Katy Perry Soma Ve müthiş Tespit ( LİNK DEĞİL Başka birşey )

B
  • Kullanıcı blacksecond
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlara hala inanan varmı.kesin illuminatinin işi

yavv bizim millet ne kadar boş şeylerle uğraşıyor arkadaş =)

şuana kadar gördüğüm en saçma paylaşım tebrik ederim :D

yavv bizim millet ne kadar boş şeylerle uğraşıyor arkadaş =)

konu yu açan kişi üstüne alınmasın ama bizim millet facade gördüğü şeyi sonuna kadar inanır.Biraz düşünseler kendi kararlarını verceklerde..neyse

videoyu izlemeden konuşmayın neyi facede görmüşüm 11 eylül olayından aklımda kalan birşeyi denedim sadece bu resimler cıktı onlarıda videoya cektim

Bot sahiplerinin bota entegre etmesi lazım.

videoyu izlemeden konuşmayın neyi facede görmüşüm 11 eylül olayından aklımda kalan birşeyi denedim sadece bu resimler cıktı onlarıda videoya cektim

hocam kendince olaylara bakış acınca haklı olabilirsin İllüminati örgütü varlığını apacık koruyan büyük bir örgüt ama ben Türkiyeyle pek içli dışlı olacaklarını böyle ince uçlu akılda kalacak izler bırakıpda bir şeyler kanıtlamaya çalışacaklarını sanmam açıkcası ki bu kadar etkin ve büyük bir örgüt için bunu bağdaştırmak saçma geliyor bana... 11 Eylül olaylarının yapımcılarıyla, İllüminatinin üyelerinin amaçlarını bir tutmamak gerek bunlar derin konular. Allah yazısında ki sapıtlıkta haklısın İslam düşmanı bir çıkış yaptılar. Ama böyle bir şeyin olabileceğine ihtimal vermiyorum.

Ama videoyu yayarsan patlar haa diyim :D Siyasi, İslamiyet sayfalarının falan altına link yapıştır :)

Anlaşıldı tüm bu olayların sorumlusu Katy Perry'miş biz yanlış kişilerin peşinde koşturduk anlaşılan. Hemen kırmızı bültenle aranması gerekli bu kadının. Onun yüzünden ülke ne hale geldi.

1 mesaj yazacağım tabi ki de isteyen istediğini düşünmekte serbesttir.

Alp Gürkan kimdir?
Çok kısa bir bilgi ile bakalım.

Alp Gürkan batmaktan 80'li yılların başında Koç Grubu'nun Tirebolu'daki maden ocağını işleterek kurtulmuş.
Koç grubu için de illuminati üyesi deniliyor.

Nedense her şey üst üste gelmiş ya. :)

1 videodan alakasız yanıltıcı başlık girenleri sevmem 2 bunun gibi saçma sapan videoları

İlluminatiyse eğer teoriler üretelim.

Şifreli olarak bu patlamayı onların adamları yaptırdı ihtimal varmı ? Şahsen babama bile güvenmem vardır.
İkinci olarak sanırım bu tip gruplar kendilerini tanrı olarak görmelerini sağlıyorlar. Malum zamanın PERS imparatorluğu gibi. Kapitalistlerin en büyük hayali kendilerine bağımlı köleler yaratmaktır. Buradaki amaç ise insanların duygularıyla oynamak. Ama tutmaz :). Boş yere ümitlenmesinler. Ha bizi zaten köleleştirdiler. Bankalar var. Bizi bankalara borçlu hale getirip dolaylı yoldan onlar için çalışmamızı sağlıyorlar. Ev alacağız nasıl alıyoruz krediyle. Krediyi ödemek için 20yıl boyunca çalışıyoruz. Yetmiyor 2. bir işe başlıyoruz. 100bin tl lik rakama 120bin tl gibi rakam olarak ödüyoruz.

Bu tespiti bir türk degil de bir ingiliz veya bir amerikali yapsaydi, tüm gezi agzi acik kalir tespiti yapani basbakanlari ilan ederlerdi.:D

Bu tespiti bir türk degil de bir ingiliz veya bir amerikali yapsaydi, tüm gezi agzi acik kalir tespiti yapani basbakanlari ilan ederlerdi.:D

Sen gezicileri beyinsizmi zannettin pardon ama ? Sorgulamadan inandıklarını düşünüyorsan çok büyük bir yanılgıya düşmüşsün!

İlluminatiyse eğer teoriler üretelim.

Şifreli olarak bu patlamayı onların adamları yaptırdı ihtimal varmı ? Şahsen babama bile güvenmem vardır.
İkinci olarak sanırım bu tip gruplar kendilerini tanrı olarak görmelerini sağlıyorlar. Malum zamanın PERS imparatorluğu gibi. Kapitalistlerin en büyük hayali kendilerine bağımlı köleler yaratmaktır. Buradaki amaç ise insanların duygularıyla oynamak. Ama tutmaz :). Boş yere ümitlenmesinler. Ha bizi zaten köleleştirdiler. Bankalar var. Bizi bankalara borçlu hale getirip dolaylı yoldan onlar için çalışmamızı sağlıyorlar. Ev alacağız nasıl alıyoruz krediyle. Krediyi ödemek için 20yıl boyunca çalışıyoruz. Yetmiyor 2. bir işe başlıyoruz. 100bin tl lik rakama 120bin tl gibi rakam olarak ödüyoruz.
100 bin liralık rakama 120 bin mi ödüyorsun hangi bankaysa diğer tüm bankalarımda ki hesapları kapattırıp oraya geçiyorum.

100 bin liralık rakama 120 bin mi ödüyorsun hangi bankaysa diğer tüm bankalarımda ki hesapları kapattırıp oraya geçiyorum.

Misalen diyorum. Ben kredi çekmediğim için bilmiyorum. Yukarıda verdiğim örnekten siz benim demek istediğimi anladınızmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri