Kategori İle İlgili Bir Sorum Olacaktı ?

• Kullanıcı hakkitrb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

hakkitrb

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben sürekli kategori arıyorum ama mesela izlenimlere bakarak genelde arıyorum yani bulduğum bir diziyi youtubeye yazıyorum ne kadar izlenmiş falan bakıyorum ama izlenimler çok düşük bir ayda 1k falan izlenim alınmış acaba ben ararken türkiye lokasyonunda olduğum içinmi kanalları göremiyorum yani o kadar araştırmamda kanal çıkaramıyorum izlenim yok dahamı fazla araştırmam gerek yoksa göremediğim kanallarmı var acaba ?

1 ayda 1 k izlenim olan dizi işe yaramaz hocam. diziyi kendi internet sitesinden aç bak eğer ücretsiz olarak internet sitesinden izleniyorsa boşa uğraşma derim :) eğer internet sitesinde sadece belirli bir lokasyona açıksa izlenimler o diziyi ytde sen izlettireceksin :)

1 ayda 1 k izlenim olan dizi işe yaramaz hocam. diziyi kendi internet sitesinden aç bak eğer ücretsiz olarak internet sitesinden izleniyorsa boşa uğraşma derim :) eğer internet sitesinde sadece belirli bir lokasyona açıksa izlenimler o diziyi ytde sen izlettireceksin :)

haklısın izlenmiyorda zaten ama benim anlamadığım kendi sitesinde olmayan diziyede rastladım gerçi bu sadece dizi değil talk show olsun çizgi olsun hepsine bakıyorum önüme sadece onaylı kanallar geliyor izlenimi olan :) düşünüyorum bulacağım bir çıkış yolu :)

haklısın izlenmiyorda zaten ama benim anlamadığım kendi sitesinde olmayan diziyede rastladım gerçi bu sadece dizi değil talk show olsun çizgi olsun hepsine bakıyorum önüme sadece onaylı kanallar geliyor izlenimi olan :) düşünüyorum bulacağım bir çıkış yolu :)

elbet bulursun hocam :) sabır :)

peki türkiye lokasyonuna kapatılmış olma ihtimali varmı acaba sonuçta çok flag atıyorlar türkiyede ?

mesela yt de index alıp baktıgında 100k izlenen ve bunları 1 haftada başaran arkadaşlar ya flagcıdır yada index kasmıştır. ama sana sözüm yt izlenmeyen bişe olamaz.

işte ben normalini arıyorum mesela bazı arkadaşlar diyor o videodan oraya geçtim güzel kategoriler buldum falan deniyoruz inşallah olacak bi ara bi diziyi güzel tutturdum şans işte bazen denk geliyor ama bu aralar çıkmıyor nedense :)

mesela yt de index alıp baktıgında 100k izlenen ve bunları 1 haftada başaran arkadaşlar ya flagcıdır yada index kasmıştır. ama sana sözüm yt izlenmeyen bişe olamaz.

Hocam yt de çok aranan ama olmayan bir videoyu yüklüyorsanız 100k izlenim almak o kadar zor değil, yeterki doğru içeriği bulun ve yt de olmasın.
İkinci söyledinize bende katılıyorum, yt ye yüklenipte izlenmeyecek video yoktur. Yt aramalarından gelmezse google dan gelir ama illaki izlenir.

Hocam yt de çok aranan ama olmayan bir videoyu yüklüyorsanız 100k izlenim almak o kadar zor değil, yeterki doğru içeriği bulun ve yt de olmasın.
İkinci söyledinize bende katılıyorum, yt ye yüklenipte izlenmeyecek video yoktur. Yt aramalarından gelmezse google dan gelir ama illaki izlenir.
bu aralar dogru içerikdeğilde hangi gün topluluk yemeden geçicek diye düşünüyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri