Kayseride olan var mı ?

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
S

Samsung

Guest
Selamlar 16 Mayısta kayseriye araç kiralayıp geleceğiz.

Hiç gelmedik daha önceden, tecrübesi olan var mı şuraya kesin git diye vb :)

Önerilerinizi bekliyorum.

Not: Sabah gidip akşam döneceğiz konaklama olmayacak

kayseri'de öyle gezilecek ahım şahım bir şehir değil. erciyes'e çıkabilirsiniz, yamula barajı-marina'ya gidebilirsiniz, talas'a çıkıp eski evler kiliseler vs ziyaret edebilirsiniz. ama buraya gelecekseniz yahyalı'ya uğrayın. ha unutmadan şehir merkezinde eski yapılar falan var restore edilmiş, büyülenmeyi falan beklemeyin :)

kayseri'de öyle gezilecek ahım şahım bir şehir değil. erciyes'e çıkabilirsiniz, yamula barajı-marina'ya gidebilirsiniz, talas'a çıkıp eski evler kiliseler vs ziyaret edebilirsiniz. ama buraya gelecekseniz yahyalı'ya uğrayın. ha unutmadan şehir merkezinde eski yapılar falan var restore edilmiş, büyülenmeyi falan beklemeyin :)

kayseri nereden çıktı bilmiyorum Abim hadi kayseriye gidek dedi :D bende tamam dedim geçen hafta amasya - samsun yaptıydık bu hafta kayseri il il gezme planımız var :D Yemeği falan meşhur mu hocam var mı güzel yemeği, önerilerinizin hepsini not aldım teşekkürler :D

kayseri nereden çıktı bilmiyorum Abim hadi kayseriye gidek dedi :D bende tamam dedim geçen hafta amasya - samsun yaptıydık bu hafta kayseri il il gezme planımız var :D Yemeği falan meşhur mu hocam var mı güzel yemeği, önerilerinizin hepsini not aldım teşekkürler :D

buranın yemek kültürü doğu'ya oranla resmen ölü. buraya gelip özellikle yiyin diyebileceğim 2 yemek var; mantı, şebit yağlaması. başka birkaç yemeklede çok övünürler ama pek bir numarası yok :D restoran olarak elmacıoğlu, kaşıkla biraz pahalı olsalarda genel olarak iyidir. Gitmeden forum kayseri zemin kattaki şahin dükkanından pastırma sucuk alabilirsiniz, herhangi bir dükkandan almayın yanınıza bir ay kimse yaklaşamaz :D

gelince belki farkedersiniz ama muhafazakar görünsede ahlaki olarak türkiye'nin en göçük şehirlerinden kayseri. insanları soğuk, batı şehirlerinden geliyorsanız biraz ilginç gelecek :) belediye otobüslerine ve tofaşçı kekomançilere dikkat bu arada :)

buranın yemek kültürü doğu'ya oranla resmen ölü. buraya gelip özellikle yiyin diyebileceğim 2 yemek var; mantı, şebit yağlaması. başka birkaç yemeklede çok övünürler ama pek bir numarası yok :D restoran olarak elmacıoğlu, kaşıkla biraz pahalı olsalarda genel olarak iyidir. Gitmeden forum kayseri zemin kattaki şahin dükkanından pastırma sucuk alabilirsiniz, herhangi bir dükkandan almayın yanınıza bir ay kimse yaklaşamaz :D

gelince belki farkedersiniz ama muhafazakar görünsede ahlaki olarak türkiye'nin en göçük şehirlerinden kayseri. insanları soğuk, batı şehirlerinden geliyorsanız biraz ilginç gelecek :) belediye otobüslerine ve tofaşçı kekomançilere dikkat bu arada :)

Aslında gönlümde konya var etli ekmek yemek için ama kısmet kayseri gibi görünüyor, ben doğuluyum bizim yemek kültürünün eline kimse su dökemez :D
Mantı olabilir meşhur diyorlar kayseri mantısı onu gelince kesin denerim yemek olarak o mekanıda not alıyorum hocam parası möhöm değil :D pastırma seven yok evde sucuk belki dediğiniz yerden alabiliriz oda abime kalmış bir şey forumu çok övdüler gelip görmek istiyorum açıkçası diğer şehirlerin foruma göre nasıl ne büyüklükte diye, tofaşçılar ise emin ol antalyanın bazı semtleri var oralarda daha fazla vardır :D

Kayseri'den pastırma stoğu ,oradan uğrayabilirsen Sivas'tan sucuk stoğu yapabilirsin bizim vds paraları ile :)

Kayseri'den pastırma stoğu ,oradan uğrayabilirsen Sivas'tan sucuk stoğu yapabilirsin bizim vds paraları ile :)

zaten tohattayım abi :D sivasa 1 saat mesafedeyim sivasa uçak aktarması için gittim 1-2 caddesine baktıydım ciddin güzel şehir böyök şehirmiş sivas :D sevdim yani :D

Aslında gönlümde konya var etli ekmek yemek için ama kısmet kayseri gibi görünüyor, ben doğuluyum bizim yemek kültürünün eline kimse su dökemez :D
Mantı olabilir meşhur diyorlar kayseri mantısı onu gelince kesin denerim yemek olarak o mekanıda not alıyorum hocam parası möhöm değil :D pastırma seven yok evde sucuk belki dediğiniz yerden alabiliriz oda abime kalmış bir şey forumu çok övdüler gelip görmek istiyorum açıkçası diğer şehirlerin foruma göre nasıl ne büyüklükte diye, tofaşçılar ise emin ol antalyanın bazı semtleri var oralarda daha fazla vardır :D

tamamdır hocam, gözlemlerini gene bu başlıktan paylaşır beni de alıntılarsın. zor ama bakalım sevecek misiniz :)

valla soğuttunuz beni biride özelden mesaj attı gelmeyin hocam pişman olursunuz diyor bir şey yok diyor hahha :D

Ben Kayseri Erciyes'de okudum. Memleket de Sivas zaten. Çok da gezip görülecek bir yer yok sanki :D Ya da ben göremedim :)

Erciyese çıkıp bir kayak turu yaparsınız, beştepelerde mangal yakar dönersiniz :D

Ben Kayseri Erciyes'de okudum. Çok da gezil görülecek bir yer yok sanki :D Ya da ben göremedim :)

Erciyese çıkıp bir kayak turu yaparsınız, beştepelerde mangal yakar dönersiniz :D

valla usta 1 mangal içinde hiç gidilmez ben yarın abimle görüşeyim :D gidilecek şehiri baştan seçelim o zaman :D

Erciyesden develi'ye geçin hocam develi cıvıklısı yeyin konyanın etli ekmeğinden daha iyi idir develiden yahyalı'ya geçin sultan sazlığı kapuzbaşı şelaleri ve derebağ şelalerini görün tavsiye ederim doğası harıkadır.Ama bir gün yetmez :)

Develi cıvıklısı da hikaye hocam. Burada yiyecek bir şey yok açıkçası. Mersin'de olsam direk tantuni oradan adana'ya geçsem hemen kebabı ama kayseri'ye geçince hiçbir şey. Koca bir hiç. Burada okuyorum ve yiyecek şeyler her yerde bulabileceğin klasik etten ileri gidemez. Buraya özel hiçbir şey yok. Ayrıca gezilecek yer de yok. Bi alidağ falan dediler gittik boş bir tepenin üstüne piknik alanı işte.

Develi cıvıklısı da hikaye hocam. Burada yiyecek bir şey yok açıkçası. Mersin'de olsam direk tantuni oradan adana'ya geçsem hemen kebabı ama kayseri'ye geçince hiçbir şey. Koca bir hiç. Burada okuyorum ve yiyecek şeyler her yerde bulabileceğin klasik etten ileri gidemez. Buraya özel hiçbir şey yok. Ayrıca gezilecek yer de yok. Bi alidağ falan dediler gittik boş bir tepenin üstüne piknik alanı işte.

Yahyalı'ya geçtinizmi hocam gezmek için ?

sivas için temsili olarak koşarak 15 dkda gezersin derler, kayseriyide 1 saate gezersin işte koşarak :)

Gitme gitme boş ver, kayseriliyim ben bile gitmiyom... :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri