Katıl Butonu Aktif, Para Kazanması Açık, Super Chat Aktif SPAM Kanal.

alterreaz

Kayıtlı Üye
Kanal Adresi : Sadece alıcıya.
Kanalın abone sayısı : 3,50 B abone Full Organik
Toplam video görüntülenme sayısı : 1.326.750 görüntüleme Full Organik
Hesap Kayıt Tarihi : 2017
Kanalın dili : Japonca
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : Bilgi kanalı
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hayır
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Yemedi
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : Evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : 15-20$
Kanal Hakkında Ek Bilgi :
Kanala katıl butonu gelmiştir, ben aktif etmedim ihtiyacım olmadığı için. alan kişi ayarlarını yapıp aktif edebilir. para kazanması çok uzun zamandır açık, super chat özelliği aktif edilebilir.
Kanal 2020 yılında toplamda $1.148,10 para kazandırmıştır. İçerisindeki videolarla teslim edeceğim.
Kanal 2019 yılında toplamda $1.743,33 para kazandırmıştır.

----
Kanalla ilgilenemiyorum. Bazı yöntemlerle içeriğin devamı getirilebilir, softcore spam yaparak. ki farklı kanallara hali hazırda yaptığım spam yöntemiyle, youtubeun gözünde özgün gözükerek, teliften kaçınarak, spam yapıp kazançları yükseltebilirsiniz. Kanaldaki videolar bu yöntemle atılmıştır, 2017den beri aktiftir, ilk spam video 3 sene önce atılmıştır. Kanaldaki içerikler bana ait değildir, kendi yöntemlerimle özgünleştirerek atıyorum. Yani buradaki spam kelimesi içeriğin bize ait olmadığı anlamına gelmektedir. Özgünleştirme yöntemlerim sayesinde, 3 senedir 10larca kanalımda ne telif yedim, ne de para kazanmam kapatıldı. Hali hazırda çok daha kazançlı spam kanallarımla ilgilendiğimden dolayı bu tarz küçük kanalları elden çıkarmaya başlıyorum. ki ne kadar youtubeun gözünde özgün olduğunu katıl butonu gelmesinden anlayabilirsiniz.

Yani kısaca kanala nasıl içerik bulacağınızı, maksimum 1 saatte bulduğunuz videoyu nasıl özgünleştirip atacağınızı, nasıl telif yemeyeceğinizi, youtubeun gözünde nasıl özgün sayılacağınızı da kanalla beraber özet şeklinde aktaracağım.
----

Kanal linkini kesinlikle vermiyorum. Alacak kişinin çalışma sağlığı ve kanal sağlığı için bu şart.

Fiyat: 4500 TL

Sadece kanalı istiyorum içeriğin devamını nasıl getireceğimi anlatma kardeşim derseniz; Fiyat: 3500TL

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri