Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugün 3.25 k aboneli bir kanalda katil butonu gördüm onu nasıl yapıyorlar acaba Türkçe kanaldi
Hocam 100k olmadığı için henüz canlı destek yok mail attım bakalım.Ben canlı desteğe yazmıştım o şekilde halledildi
Siz herhangi bir müracaatta bulunmadınız mı hocam?Abone sınırı yok ki? Benim 2k aboneli kanalımın katıl butonunu bu gece onaylamışlar. Kimseylede iletişime geçmedim, 5 güne onayı aldı.
Oyun kanallarında alt sınır 1k sanırım. Eğer oyun kanalı ise tabi?Bugün 3.25 k aboneli bir kanalda katil butonu gördüm onu nasıl yapıyorlar acaba Türkçe kanaldi
Bende o seçenek çıkmıyor hocam. Sizin kanalın abonesi kaç?Para Kazanma - Üyelikler kısmından gerekli şartları yerine getirip incelemeye yolladım. Ekstra başka bir şey yapmadım
[MENTION=39609]ebubekir[/MENTION]
Ücretli üyelik hocam. Size aylık bağışta bulunmak isteyenler olursa bu şekilde katkıda bulunuyor.katıl butonu dediğiniz nasıl birşey acaba:S
---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 13:09 ----------
ücretli üyelik tarzı birşey galiba
Abone sınırı yok ki? Benim 2k aboneli kanalımın katıl butonunu bu gece onaylamışlar. Kimseylede iletişime geçmedim, 5 güne onayı aldı.
Bugün 3.25 k aboneli bir kanalda katil butonu gördüm onu nasıl yapıyorlar acaba Türkçe kanaldi
Arkadaşlar 92k aboneli öykü kanalım var. Takipçilerimden destek olmak istediklerini belirtenler var bu çok gurur verici bir durum.
Fakat katıl butonu nasıl eklenir bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?
2K civarı, oyun kanalı.. Dediğiniz gibi belki oyun kanalı olduğu içindir
Aktif edebilmeniz için;
Kanalınızın 30.000'den fazla abonesi olmalıdır
Oyun kanallarının 1.000'den fazla abonesi olmalıdır
+ Kanalın para kazanmasının açık olması gerekiyor.
Hocam sıkıntı işte benim 92k abone olduğu halde seçenek yok.Aktif edebilmeniz için;
Kanalınızın 30.000'den fazla abonesi olmalıdır
Oyun kanallarının 1.000'den fazla abonesi olmalıdır
Para kazanmam açık ama üyelik aktif değil hocam.
---------- Spam Engelliyici 21:05 ---------- Önceki Mesaj 21:04 ----------
Hocam sıkıntı işte benim 92k abone olduğu halde seçenek yok.
Para kazanma sekmesinde olması gerekiyor ama her kanalda yok hocam.hocam yanlış yerdenmi bakıyorsunuz acaba yt de birçok video var bir göz atın isterseniz adım adım anlatıyorlar.
Selamlar,
Kanal üyeliklerine dair bizimle iletişime geçtiğin için teşekkür ederim. Gecikmeli dönüşüm için de kusura bakma lütfen.
Mesajına istinaden kanalını inceledim ve bahsettiğin durumu ben de gördüm. Şöyle ki, kanal üyelikleri yeni aktif olan bir özellik olduğundan ve zamanla tüm kanalları kapsayacağından henüz kriterleri karşılayan fakat bu özelliğin tanımlanmadığı birçok kanalda bulunmamaktadır.
Ancak senin kanalın da dahil olmak üzere, bu kanallar ilerleyen zamanda bu özelliğe sahip olacaklar. O zamana kadar beklemeni rica ederiz senden. Aklına takılan farkli bir konuya dair sorun olursa, bizlere yazabilirsin.
Saygılar,
Arkadaşlar benim durumda olan varsa maile şöyle bir cevap geldi. Bilginiz olsun.
Hocam kanaldaki yardım kısmında mail yazdım.Hocam nereden iletişime geçtiniz? Twitter den mi mail yoluyla mı? Mail ise hangi maile yazdınız?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.