Kazanç için birleşme sistemi

• Kullanıcı qwerty06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

qwerty06

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar başlıkda da belirtildiği üzere ve aklıma gelen bir sistemi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Aylık kazancı 400 TL'yi geçmeyen 10 youtuber dan oluşan bir grup kurmak istiyorum.
Bu 10 kişi en çok kazandıgı hesabı tek bir adsensede birleştirerek kazancı katlayabilir.Ay sonu bu 10 kişi arasında çekiliş yapılarak ödeme çıkan talihliye verilsin.Zor birşey olmaz diye tahmin ediyorum.Sizce bu fikir uygulanabilir mi ?Uygulanabilirse eksik tarafları nelerdir?

hocam dediğiniz işlem çok saçma bence ben 1 ay yırtıncam parayı kazancam diye sonra birisi gelcek cup koncak iyiymiş :)

dediğin saçma hocam , herkes kendi emeğinin karşılığını alır. kazanamıyorum diye birşey yok okuyun forumda onlarca konu var okumuyorsunuz o yüzden kazanamıyorsunuz..

Çalışan Kazanır Elması Kızarır :)

dediğin saçma hocam , herkes kendi emeğinin karşılığını alır. kazanamıyorum diye birşey yok okuyun forumda onlarca konu var okumuyorsunuz o yüzden kazanamıyorsunuz..

Çalışan Kazanır Elması Kızarır :)

valla benim zaten kazananlara sözüm yok kardeşim ben kazanamayan aylık 400 ü 500 ü geçemeyen arkadaşları muhattap alıyorum zaten forumda çok var 4-5 aydır 300 tl kazanan kazansada ertesi ay'a hesabı gümleyen sıfırdan başlamak zorunda kalan.Bu olay zaten çift sistem olarak gidecek kendi adsenselerini diğer hesapları için kullanabilecekler bu extra bişey olacak

altın günü gibi adsense günü yapalım oldu olacak :D

hadi bir ay aldı birisi mesala ilk ay alan cuk kanalı kapadı kaçtı ne koyar dimi geridekilere :)

gurup kurup kendi reklamlarımıza tıklayalım fikrinden daha iyi bir fikir :)

hadi bir ay aldı birisi mesala ilk ay alan cuk kanalı kapadı kaçtı ne koyar dimi geridekilere :)

işte serkan usta başlıkta belirttim kaba taslak bir fikir bu eksik yanlarını hep beraber tamamlayabilirsek olur önümüzde hazine kapısı duruyor bi içeri giremedik onu bende düşündüm daha birşey bulamadım kazananın yerine başka biri gelse devirdayım yapsa bu sefer sistemde sekmeler olur çekilişin bi tadı kalmaz sence nasıl aşılır bir fikrin var mı ?

Altın gününe dönmüş buralar kısır var mı kısır ? :D

Birinin hatasi adsenseyi kpatarrsa 10 kisi ekmeginden olur. :) herkes kendine dostum
birinin bi videosu tutar cok kszandirir parayi baskasi alir kavga cikar ha herseye kefilim diyosan bende varim :)

İllaki birisi yüzünden adsense banlanır olmaz böyle birşey ama özgün çalışanlar videoları tek kanalda toplayıp ay sonunda kazançlara videolara göre bölünebilir.

hocam çekiliş demişsiniz diyelim ki 3 ay üst üste bana çıktı :D o zaman nolcak

O iş sakat hiç bulaşmayın herkesin pastadan tuttuğu kendine :D

Valla ne diyim arkadaşlar yorumlar boyle giderse forumdaki herkes birbirini dolandırıcı olarak tanıyor gibi gelecek bana + sizin kazancınız sizi tatmin edebiliyor olabilir amaç burda aylık adsensesine gelen miktarı yeterli bulmayan arkadaşları bir araya getirmek ki şöylede birşey var bu zaten hali hazırda bir sistem değil herkes belli bir düşüncesini yapıcı bir şekilde dile getirirse cok da oturaklı olur .

Birinin hatasi adsenseyi kpatarrsa 10 kisi ekmeginden olur. :) herkes kendine dostum
birinin bi videosu tutar cok kszandirir parayi baskasi alir kavga cikar ha herseye kefilim diyosan bende varim :)

Adsense riski herzaman olacak daha özverili çalışılarak yapılabilir haklısın.Video bizi alakadar etmicek herkesin videosunun patlama şansı var patlıcak da Milyon mu izletecek sanki herneyse :D tşkelr yorumun için

hocam çekiliş demişsiniz diyelim ki 3 ay üst üste bana çıktı :D o zaman nolcak

Çekiliş olayını bi çözemedim zaten senin bir fikrin varsa belirt :)

Saadet zinciri gibi, adsense zinciri yapalım olmazmı :D

Varsa bir İçli Dolmanızın tadına bakarım.
Yoksa ben kaçar.
:cool:

Çekiliş olayını bi çözemedim zaten senin bir fikrin varsa belirt :)

10 kişilik konsey toplanır. İlk ay noter huzurundaki çekilişle şanslı talihli belirlenir. 9 kişi bu talihliye birer çeyrek altın verir. Diğer ay, kalan 9 kişi arasından tekrar çekiliş yapılır, sonra 8,7,6... Bu böyle 10 ay boyunca devam eder. İlk ay kazanan konsey üyesi diğer aylarda ödemeleri geciktirir. Sonra veririm ayağına başlar. Son sırada seçilen talihsiz talihli ise 10 ay aç susuz gezdikten sonra o zamana kadar ödediği 9 altını geri alır, tabi diğer 9 kişi halen kaçmamışsa. :D

Yani bu işten bi cacık çıkmaz. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri