada 200bin yapabilirsiniz.

Ihtiyari mali mesuliyet yazan kisim hocam ordaki degerleri arttirtabilirsiniz. Mesela ilk teklifde kaza basina 60 bin tl onu 150 yada 200bin yapabilirsiniz.

çok teşekkür ederim.pekıi hocam atmış olduğum listedeki kasgo hangisini tercih etmeliyim..

Hocam benim bildiğim axa ve mapfre iyi firmalar. Mapfre kullanmıştım gayet iyilerdi.

Hocam kasgo konusunda nediyorsun. Bir kasgo 680 liraya yaptirabilirken diger kasgo sigortasi 1100 kusur lira en dusuk. Aralarindaki farki cozemedim :/

Arkadaşlar trafik police ve kasgo hakkında help :)

Kardesim sana en net tavsiye. 2 bin tl de isteseler kesinlikle zorunlu trafik sigortasi olmadan trafige cikma. Hatta verebiliyorsan kasko da yaptir.
Fiyat arastirmani tabiki yaparsin ama kaskosu ve trafik sigortasi olmayan biri olarak 1 hafta once basima gelen kaza nedeniyle gunde 1 2 saat uyku uyuyorum.

Aman ha sigortasiz yola cikma.

Kardesim sana en net tavsiye. 2 bin tl de isteseler kesinlikle zorunlu trafik sigortasi olmadan trafige cikma. Hatta verebiliyorsan kasko da yaptir.
Fiyat arastirmani tabiki yaparsin ama kaskosu ve trafik sigortasi olmayan biri olarak 1 hafta once basima gelen kaza nedeniyle gunde 1 2 saat uyku uyuyorum.

Aman ha sigortasiz yola cikma.

geçmiş olsun kardeşim. benimde 5-6 gün olmuş. Bugün farkına vardım. Kısmet olursa yarın yaptıracağım.

ufak bir iki tavsiyede ben vereyim size kendim özellikle dikkat ederim kasko yaptırrken
1 : kesinlikle yetkili servis olması (özel servislere kesinlikle bulaşmayın )
2 : anahtar üstündeykende çalınırsa aracınızın teminat kapsamında olmasına
3 : herhangibi bir olası kaza durumunda size araç temin edilmesi
4 : birde oldugunuz bölgede anlaşmalı oldugu yetkili servisler olup olmadığına
özellikle dikkat ettiğim şeylerdir benim

ufak bir iki tavsiyede ben vereyim size kendim özellikle dikkat ederim kasko yaptırrken

teşekkür ederim not aldım.

ben full yaptırırım kafam rahat..
lazım olmaz olmaz oldugun gun de herseye deger
tl

Bugün sigortacı konuştum. full kasgo 1800 gibi fiyat çıkardı. sözleşmeli ise 1087

trafik sigortaya : 470 tl >> karşı masraf karşıma 30-33 bin tl dedi

649 tl >>> 250 bin tl kadar karşı masrafı karşılıyor.

Trafik sigortaya nelere dikkat etmem gerekli.

tl

Bugün sigortacı konuştum. full kasgo 1800 gibi fiyat çıkardı. sözleşmeli ise 1087

trafik sigortaya : 470 tl >> karşı masraf karşıma 30-33 bin tl dedi

649 tl >>> 250 bin tl kadar karşı masrafı karşılıyor.

Trafik sigortaya nelere dikkat etmem gerekli.

trafık sıgortasında cogu kısı hıcbıseye dıkkat etmez onemlı olan ucuz olması der.karsı tarafı ılgılendırıyor der gecer gıder.
ama bende cok bakmamakla bırlıkte aslında asıl dıkkat etmemız gereken kısım karsı taraf zararlarında kacbın tl ye kadar karsılıyor.
ornegın mercedese carptın adamın aracı hallettın trafık sıgortası hersyını akrsılamıor ıste o durumda ne yapılcak?

trafık sıgortasında cogu kısı hıcbıseye dıkkat etmez onemlı olan ucuz olması der.karsı tarafı ılgılendırıyor der gecer gıder.
ama bende cok bakmamakla bırlıkte aslında asıl dıkkat etmemız gereken kısım karsı taraf zararlarında kacbın tl ye kadar karsılıyor.
ornegın mercedese carptın adamın aracı hallettın trafık sıgortası hersyını akrsılamıor ıste o durumda ne yapılcak?

470 tl : 30-33 bin tl
649 tl : 250 BİN TL
ÜST LİMİTLERİ HİÇ SORMADIM

---------- Spam Engelliyici 23:19 ---------- Önceki Mesaj 23:16 ----------

geçen yıl aklımda kalan kasgoda belirli miktar karşı tarafın masrafını karşılıyordu.

firmalar teklif mi veriyorlar bu maddelerin olup olmadığını nasıl bilecez bir sürü sözleşme kağıdı oluyor çünkü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri