Kazanç Garantili, Anahtar Teslim Kanal Satışı İçin Öneri ve Ön Talepleriniz

Alhambra

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar;

Çıkardığımız YTDizi e-book'u ile aldığımız dönüşler sonrasında bu konuyu açma gereği duydum. Bazı arkadaşlarımız kategori bulmakta zorluk çekiyorlar ya da uzun süreli olarak tek kanalda uğraşmak istemiyorlar.

Ben yeni hizmetimle sizin yerinize telefon doğrulamalı ve özel işlemlerden geçirilmiş bir kanal açacağım ve 1 hafta boyunca takip edeceğim. 1 hafta sonunda herhangi bir sorun çıkmaması durumunda kanalı size devredip kazanç garantili bir kanala sahip olacaksınız. Yapacağım belli başı işlemler;

--> +15 dakikası açık telefon onaylı kanal açımı
--> Kanalın logo ve bannerlerinin ayarlanması
--> Kanalın indexlenme hızını artıracak özel işlemler (Video değil, kanalın indexlenmesi)
--> Ödemede sıkıntı çıkarmayacak bir network'e bağlanması
--> Günlük 40-60 arası video yüklenmesi (Yarı bot - yarı elle)

Bu işlemler sonunda çok değil, sadece 1.gün sonunda günlük minimum 1000 izlenme sağlayacak ve ortalama 0,75-1$ arası gelir sağlayan bir kanala sahip olacaksınız. Bu kazanç kanala bakmanıza bağlı olarak artacaktır. Ancak size teslim ettiğimde kanalın kazancı haftalık 5$'ı geçmezse yaptığım işlemden ücret almayacağım ve kanalı hediye edeceğim. Bu işlem için düşündüğüm ücret ise maksimum 50 lira olacaktır.

Siz YTPara üyelerine sorum şu; böyle bir hizmet sunsam bu hizmetten faydalanmak ister misiniz ve yukarıda yazdığım işlemlerden başka hangi işlemlerin uygulanmasını istersiniz?

ref warmi derim :D (istiyorum)
islem guzelde benim gibi para kazanamayanlar icin 50 tl cok

Son düzenleme:
Kanal mesela 1 haftaya kapanırsa ne olacak hocam ? Merakımdan soruyorum sadece yanlış anlamayın.

Kanal mesela 1 haftaya kapanırsa ne olacak hocam ? Merakımdan soruyorum sadece yanlış anlamayın.

Kanal eğer 1 haftalık süre sırasında kapanırsa aynı kanalı yeniden yapacağım. Eğer süre dışında kanalı teslim ettiğim ilk haftada kapanırsa da aynı şey geçerli. Ancak 1 haftadan sonra kanal kazancını hemen hemen çıkaracağı için benim mesuliyetime girmiyor.

Bu arada 50 lirayı temsili rakam olarak verdim. 20-30 lira da olabilir şuan test kanalında kazanç testi yaptığım için ortalama bir fiyat çıkarmaya çalışıyorum. Amacım 1 hafta sonra kapansa dahi mağdur etmeyecek bir sistem yapmak.

Referans için de satışa yakın bir sürede 1 kişiye uygulama yapabilirim, onun dışında halihazırda 1 kişiye uygulama yapıyorum onun verilerini Analytics'e yansıyınca paylaşacağım.

çok süper olur, açtığı kanallardan hiç para kazanamayan biri oalrak ben şahsen alırım :D

Adsense olsa daha iyi olur partnere bulaşmak istemem

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kanal eğer 1 haftalık süre sırasında kapanırsa aynı kanalı yeniden yapacağım. Eğer süre dışında kanalı teslim ettiğim ilk haftada kapanırsa da aynı şey geçerli. Ancak 1 haftadan sonra kanal kazancını hemen hemen çıkaracağı için benim mesuliyetime girmiyor.

Bu arada 50 lirayı temsili rakam olarak verdim. 20-30 lira da olabilir şuan test kanalında kazanç testi yaptığım için ortalama bir fiyat çıkarmaya çalışıyorum. Amacım 1 hafta sonra kapansa dahi mağdur etmeyecek bir sistem yapmak.

Referans için de satışa yakın bir sürede 1 kişiye uygulama yapabilirim, onun dışında halihazırda 1 kişiye uygulama yapıyorum onun verilerini Analytics'e yansıyınca paylaşacağım.

1 haftada zor çıkar genel olarak, 50 çok olur hocam mantıken galiba, bana öyle geldi yani.20 30 iyidir :) Hem daha çok müşterisi olur.Bekliyoruz hocam herşeyi netleştir sen :).

bu işlemi adsense için yapabilirmisiniz ? partner olursa da life quiz fln olursa fiyat ne olur.

bu işlemi adsense için yapabilirmisiniz ? partner olursa da life quiz fln olursa fiyat ne olur.

Aslında Adsense için de yapılabilir ama videolar toplu olarak yükleneceği için tek tek ünlem açmak biraz uğraştırıcı olacaktır. Ama eğer istek çok olursa partnere ayrı Adsense'ye farklı fiyat belirlenip işlem yapılabilir. Atıyorum partnere 20-25 lira olursa Adsense de 50 lira olur.

Aslında Adsense için de yapılabilir ama videolar toplu olarak yükleneceği için tek tek ünlem açmak biraz uğraştırıcı olacaktır. Ama eğer istek çok olursa partnere ayrı Adsense'ye farklı fiyat belirlenip işlem yapılabilir. Atıyorum partnere 20-25 lira olursa Adsense de 50 lira olur.

Adsense için olursa 50 TL'ye bende almayı düşünürüm.

20-25 lira olursa bende alırım hocam

Elbette düşünülür hocam neden olmasın. Neticede halihazırda kanal yani. Kategori ile ilgili videolar vs herşeyi siz atıyorsunuz. Ancak bir sorun var. Videolar özgünleştirilerek mi atılacak yoksa direk mi?

Hizmet almak istiyorum. AWE, creative ve music nation partnerleri olmamak sartiyla.

Bu hizmetten ben de alabilirim. Başka bir konuda da yazmıştık ama konuyu açan kişi ortalıktan kayboldu.

Arkadaşlar 07.07.2014 tarihinde açtığımız bir örnek kanaldaki güncel hit durumu;

1jjmy5.jpg

Bugün saat 1 sularında bir kanal daha açıldı, onun durumu öğlen paylaşılacaktır. Talebe göre satışa bugün başlamayı düşünüyorum.

Arkadaşlar 07.07.2014 tarihinde açtığımız bir örnek kanaldaki güncel hit durumu;

1jjmy5.jpg

Bugün saat 1 sularında bir kanal daha açıldı, onun durumu öğlen paylaşılacaktır. Talebe göre satışa bugün başlamayı düşünüyorum.

Hadi bakalım hayırlısı kanalla ugrasmam artık baydı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri