kazanç az değil mi ?

• Kullanıcı kskcoliq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

kskcoliq

Yasaklanmış

arkadaşlar 1700 kusur ızlenmıs sanırım tabloya göre.. peki kazandırdıgı mıktar az değil mi ? forumda okuduklarıma göre ilk baslayanlar gunde 1$ falan kazanıyorlarmıs .. ne yapmam gerekıyor bırseylerı yanlıs mı yapıyorum ? ve bot alıp istikrarlı sekılde calısırsam gunlk ortalama kazancım ne kadar olur ? bot tavsiye eder misiniz ?

ve son sorum bir youtube hesabına max. kac tane kanal acmalıyım .. suan aktıf 2 kanalım var 1 hesapta .. ve bunlar ayrı bır gmaıl hesabına baglı adsense hesabına baglı 2 kanal da

maalesef bu aralar reklam sorunları var cözülsün diye bekliyoruz bizde :) Kazancın baya baya düşük 1-2 gün bekle düzene girecektir.

Yt ile aktif olarak uğraşan birçok kişi çeşitli botlar kullanıyor bu normal başka türlü başa çıkılmaz.

Sana tavsiyem kanallarını arttır.Yt nin resmi olarak 500 e kadar izni bulunuyor tabiki bu çok fazla:)

hangi botu tavsiye edersiniz şuan almak istiyorum

hangi botu tavsiye edersiniz şuan almak istiyorum

1 botla calısmanı tavsiye etmiyorum sna 2 bot öneriyorum 2 tanede adsense. her actıgın adsenselerin bir tanesini [MENTION=2357]iwocan[/MENTION]'a ikincisini [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] ne emanet edeceksin. mesela su an calıstıgın adseseni youploader la gelistir , öteki ni de muracaat et videoyap kullan kazanmak istiyorsan para koymalısın, almadan vermek allaha mahsustur . bol kazanclar dilerim.

1 botla calısmanı tavsiye etmiyorum sna 2 bot öneriyorum 2 tanede adsense. her actıgın adsenselerin bir tanesini [MENTION=2357]iwocan[/MENTION]'a ikincisini [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] ne emanet edeceksin. mesela su an calıstıgın adseseni youploader la gelistir , öteki ni de muracaat et videoyap kullan kazanmak istiyorsan para koymalısın, vermeden almak allaha mahsustur . bol kazanclar dilerim.

Yazarken biraz dikkat et. Vermeden almak değil , Almadan vermek Allaha mahsustur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri