Kazanç Düşüşünün Sebebi - Video Ortası Reklamların Kaybolması

• Kullanıcı walow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

walow

Kayıtlı Üye
Web sitesi
t.me
Bugün tbm de 2 kuruşluk düşüş yaşadım zaten düşük olan tbm iyice düştü. Aynı zamanda sayfa to'larda düştü. Neden olur niye olur diye merak ederken uzun videomdan birisini kontrol ettim ve video ortası reklamların kaybolduğunu gördüm. Aynı sorunu yaşayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum neden olabilir acaba?

Son düzenleme:
Birkaç kişi kontrol edip bir yorum yazamadı mı? Yapacağınız şey adsensinize bağlı bir kanalınızın 20 dakikalık bir videosunu kontrol etmek. Video ortası reklamlar çıkıyor mu çıkmıyor mu bakmak.

Bugün tbm de 2 kuruşluk düşüş yaşadım zaten düşük olan tbm iyice düştü. Aynı zamanda sayfa to'larda düştü. Neden olur niye olur diye merak ederken uzun videomdan birisini kontrol ettim ve video ortası reklamların kaybolduğunu gördüm. Aynı sorunu yaşayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum neden olabilir acaba?

bugun bendede 2 kurusluk düsüs var ama video arası reklam yok bende normal baslangıc 10 sn reklamı var.

Sorun çözülmüştür 1 mesajı çok gören izleyicilere teşekkür ederiz.
Ayrıca yetkili bir arkadaş varsa konuyu kapatabilir. Forum formatına dahil hiçbir faydası olmadı çünkü ne cevap veren var ne fikir sunan. Ben de çözüme dair fikrimi sunmuyorum.

Sorunun cozumu nedir peki hocam bilmeyenler icin?
Edit: En sonda bende cozumu sunmayacam demis
Cok iyi yapmis cokta guzel yapmis herkeş herkeşin hic biseyine karisamaz.
Triplere gel :)
GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Bu olay uzun suredir bendede var video ortasi reklamlar cikmiyor cozum nedir hocam ?

aynen çözüm söylersen arkadaşlarında sorunları giderilmiş olur benimde dahil

benimde bugün 2 kuruşluk düşüş oldu.. şu an youtubea giremiyorum bakmadım video ortası reklam çıkıyor mu eğer çıkmıyorsa nasıl düzelttin ki

Çoğumuzun hesap edemediği noktalardan birisi.

TO ve TBM deki düşmenin sebeblerinden birisi de çoğunlukla karmaşık çalışmalar oluyor. Yani aynı adsense hesabına bağlanan kanalların kategori açısından çeşitliliği. Haliyle bu durum video ortası reklamların gösterimini de etkiliyor. (sonuçta reklamları ayarlayan ve gösteren adsense dir)

Video ortası reklamların da TO ve TBM de istikrar olması için tek adsense de benzer kategore oynamanız lazım.
Ben çalışmalarımı bu şekilde düzenliyorum.

Şu anda;

TO: %4,5 +
TBM 14 +

(Birde az izlenim alan kanallarınızı haftada bir özgünleştirin izlenme oranını düzelene kadar bunu yapmaya devam edin)

Sorun çözülmüştür 1 mesajı çok gören izleyicilere teşekkür ederiz.
Ayrıca yetkili bir arkadaş varsa konuyu kapatabilir. Forum formatına dahil hiçbir faydası olmadı çünkü ne cevap veren var ne fikir sunan. Ben de çözüme dair fikrimi sunmuyorum.

inan sırf bunu yazdın diye çözümünü hiç merak etmiyorum, etmiycem de :D

konuyu yazmışsın, 12 dakika sonra "kimse cevap yazmadı mı?" demişsin.. milletin işi var gücü var demek ki, cevap veren olursa verir zaten. ben bi konu açmıştım kaç hafta önce, hiç cevap yazılmadı, illa cevap mı yazılması gerekiyor.. trip atmış resmen çok garip ya

konuyu yazmışsın, 12 dakika sonra "kimse cevap yazmadı mı?" demişsin.. milletin işi var gücü var demek ki, cevap veren olursa verir zaten. ben bi konu açmıştım kaç hafta önce, hiç cevap yazılmadı, illa cevap mı yazılması gerekiyor.. trip atmış resmen çok garip ya

evet illa bir cevap yazılması gerekiyor neyin atarındasın birader. Ben trip atmışsam atmışım sen neden gelip bana trip atıyosun? İşi gücü ne milletin? Sen hangi forumdasın amaç ne iyi belle sonra gel ahkam kes. Sitem ettim insanlara evet çünkü hali hazırda konuyu okuyan onlarca kişi oldu bir kişinin gelip de kontrol ettim ve açılıyor ya da açılmıyor demesini bekledim işle güçle alakası olmayacak 30 saniyelik bir işlem. senin açtığın konu cevaplanmıştır veya cevaplanmamıştır o beni ilgilendirmiyor sitemini dile getirmeliydin. Birileri dile getiriyor diye de gelip artistlik yapma burada.

Tartışmak için cevap vermeye gelince herkes çok iyi ama 30 saniyelik işlem yapmaya gelince kimsenin sesi çıkmadı?
Bana bu ne ukalalık diyen velet. Benimle adam gibi konuş ukalalık mukalalık ağızlarında konuşma sen ukalalık görmemişsin kes sesini insan gibi cevap yaz yazacaksan.

Zaten bu insan gibi cevap yazmayanların ağladığı nokta çözüm var deyip bir şey söylememem olmuş buna ağlıyor bazı veletler.

Neyse insan olan arkadaşlar için cevabı yazayım. Başka bir arkadaşınızdan veya farklı bir ip li bilgisayardan o videonuzu kontrol edin veya ettirin. Muhtemelen video ortası reklam çıkacaktır.

Çıkmayan birkaç kanalımda da tekrardan ayarladım ve çıktılar. Ancak bazı kanallarımda kendi ipm üzerinde görünmemeye devam ediyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri