Kazanç bu gece düzeltildi

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
Dün gece http://www.ytpara.com/awesomeness/14013-partner-kanalin-kazanci-utanc-verici.html şu konuyu açmıştım ve 12 kasıma kadar 1 dolar gösteriyordu vü günlerle böyleydi.

az önce baktım

63.497 izlenime 21.27 dolar vermiş. sizce normalmi? :)

dizi izleme kanalıdır.

sabah 7deki görüntü

uk5lq.png

uk5m7.png

Yeniden güncellenmiş. Saat 15 05

ukdjt.png

Awesomeness Network.

o partnerle alakalı degil benim adsense hesabıma baglı kanaldada var eksik,zoomin partner kanalımdada var.zoomine baglı kanala bakıyorum mesela,2013-11-08 e kadar görüntülenmede var kanalda kazançta ama 2013-11-09da kazanç yok.sonra 10,11,12de yine sorun yok.tam olarak ne zaman eklendi bilmiyorum ama 1 gün önce baktıgımda 2013-11-08 den sonrası kazanç yoktu.geçen haftada olmuştu bu gecikme,ekleniyor sonra.

Benim kanalınki de düzelmiş.

Before;

ebe131a0_o.png

After;

83588630_o.png

Benim kanalın da kazançları eklenmiş.Çarşamba günü saat 23:00 de attığım videoları sildim.İzlenmeleri analytics yansımış.Kazanca yansır acaba onu merak ediyorum.

Çok düşük bence.Türkçeyse normal

arada 1-2 eksik gün daha var grafiğe göre

o partnerle alakalı degil benim adsense hesabıma baglı kanaldada var eksik,zoomin partner kanalımdada var.zoomine baglı kanala bakıyorum mesela,2013-11-08 e kadar görüntülenmede var kanalda kazançta ama 2013-11-09da kazanç yok.sonra 10,11,12de yine sorun yok.tam olarak ne zaman eklendi bilmiyorum ama 1 gün önce baktıgımda 2013-11-08 den sonrası kazanç yoktu.geçen haftada olmuştu bu gecikme,ekleniyor sonra.

Benim kanalınki de düzelmiş.

Before;

ebe131a0_o.png

After;

83588630_o.png

Benim kanalın da kazançları eklenmiş.Çarşamba günü saat 23:00 de attığım videoları sildim.İzlenmeleri analytics yansımış.Kazanca yansır acaba onu merak ediyorum.

az önce baktım yeniden güncellenmiş. Benci iyi para. Ve türkçe dizi kanalı :)

ukdjt.png

bi ne ya son 5 gunun kazanclari cok dusuk eskiden gunluk 30 bin gosterime 27-28 dolar verirken simdi ortalama 30 bin gosterime 7 dolar vermis.formatim ayni ve turkce icerik anlamadim gitti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri