Katogori

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

france-1453

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Uzun zamandır Çalıştığım Bir Katogori Vardı.. Bu Bir Haftadır Flaglamaya Başladılar Kanallarımı 10 a yakın kanalım Kapandı...
3 Bin İzlenime 100 Tl Kazançlı Bir Katogori..

Bu Konuda Bana Yardımcı Olana Katogoriye Ortak Edebilirim...
Kanal Kapanmamaısı İçin Ne Yapmalıyım..

Hocam maillerini kendinmi aciyorsun. Oyleyse eski mail al. Ben flag geldigi zaman esko mailde itiraz ediyorum direk aciyorlar.

Birsey yapamazsin hocam toplulukmu geliyo telifmi... Telifse gercekmi ona bak iyi arastir eger sikayet ise birsey yapamazsin hocam ... Ne yazikki var boyle inasanlar birkacgun kendi kategorini analiz et senden sonra kim acacak kanallari acan varsa sahtedir ....

kategoride senden başka kaç kanal var ?[/Q
Katogoride tekim..
Kanalı kopyalıyolar sonra benim kanalı kapatıp kendi kanallarını açıyorlar..

Eski kanala telif yeni kanala Flag atıyorlar..

Bu konuda Yardım Edecek Olan Sadece Şunu Bilsin Günlük Kazancı En Az 2 Bin TL...

kategoride senden başka kaç kanal var ?[/Q
Katogoride tekim..
Kanalı kopyalıyolar sonra benim kanalı kapatıp kendi kanallarını açıyorlar..

Eski kanala telif yeni kanala Flag atıyorlar..

Bu konuda Yardım Edecek Olan Sadece Şunu Bilsin Günlük Kazancı En Az 2 Bin TL...

hiçbişey yapamazsın adam dediğin gibi kazançları gördüyse kralı gelse bişey yapamaz
yakında çogalır o kategoride çalışan dediğin gibiyse :D birbirlerini flaglar dururlar

sen adamı durdurursun gene açar flag atar baktı olmuyo telif atar belli ki aç gözlü biri
bunu durdurum önüne geçerim diyende yalan söyler

aç 50 60 kanal öyle gir kategoriye azdan az çoktan çok gider

zor hocam ancak toplu kanal basıp bezdireceksin kendin yapamıyorsan 2 güvendiğin insanı alacaksın 15-20 kanal çıkaracaksın her gün

katogori değil hocam kategori

videolu eski kanallar ile denemeler yapabilrisiniz

videolu kanal konusunda yardımcı olurum isterseniz

Arkadaşlar Uzun zamandır Çalıştığım Bir Katogori Vardı.. Bu Bir Haftadır Flaglamaya Başladılar Kanallarımı 10 a yakın kanalım Kapandı...

Tek yolun onların açtığından çok daha fazla kanal açmak, aynı kanala aynı videoyu bir kaç adet yüklemek ve karışık periyot ta silmek ve yeniden yüklemek, video ve kanal manyağı yapmazsan kurtaramazsın. Bahsettiğin kazanç az buz değil kardeşim, ne kolay kolay vaz geçerler ne de kolay kolay bırakılır. Senin yerinde olsaydım, an itibarıyla şaşırtma kanallarını yüzlerce adette açmış olurdum, hatta bu işlemler için bot siparişi ble vermiş olurdum. Dinsizin hakkından imansız gelir. Ya paylaşmaya razı olacak ya da kimse ekmek yemeyecek.

Bu içerikte en son olacak şeyi söyleyim kimse kalmayacak öyle çöp olup gidecek benimde başıma gelmişti o kadar sinir,stres sonuçu bırakıp gidiyorsun. Bir süre sonra dönüp baktığında da artık kimse çalışmıyor. Bir şeyler yapmaya çalışsan yine aynı şeylerin olacağını biliyorsun. veya asıl içerik sahibi geliyor. Tozu dumana katıyor. Yine kimse kalmıyor.

eğer içerikten bezdirirlerse o içeriği burda paylaş çayını al ve olacakları izle :D

neden yapamasın. aynı taktığı ona yap hocam. kapattırdımı kanalını.
o yayınlasın. 24 saat geçsin heveslensin biraz.
sonra flagla gitsin sende onun kanallarını. kim pes ederse

eğer senden ve senin kanalını kapattıranlardan başkası yoksa burda paylaş kimse kazanamaz zaten çöp olur gider :) başka yapılacak bir şey yok sen açarsın onlar kapattırır sen kapattırırsın onlar açar sinir stres cabası

İçerik paylaşmak yasak
Kanal flaglamak teşvik etmek yasak
Konu Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri